Trei alimente banale te ajută să fii mai rezistent în pat. Viața ta sexuală se va schimba radical

Sexul este, fără doar și poate, un aspect esențial în viețile noastre. El poate afecta și celelalte domenii de viață. Cu toții ne dorim să fim fericiți pe acest plan, iar performanțele în pat determină calitatea vieții sexuale. Stilul de viață influențează acest aspect al vieții noastre, iar în acest sens alimentele pe care le consumăm joacă și ele un rol foarte important. Ce produse îmbunătățesc viața sexuală, aflați acum!

1 cuplu sex jpg jpeg

Înainte de toate e bine să știți că orice exces poate influența negativ performanțele în pat, de aceea este recomandat că reduceți consumul de alcool și tutun. Totodată, sportul joacă un rol esențial în acest sens, așa că nu strică să faceți antrenamente cel puțin în mod moderat. Aflați acum ce alimente sunt preferate pentru creșterea libidoului și a rezistenței.

Alimente ce sporesc libidoul

1. Pepenele

Pepenele verde o sursă bogată de L-citrulină, un aminoacid neesențial pe care corpul tău îl transformă în L-arginină. Practic, iar L-arginina este cea care menține erecția. Această substanță poate fi asemănată pastilei albastre, pentru că sporește producția oxid nitric, iar acest care crește fluxul de sânge către penis, lucru ce evident, suține erecția.

pepene jpg

2. Ardeiul iute

Ceea ce îi oferă ardeiului iute iuțeala este capsaicina. Această substanță produce efecte multiple la nivelul organismului, mai ales în ceea ce privește sistemului muscular și cardiovascular. Astfel producția de endorfine, adică hormonii fericirii, este stimulată, alături de circulația sangvină și procesul de oxigenare. Acest lucru este valabil și pentru creșterea fluxului de sânge înspre penis, ceea ce menține erecția.

3. Mărul

Mărul este și el un aliment care îmbunătățește performanța sexuală. Asta datoritp quercitinei, un antioxidant flavonoid ce oferă rezistență organismului. 

mar feliat jpeg

4. Ghimbirul

Nu doar că susține sistemul imunitar ci ajută și viața sexuală, și asta datorită faptului că susține fluxul sangvin. Acesta poate fi consumat crud sau sub formă de pudră, și pentru că este un condiment puternic ai nevoie să îl consumi în cantități infime. Îl poți consuma într/o limonadă cu lămâie și un vârf de ghimbir ras.

ceai ghimbir 1 jpeg

5. Somonul sălbatic

Acesta este unul dintre cei mai buni pești pe care îi putem consuma, asta datorită faptului că este o sursă bogată de vitamine, minerale și acizi grași Omega 3. Astfel, este benefic în menținerea erecției pentru bărbații cu sindrom metabolic conform unui studiu în Jurnalul Internațional de Cercetare a Impotenței.

6. Banana

Banana este și ea un aliment ideal pentru performanțe sexuale notabile! Asta se datorează potasiului, care conform Asociației Americane a Inimii, poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Asta duce la menținerea unui flux sanguin bun în anumite părți ale corpului, chiar și organele genitale.

1 ce ti se intampla in corp daca mananci doua banane pe zi oiqo jpg jpeg

7. Ovăzul

Este un alimente ce întrunește nenumărate beneficii pentru organism. Aceste combate colesterolul, ajută digestia, oferă energie și conține amino acizii necesari pentru tratarea disfuncției erectile.

8. Usturoiul

Se spune că încă din vechime, egiptenii se foloseau de ustutoi pentru a-și îmbunătăți rezistența. Un studiu din Jurnalul de Nutriție confirmă că acest aliment ajută la înlăturarea plăcilor ateromatoase (plăci de culoare galbenă), ce conțin colesterol, material lipidic și lipofage de pe artere. Aceleași artere care pompează sângele și înspre zona genitală. Un sistem cardiovascular sănătos va asigura o viață sexuală împlinită, conform adevărul.ro. 

2 usturoi jpg jpeg

9. Nucile

Printre alimentele benefice se regăsesc și nucile, arahidele și fisticul . Toate acestea conțin L-arginină, stimulând producția de oxid nitric. În plus, cresc fluxul sangvin întărind erecțiile.

10. Quinoa

Este o cereală plină de nutrienți ce conferă multă energie organismului, sporind rezistența.

1 quinoa jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net