Vrei să ai o curte perfectă? TOP 3 lucruri de care să ții cont

Să locuiești la casă și să ai o curte de care să te bucuri, este un privilegiu, dar acest lucru poate fi o bucurie doar atunci când îi acorzi atenție. Curtea, la fel ca locuința în care stai, are nevoie de investiții, de îngrijire și atenție. Dacă ești organizat și dispui de timpul necesar, poți să îți întreții singur curtea și să ai grijă de ea. Există lucruri importante și mai puțin importante pentru obținerea unei curți perfecte. 

Foto: unsplash.com
Foto: unsplash.com

Iată 3 aspecte de care trebuie să ții cont 

  • Alege curtea potrivită ție

Primul pas pentru o curte perfectă este să hotărăști din start ce înseamnă acest lucru pentru tine. Pentru unii, o curte perfectă poate fi o livadă cu pomi fructiferi. Pentru alții reprezintă un loc de relaxare, un loc în care să petreci timp cu cei dragi sau un loc în care să faci mai mult sport. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de oameni, perfecțiunea unei curți este înțeleasă diferit. 

Înainte să investești într-un foișor imens sau să plantezi 20 de pomi fructiferi, întreabă-te dacă asta e ceea ce vrei de la curtea ta. Investițiile făcute la început, din implus sau doar pentru că ți-a plăcut curtea unui prieten te pot face să nu te mai bucuri de ea pe viitor. De asemenea, va trebui să cheltui mai mulți bani doar ca să se apropie de ceea ce îți dorești defapt. 

  • Alocă timp

Nu este ușor să ai o curte perfectă. Oricine are în grijă o curte de ceva timp îți poate confirma acest lucru. Trebuie să fii pregătit să aloci o parte din timpul tău pentru întreținerea acesteia. Irigarea spațiilor verzi sau micile reparații de rutină sunt normale. 

În ceea ce privește curățarea curții, este important să ai la dispoziție uneltele și aparatura necesară. De exemplu, poți investi în unul dintre aceste aparate de spălat cu presiune de pe belgarden.ro, pentru a scurta din timpul de curățare al diverselor lucruri din curtea ta. Dacă dispui de aparaturile potrivite, timpul petrecut pentru menținerea curățeniei se diminuează semnificativ. 

  • Investește în calitate 

Dacă vrei să ai un foișor în curte sau să ai plante exotice în ea, asigură-te că alegi bine. Investițiile în lucruri potrivite și calitative sunt necesare pentru a te bucura de ele în timp. Clima trebuie să fie un reper în orice vrei să faci în curtea ta. Dacă îți plac plantele exotice, trebuie să te interesezi dacă ele pot rezista temperaturilor și climei din România. Dacă nu este așa, alege plante potrivite condițiilor climatice.

Pentru a trece testul timpului este important să investești mai mult la început. Acest lucru poate întârzia terminarea curții tale de vis, dar odată terminată, vei avea mai puțin de investit în viitor și te vei bucura de ea din plin. Un foișor sau un pavaj de calitate pot ține și zeci de ani, cu îngrijirile periodice potrivite. 

Așadar, fii realist în legătură cu obținerea unei curți perfecte. Trebuie să știi ce îți dorești, să investești în lucruri de calitate și să îți asumi că o parte din timpul tău va fi petrecut la întreținerea curții. Desigur, nu uita să profiți de ea din plin! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net