Cele 3 semne care arată că relația ta se apropie de sfârșit! Nu mai există cale de întoarcere după așa ceva

Ultima actualizare:

Poate cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea oricare dintre noi este acela de a fi îndrăgostit. Însă, dacă nu ești atent la semnele primite de la partenerul tău, acea poveste idilică se poate încheia pe neașteptate. Iată cele mai importante 3 lucruri la care trebuie să fii atent!

Există semne care pot arăta că relația se apropie de final. / foto: freepik.com
Există semne care pot arăta că relația se apropie de final. / foto: freepik.com

Cu toții am fost îndrăgostiți. Ne amintim cu drag acea senzație de „fluturi în stomac” pe care o aveam de fiecare dată când ne gândeam la acea persoană care începea să devină totul pentru noi. În acel moment, cu toții ne gândim că am reușit să ne găsim „sufletul pereche”, iar perioada de început a fiecărei relații este, poate pentru cei mai mulți dintre noi, momentul de care ne amintim cu cel mai mult drag.

Începutul unei relații este perioada când emoțiile pe care le simțim pentru persoana iubită sunt la cel mai puternic nivel. Este perioada în care pare că totul merge spre mai bine, iar în sfârșit, am găsit persoana cu care ne putem împărtăși restul vieții.

Însă, cum poate că deja știm cu toții, lucrurile nu stau întotdeauna așa. Pentru fiecare poveste de „dragoste adevărată”, ce a rezistat oricărui test, inclusiv cel al timpului, există o mulțime de povești de dragoste care se încheie, poate la fel de subit precum au și început.

Câteodată, acest final poate veni ca o surpriză pentru noi, care ne imaginam că totul merge idilic, în continuare. Însă, putem să ne trezim într-o zi că aflăm că, de fapt, pentru partenerul nostru, lucrurile stăteau complet diferit.

Află care sunt cele mai importante 3 semne la care trebuie să ai grijă, pentru că pot simboliza finalul poveștii tale de dragoste!

Partenerul tău nu mai are timp pentru tine.

Atunci când partenerul te ignoră, înseamnă că relația a devenit șubredă/ foto: freepik.com
Atunci când partenerul te ignoră, înseamnă că relația a devenit șubredă/ foto: freepik.com

Primul semn care arată că relația ta a început să aibă probleme este atunci când partenerul tău nu mai are timp pentru tine. Atunci când o persoană este cu adevărat importantă pentru tine, reușești să îți faci timp pentru aceasta. Indiferent de ce program și cât de ocupat ești, mereu există timp pentru partenerul tău.

Cel puțin, așa se întâmplă când consideri că partenerul tău este o prioritate pentru tine. Când începi să te confrunți cu perioade fără nici-o întâlnire, fără ca partenerul vostru să aibă interesul de a propune să vă vedeți și, cel mai dureros, promisiuni făcute din obligație cum că își va face timp în viitor, este un semn clar că relația este în pericol.

Planurile de viitor ale partenerului nu te mai includ

Când nu mai intri în planurile lui de viitor, relația este pe final. / foto: freepik.com
Când nu mai intri în planurile lui de viitor, relația este pe final. / foto: freepik.com

Poate că urmează să aveți amândoi câteva zile libere sau că poate urmează o vacanță. Sau poate că ne putem gândi la subiecte chiar pe termen mai lung, cum ar fi o posibilă mutare în alt oraș, sau ce planuri de carieră avem. Atunci când intenționăm să ne petrem restul vieții alături de o persoană, acestea sunt subiecte care sunt discutate în doi, iar ambii parteneri trebuie să aibă ceva de spus.

Indiferent dacă vorbim despre planuri imediate, precum un weekend prelungit la sfârșitul lunii, sau despre ceva de termen lung, precum o posibilă mutare din oraș datorită carierei, atunci când partenerul tău nu te mai include în aceste discuții și planuri, este un semn clar că acesta nu mai are interesul de a continua relația voastră.

Partenerul tău devine din ce în ce mai iritabil

Dialogul sincer cu partenerul tău îți poate salva relația. / foto: freepik.com
Dialogul sincer cu partenerul tău îți poate salva relația. / foto: freepik.com

În perioada de început a unei relații, când sentimentul de dragoste pe care îl simțim pare desprins din povești, este ușor să nu băgăm în seamă niște detalii ale partenerului nostru. Însă, pe măsură ce trece timpul și dacă odată cu timpul trece și interesul partenerului pentru relație, acesta poate deveni tot mai iritabil, găsind diferite motive pentru a se enerva.

Odată cu intervenția certurilor din ce în ce mai banale în relația voastră, vine și semnul că aceasta poate fi aproape de final.

Comunicarea, cheia rezolvării problemelor.

Din mulțimea de experți în relații și psihologi care există pe întreg globul, te-ai putea aștepta ca sfaturile acestora pentru redresarea unei relații să fie contradictorii și greu de aplicat în relația voastră.

Însă, un singur cuvând face refrenul tuturor sfaturilor experților în relații: comunicarea! O discuție sinceră cu partenerul tău despre mersul relației poate clarifica multe și chiar v-ar putea salva relația!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net