Cine este cântăreața care a apărut la nunta fostului partener, după ce a fost înșelată de acesta

Alexandra Starr este cântăreața care printr-o coincidență a ajuns să cânte la nunta fostului său iubit. Acesta se căsătorea chiar cu femeia care îl despărțise de Alexandra. Cântăreața nu a vrut să aibă orice fel de apariție, ci a pregătit și o strategie de răzbunare.

Alexandra Starr colaj jpeg

Tânăra artistă din California le-a povestit fanilor săi de pe TikTok că după o relație de cinci ani, s-a despărțit de fostul său iubit din cauza infidelității acestuia. Cei doi locuiau împreună, iar relația era una serioasă. 

Vezi și: Shakira, înșelată încă din 2012 de Pique. Cât de celebră și frumoasă e presupusa amantă

Cântăreața a fost angajată să cânte la nunta acestuia, însă și-a dat seama târziu la nunta cui va merge. Alexandra s-a gândit că ceea ce se petrece nu este întâmplător, așa că s-a decis să îi pregătească o surpriză fostului iubit. 

Având în vedere că bărbatul se căsătorea cu femeia care i-a despărțit pe cei doi, Alexandra Starr a fost sigură că merită din plin să le strice evenimentul.

Cântăreața a încercat să se ascundă cât de mult a putut pentru a nu fi desconspirată, iar când a venit momentul să cânte, aceasta a ales o melodie cu un mesaj direct către mire. Piesa aleasă a fost „Before He Cheats”, interpretată de celebra vedetă Carrie Underwood, în care se vorbește despre înșelat.

Cum au reacționat cei doi miri

Când au auzit melodia, cei doi tineri s-au oprit din dans pentru că și-au dat seama ce a făcut cântăreața. Pentru ca răzbunarea să fie completă, Alexandra Starr a luat un pahar cu apă și i l-a aruncat bărbatului în față.

Ce au spus fanii despre răzbunare

Alexandra Starr a publicat pe contul ei de TikTok tot momentul, iar în timp ce unii urmăritori au apreciat răzbunarea ei spunând că cei doi au meritat, alte persoane au fost de părere că a fost total greșit gestul ei.

,,Mă simt atât de rău pentru noua lui soție. Indiferent de ce s-a întâmplat între foști, fata aia visase la nunta ei", ,,A meritat-o ​​pentru că nu lași pe cineva rănit și nu te aștepți ca cineva să uite acea durere", ,,Sincer sper că tu chiar ai făcut asta", au fost doar câteva dintre reacții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg