Un nou premiu pentru Waterboyz, oferit de Consiliu Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii Din România

În data de 02 noiembrie a avut loc ce-a de-a 30-a ediție a Topului Național al Firmelor Private din România, în cadrul căreia compania Waterboyz a primit Premiul Pentru Implicarea Responsabilă În Amenajările Urbane Recreative.

image

Consiliul Național al IMM-urilor a organizat și în acest an Topul Național al Firmelor Private din România, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, care are ca obiectiv recunoașterea eforturilor antreprenorilor români.

În cadrul evenimentului, Premiul Special pentru Implicarea Responsabilă în Amenajările Urbane recreative a fost acordat companiei Waterboyz România.

George Toda, CEO-ul companiei Waterboyz, a fost desemnat ”Cel mai dinamic antreprenor român în 2021” datorită performanțelor deosebite în industria locurilor de joacă și de agrement în peste 10 ani de activitate. Acesta a declarat în cadrul evenimentului: „Suntem mândri că participăm activ la dezvoltarea orașelor și vom încerca să oferim mereu cele mai bune soluții pentru zonele de agrement publice și private. Dedic acest premiu echipei, clienților și partenerilor noștri”.

image

Fă cunoștință cu Waterboyz România

Waterboyz România este unul dintre cei mai importanți jucători în industria agrementului, oferind peste 500 de locuri de joacă și spații de divertisment pe întregul teritoriu al țării.

O echipă tânără și dinamică, formată din profesioniști dinamici și pragmatici, Waterboyz România se remarcă prin diverse proiecte inovative, cum ar fi amenajarea primului loc de joacă croșetat din România. Locul de joacă se află în incinta Electroputere Mall din Craiova și oferă numeroase trasee de aventură și explorare pentru cei mici.

Un alt proiect remarcabil este amenajarea primului și celui mai mare parc gonflabil din România: Jurasica Park din Neptun. Parcul tematic cu dinozauri se întinde pe o suprafață de 6000 de metri pătrați și este format din 12 complexe, fiind ideal pentru copii și adolescenți de toate vârstele.

Urmărește acest clip video pentru mai multe detalii despre Jurasica Park:

Primul patinoar ecologic pe o plajă din Europa a fost amenajat de către Waterboyz România

image

Pasionați de găsirea unor soluții inovative pentru problemele cu care se confruntă societatea, Waterboyz România a venit în sprijinul  autorităților locale, care și-au propus reducerea consumului de energie, prin amenajarea primului patinoar ecologic pe o plajă din Europa.

Patinoarul se află în stațiunea Olimp și este un proiect sustenabil, prietenos cu mediul înconjurător. Acesta nu are nevoie de apă, energie electrică sau întreținere, fiind rezistent chiar și la temperaturi de peste 100°C. Costurile de funcționare ale patinoarului sunt reduse în mod semnificativ, iar partea cea mai bună este faptul că acesta poate fi funcțional 365 de zile pe an.

Echipa Waterboyz oferă soluții moderne în cadrul serviciilor specializate în amenajarea parcurilor de distracții și locurilor de agrement. Compania are o gamă largă de echipamente interactive, potrivite pentru diverse proiecte din indsutrii precum HoReCa, active, compania oferă soluții inovative pentru diverse industrii precum: HoReCa, locuri de joacă, firme de consultanță, festivaluri, instituții de învățământ, dezvoltatori imobiliari și instituții publice din toată țara.

De asemenea, Waterboyz a lansat și  primul program de profit-share în industria agrementului cu investiție 0. Dacă ai o idee de business în industria agrementului și dispui de un teren, poți să devii partener Waterboyz, iar compania te va ajuta cu amplasarea echipamentelor, fără să fii nevoit să le achiziționezi.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net