O femeie care lucra ca paznic la o închisoare a făcut sex prin telefon cu un deținut! Cum au reacționat șefii ei

Caz șocant în Marea Britanie! Ruth Shmylo (26 de ani), fost ofițer de pază la închisoarea Parc Prison, din Bridgend (Țara Galilor), ar fi făcut sex la telefon cu un deținut.

Ruth Shmylo și-a pierdut locul de muncă din cauza unui pușcăriaș (Foto: Arhivă personală)
Ruth Shmylo și-a pierdut locul de muncă din cauza unui pușcăriaș (Foto: Arhivă personală)

Ruth Shmylo susține că s-a simțit obligată să îl sune pe deținut

Femeia a fost concediată și dată în judecată pentru abateri comportamentale, cât timp a îndeplinit o funcție publică, în perioada decembrie 2020 și aprilie 2021. Procurorul Matthew Cobbe a declarat că un pușcăriaș i-a dat femeii un bilețel cu numărul său de telefon și de aici au început o relație amoroasă. Pe de altă parte, Ruth a mărturisit în fața judecătorului că s-a simțit obligată să îl sune pe bărbat, a cărei identitate nu a fost făcută publică, conform BBC. Însă, procurorii au dovezi că tânăra l-a sunat pe pușcăriaș aproape în fiecare zi, cât timp a lucrat ca ofițer de pază al închisorii Parc Prison.

Deținutul a fost mutat la HMP Manchester în mai 2021, iar conversațiile dintre el și Shmylo au fost înregistrate de autoritățile închisorii. În timpul apelurilor, pușcăriașul i-a cerut tinerei să-i spună că îl iubește, ceea ce ea a refuzat să facă, iar el i-a spus că „îi e dor de fața ei”. După ce apelurile au fost aduse în atenția poliției, Shmylo a fost reținută pe 20 iulie 2021. Ea a făcut o serie de destăinuiri în fața anchetatorilor. „Motivul urmăririi penale este că ea, doamna Shmylo, nu a făcut niciun efort real pentru a preveni sau pune capăt sau opri relația cu acel deținut în timp ce lucra la închisoarea Parc.”, a mai spus Matthew Cobbe. Ea nu a raportat acest lucru personalului penitenciar și nici faptul că deținutul era în posesia unui telefon mobil, care este strict interzis în închisoare.

Femeia a negat că s-a comportat necorespunzător la locul de muncă, iar procesul este în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net