O femeie și-a părăsit partenerul după 8 ani de relație, din cauza faptului că bărbatul încă mai plângea după iubita moartă: „Nu a fost vina lui”

O femeie a făcut o mărturisire care a împărțit internetul în două tabere: aceasta a povestit că s-a despărțit de iubirea vieții ei, după 8 ani de relație, din cauza faptului că iubitul ei încă plângea după iubita moartă, la mai bine de 10 ani de la tragedia care a dus la decesul ei. Pentru că bărbatul nu reușea să depășească pierderea fostei iubite, aceasta a apelat la despărțire. 

Despărțire / Sursă foto: Pixabay
Despărțire / Sursă foto: Pixabay

După 8 ani de relație, o femeie a ales să se despartă de iubitul său, din cauza faptului că acesta nu putea să treacă peste moartea fostei sale iubite alături de care a avut o relație înainte de a fi cu tânăra respectivă. 

„I-am oferit tot suportul meu și toată înțelegerea”

Din dorința de a primi ceva sfaturi, femeia i s-a adresat unui specialist și a povestit, pentru thesun.co.uk, tot ceea ce o măcina de prea multă vreme. 

„Eu și iubitul meu am fost împreună timp de 8 ani. L-am considerat iubirea vieții mele, dar n-am putut să mai stau în această relație din cauza dramelor care ne umbreau fericirea, aproape zi de zi.

Îl iubesc din toată inima și mereu am fost alături de el, i-am oferit tot suportul meu și toată înțelegerea. Înainte de a avea o relație cu mine, acesta a fost cuplat, pentru o bună perioadă, cu o femeie pe care a iubit-o foarte mult.

Din cauza unui cumplit accident de mașină, aceasta și-a pierdut viața. Au trecut aproape 10 ani de atunci, iar noi am fost împreună 8. Nu era zi în care să nu-și fi adus aminte de ea și am înțeles în totalitate acest lucru, însă la un moment dat totul a devenit exagerat.

Citește și - Nici moartea nu i-a despărțit! Doi bătrânei de 100 de ani, soț și soție, s-au stins în aceeași zi

Plângea aproape zilnic și nu știam cum să-l mai scot din depresie. Am impresia că nu m-a iubit niciodată cu adevărat, căci nu a putut să o uite. Încep să cred că am fost doar un pansament pentru el, probabil a crezut că poate să depășească mai ușor momentul morții ei, dacă ne cuplăm. 

La început era totul mai ok, însă cu timpul lucrurile au început să se destrame. Era tot mai trist, nu mai reușeam să-l mai înveselesc niciodată, cu absolut nimic. Orice făceam era în zadar...Așa că ne-am despărțit, am renunțat la relație, în ciuda faptului că încă îl consider sufletul meu pereche. Îl iubesc din toată inima, însă cred că are nevoie de ajutor de specialitate... Nu mai știu, sincer, ce să fac...”, a spus femeia, potrivit thesun.co.uk. 

Ce sfaturi a primit din partea specialistului

Specialistul a încercat să-i ofere câteva sfaturi pentru ca femeia să poată depăși mai repede și mai ușor situația. 

„Este atât de trist. Fostul tău partener este prins în capcană, deoarece nu și-a procesat durerea și nu se simte demn de fericire după moartea iubitei sale. 

Chiar dacă nu a fost vinovat de moartea prietenei sale, vinovăția este o emoție foarte frecventă după un deces.

Ai făcut cea mai grea mișcare și te-ai despărțit de el. Dacă nu poate să treacă peste această dramă, trebuie să-ți vezi de drumul tău. În fond, nici viața ta nu trebuie să se oprească în loc din cauza depresiilor sale. Ai dreptul la fericire”, a spus specialistul, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net