Triciclete multifuncţionale – ideale pentru copil pe termen lung!

Ultima actualizare:

Sănătatea, bunăstarea şi siguranţa copilului sunt aspecte foarte importante, pentru că astfel se va dezvolta şi va creşte frumos. Mişcarea în aer liber este esenţială în copilărie, pentru că cel mic îşi dezvoltă imunitatea, abilităţile sociale şi se distrează. Indiferent că este vorba despre parcuri, spaţii de joacă sau curte este recomandat ca prichindelul să petreacă cât mai mult timp afară, în aer liber, deoarece poate face deopotrivă activităţi fizice şi intelectuale.

image

Pentru tine, ca părinte, este la fel de sănătos să îţi petreci timpul afară cu cel mic, să faceţi mişcare, respectiv diverse activităţi împreună. Dar, este important să dispui şi de un mijloc de transport practic, uşor de manevrat, sigur, mai ales în primii ani de viaţă ai copilului, iar una dintre cele mai bune soluţii este o tricicletă multifuncţională.

Tricicletele multifuncţionale sunt extrem de îndrăgite de către copii şi preferate din punct de vedere practic respectiv calitativ de către părinţi, bunici etc. Faţă de tricicletele normale, cele multifuncţionale sunt o investiţie pe termen lung, pentru că majoritatea modelelor pot fi folosite până la 5-6 ani sau mai mult.

Copilul, mai ales în primii ani de viaţă, nu dispune de coordonare, sau atenţie foarte dezvoltată, motiv pentru care este expus mai mereu la riscuri precum accidente, lovituri, căzături, împiedicări. Când ieşi la plimbare cu el este şi mai dificil să-l supraveghezi în fiecare moment, dar dacă îl transporţi cu o tricicletă toate aceste pericole sunt diminuate semnificativ. Totodată, acest produs îi oferă o oarecare independenţă, îl pregăteşte inclusiv pentru mersul pe bicicletă.

Cele mai bune modele de triciclete multifuncţionale au în dotare diverse accesorii şi sunt pliabile – este important să poată fi depozitate în spaţii mai mici, ca de exemplu maşina, dacă nu vrei să pleci în vacanţă fără acest mijloc de transport pentru bebe, sau în lift.

Accesoriile multiple joacă un rol important la o tricicletă, pentru că în general ele sunt cele care permit ca prichindelul să o folosească mai mulţi ani. De exemplu, în perioada de început a utilizării tricicletei copilul este mic (un an sau mai puţin), motiv pentru care este bine să aibă la dispoziţie un suport de picioruşe care ulterior se poate rabata, şi o bară de protecţie demontabilă, flexibilă. Cea din urmă este ataşată la scaun pentru a oferi protecţie suplimentară copilului în timpul mersului. Şezutul ar trebui să fie ajustabil în două poziţii pe înălţime, iar spătarul să dispună de două poziţii de înclinare – astfel, nu este nicio problemă dacă bebe adoarme în tricicletă.

Tricicletele multifuncţionale vin la pachet cu un coşuleţ de depozitare în care poţi pune lucrurile copilului când ieşiţi la plimbare, suport pentru sticluţa cu apă la îndemâna lui, iar unele modele au în dotare şi o gentuţă cu baretă, detaşabilă, ce poate fi purtată oriunde.

În concluzie, tricicletele multifuncţionale pot fi folosite pe termen lung, iar principalul avantaj care le diferenţiază faţă de alte modele este faptul că se pot transforma în triciclete cu pedale. Copilul tău se va dezvolta bine fizic, va putea utiliza acest mijloc de transport uşor, şi cu mult chef de plimbare. Iar tu ca părinte poţi fi sigur că prichindelul este în siguranţă, şi se bucură de tot confortul pe care îl oferă o tricicletă multifuncţională!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net