Vezi aici 3 rețete simple și gustoase pentru micul dejun!

Trezește-te cu câteva minute mai devreme și începe-ți ziua cu o masă așa cum îți dorești și cu siguranță stomacul tău îți va mulțumi. Cafeaua nu ține de foame și nu te poți păcăli la nesfârșit că îți iei repede ceva de pe drum, care oricum nu e nici nutritiv nici sănătos. Dacă ești curios ce poți să-ți faci singur de mâncare dimineața, citește mai departe acest scurt articol și poate vei descoperi ceva folositor.

image

 Iată trei variante de mic dejun la îndemâna oricui

1.Clătite

Faimoasele clătite sau pancakes cum deja probabil te-ai obișnuit să le numești constituie un mic dejun consistent, sățios și extrem de gustos. Rețeta o știi deja: două ouă, puțină făină, lapte sau apă minerală dacă vrei să iasă mai pufoase, și, opțional, un strop de esență de vanilie dacă ești într-o dispoziție bună. Le bați bine și pui câte puțin aluat în tigaie, le poți face mai subțiri sau mai groase, și să ai neapărat pregătită crema de ciocolată tartinabilă cu felii de banană, gem, dulceață, unt de arahide și ce-ți mai trece ție prin cap, opțiunile fiind practic nelimitate.

2.Terci

Când te gândești la terci poate că nu sună foarte gustos în imaginația sau din amintirile tale însă iată ce conține: ovăz cu lapte și cacao sau miere, pe care le amesteci timp de câteva minute la foc mic. Pentru asta, poți încerca gama de lapte a celor de la Auchan.ro, valabilă la prețuri accesibile pentru oricine. După ce se leagă totul, cel mai bine merge cu fructe de pădure: coacăze, mure, zmeură, afine sau orice îți place ție. Partea cea mai bună este că, dacă mergi la sală și ai nevoie de un aport ridicat de proteine, terciul este ideal pentru proteinele cu gust de fructe sau ciocolată. Este o sursă extrem de importantă de calciu și fier, ovăzul fiind cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și regenerarea pielii. Pe lângă asta durează doar câteva minute și e gata de servit.

3.Lipie cu șuncă în tigaie

Pentru acest mic dejun ai nevoie de câteva ingrediente pe care le găsești, bineînțeles, la orice supermarket. În primul rând ai nevoie de o lipie din făină integrală, dacă ții la silueta ta, pe care întinzi crema ta de brânză preferată sau humus, două ouă, o roșie, șuncă și cașcaval feliat. Ouăle le faci omletă, roșia o faci cubulețe și adaugi totul în lipie pe o suprafață uniformă și o strângi exact ca pe shaorma, apoi câte un minut în tigaie pe fiecare parte. Mai simplu și mai gustos de atât nu există.

Prin urmare, ai mai sus doar trei idei de mic dejun consistent și sățios, pe care sigur că le poți pregăti așa cum îți place ție mai mult. Așa că fă-ți un obicei din a găti dimineața o masă delicioasă pentru tine și organismul tău cu siguranță îți va fi recunoscător pentru atenția pe care i-o vei oferi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net