„Mi-am prins soția de 62 de ani făcând sex cu cel care ne-a reparat centrala”. Confesiunile șocante ale unui bărbat disperat

Un bărbat de 69 de ani a trăit șocul vieții sale atunci când și-a prins soția de 62 de ani, care suferă de demență, în timp ce făcea sex cu cel care intrase în casa lor pentru a le repara centrala. 

Cuplu
Cuplu

Potrivit thesun.co.uk, un bărbat de 69 de ani a rămas mut de uimire în ziua în care și-a prins soția în timp ce făcea sex cu bărbatul care venise să le repare centrala. Întâmplarea a fost cu atât mai șocantă cu cât fix în intervalul orar în care femeia și-a făcut de cap, soțul ei trebuia să fie supus unei intervenții chirurgicale. 

„Mi-am prins soția în pat cu bărbatul care venise să ne repare centrala, chiar în ziua în care mi-a fost anulată operația pe care trebuia să o fac. 

Eu am 69 de ani, iar ea are 62 de ani. Ea are un început de demență și este destul de frustrată din această cauză, mai ales că memoria ei nu mai e la capacitate optimă. Nu am mai făcut sex de ani de zile - de când am fost diagnosticat cu diabet. Din acel moment, am întrerupt orice raport sexual. 

„A trebuit să accepte că zilele noastre de sex s-au terminat”

Soția mea a găsit acest lucru frustrant și a trebuit să accepte că zilele noastre de sex s-au terminat.

Am fost programat pentru o operație de cataractă, dar aceasta a coincis cu revizia centralei noastre, așa că am insistat să mă duc singur și am chemat un taxi.

Oricum, ea nu prea poate conduce mașina și nu voiam să mă aștepte toată ziua la spital. În mod frustrant, medicul meu era bolnav, așa că a anulat toate operațiile în ultimul moment, printre care și a mea și m-am întors acasă în două ore.

Am văzut duba reparatorului afară, dar când am intrat în casă, bărbatul nu era în bucătăria noastră și nici soția mea nu era. Când am urcat la etaj, se auzeau gemete venind din dormitorul nostru și m-am uitat prin crăpătura ușii: în acel moment am văzut mișcare sub pătură.

„Mă întreb dacă știa cu adevărat ce face...”

Cei doi nu m-au văzut. M-am strecurat afară în liniște și am mers în oraș, amețit și m-am întors acasă abia după încă o oră, telefonându-i soției mele să-i spun că sunt pe drum. Nu ți-ai fi dat seama că nimic nu era în neregulă acasă. Bărbatul plecase și centrala noastră fusese reparată.

Dar nu pot să nu văd ceea ce am văzut. Are în jur de 50 de ani și lucrează pentru noi de ani de zile. Îmi iubesc soția atât de mult și mă întreb dacă știa cu adevărat ce face...” a spus bărbatul, potrivit sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net