Cinci semne care arată că trebuie să te desparți de Valentine's Day. Când nu mai poate fi salvată o relație

Ultima actualizare:

Cinci semne care îți arată că ar trebui să te desparți de partener, de Valentine's Day. Mai mulți specialiști au din Canada au studiat 354 de cupluri cu probleme și au ajuns la concluzia că anumite „defecte” indică clar momentul în care o relație a ajuns la apus.

Cinci semne care indică că ar trebui să te desparți de Valentine's Day
Cinci semne care indică că ar trebui să te desparți de Valentine's Day

De Valentine's Day, dragostea este la ordinea zilei. Din păcate, în spatele buchetului de flori sau a cadoului obligatoriu se află uneori o relație care și-a pierdut din strălucire și pasiune.

Când e momentul să te desparți? Aceasta pare să fie întrebare a cărui răspuns e atât de complicat. Ei bine, mai mult terapeuți de cuplu au găsit câteva indicii care arată că o poveste de dragoste a ajuns la final. 

5 semne de despărțire pentru cei care sunt triști de Valentine's Day

Comunicarea defectuoasă

Dacă simți că nu te poți comunica cu partenerul tău și că nu reușiți să rezolvați problemele, aceasta poate fi un semn că relația voastră are probleme serioase.

Nepăsarea

Dacă partenerul tău nu mai pare interesat de tine sau de relația voastră și nu mai face eforturi pentru a o menține sănătoasă, acest lucru ar putea indica o pierdere a conexiunii emoționale.

A dispărut respectul

Dacă partenerul de viață te jignește sau te tratează cu lipsă de respect în mod constant, înseamnă că toate cadourile și zâmbetele care vin de Valentine's Day nu pot decât să prelungească inevitabilul.

Dorințe diferite pentru viitor

Dacă aveți visuri și obiective diferite pentru viitor, acest lucru poate pune o povară serioasă pe relația voastră. O poveste de dragoste are mai multe șanse de succes atunci când cei doi oameni implicați văd o direcție comună pentru viitor.

Limpsa încrederii

Te simți nesigur sau nesigură. Dacă apar probleme de încredere sau dacă îți pui întrebari despre iubirea sau fidelitatea partenerului, acest lucru poate fi un semnal de alarmă. Evident, dacă partenerul te-a înșelat, nu trebuie să mai stai pe gânduri. E cazul să faci cât mai repede o schimbare în viața ta.

Valentine's Day nu mai poate salva nimic! O relație șubredă afectează viața personală

Un alt aspect important este legat de faptul că o relație cu probleme are un efect de domino, devastând și alte compartimente din viața ta. Daca relația ta afectează negativ viața ta personală, cum ar fi relațiile cu familia sau prietenii, sau dacă îți afectează starea de bine emoțională sau fizică, poate fi un semn că ar trebui sa te desparți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
horoscop jpeg
Chiftele in tigaie Foto Shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net