De ce trebuie să pui cuburi de gheață în mașina de spălat. Trucul genial care va schimba viața gospodinelor

Orice truc legat de treburile casnice este bine-venit în viața oricărei gospodine care încearcă în fiecare zi să-și faciliteze activitățile. Una dintre sarcinile zilnice o reprezintă spălatul rufelor, care de cele mai multe ori ies șifonate și este o adevărată corvoadă să petreceți ore pentru a le călca. În acest caz, vă prezentăm un truc cu gheață, care este de mare ajutor. 

Trucuri pentru mașina de spălat / foto: Pixabay
Trucuri pentru mașina de spălat / foto: Pixabay

Află din rândurile de mai jos motivul pentru care este necesar să adăugați câteva cuburi de gheață în mașina de spălat, după ce ați adăugat hainele care trebuie curățite. 

Trucul de care ai mare nevoie atunci când speli haine 

Pentru a evita problema hainelor șifonate, după ce au fost scoase din mașina de spălat și din uscător, este recomandat să puneți câteva cuburi de gheață, la începutul programului de spălare. Odată ce se topesc, cuburile de gheață vor aburi rufele și nu le va permite să se șifoneze aproape deloc, în funcție de cantitatea lor și de programul ales. 

Hainele pentru care nu funcționează acest truc 

Trucul cu gheață nu funcționează în cazul blugilor, pe țesăturile grele sau supradimensionate. 

Trucuri care te ajută să prelungești durata mașinii de spălat 

Mașina de spălat este una dintre cele mai utile invenții în viața omului. Pe lângă faptul că ușurează munca femeilor, curăță mult mai bine hainele. Din acest motiv este necesar să ne îngrijim de sănătatea mașinii de spălat, pentru a-i prelungi durata de viață. 

Evită să pui mai multe haine decât indică instrucțiunile 

Mulți dintre noi avem tendința să ticsim cuva mașinii de spălat cu multe haine. Acest obicei este unul nesănătos, pentru că nu doar riști să se defecteze piesele ei. De asemenea, nici hainele nu se vor curăța atât de bine din cauza faptului că sunt prea multe. 

Verifică buzunarele hainelor 

Deși deseori uităm să facem asta, este necesar să golim buzunarele hainelor. Dacă uităm diverse obiecte în ele, nu facem altceva decât să blocăm pompa de evacuare a apei și să blocăm scurgerea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
sorin bontea instagram jpg
zodii norocoase jpg
Rugaciune jpg
horoscop jpg
555 (7) jpg
horoscop jpg
aer conditionat jpg
sex roma antica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net