Biserici din București unde se petrec mereu minuni: Biserica Sfântul Antonie cel Mare din centrul Bucureștiului

Ultima actualizare:

    Rugați-vă în Biserica Sfântul Antonie cel MareSursa Foto: Creștunortodox.ro
Rugați-vă în Biserica Sfântul Antonie cel MareSursa Foto: Creștunortodox.ro

În centrul Bucureștiului există o biserică la care oamenii vin în mare număr și cu mare credință să se roage. Credincioșii ,dar și preoții de la biserica Sfântul Antonie cel Mare vorbesc cu emoție despre minunile care se petrec deseori în acest lăcaș de cult.

Această biserică, cea mai veche din Bucureşti, situată în centrul istoric al Capitalei, este vizitată zilnic de sute și sute de persoane. Credincioșii  speră să-și împlinească dorințele cu ajutorul icoanei din sfântul lăcaș despre care se spune că face minuni. Credincioșii care vin frecvent în această biserică spun că rugile oamenilor rostite la sfânta icoană  se împlinesc și problemele lor își găsesc rezolvarea după ce s-au rugat zile în șir cerând ajutorul divin.  

Despre minunile care se înfăptuiesc în sfântul lăcaș , preotul duhovnic spune: ”Această icoană este  făcătoare de minuni.  Şi asta o spunem prin faptul că vedem cu ochii noştri ceea ce se întâmplă, în primul rând la venirea tuturor credincioşilor la icoana aceasta, pentru că fiecare credincios care a venit sau s-a rugat la icoană, a văzut și a simţit ajutorul Sfântului Antonie cel Mare. Pe de altă parte, şi noi înşine, ca preoţi, uneori suntem surprinşi de bunătatea Sfântului Antonie cel Mare şi de minunile pe care le face cu mulţi dintre credincioşii care vin la Sfânta Biserică. Uneori, ca om, aș putea spune că este imposibil ca unii credincioși să-și rezolve singuri problemele cu care se  confruntă în momentele respective”, a declarat preotul duhovnic de la biserica Sfântul Antonie cel Mare din București.

Rugăciunile au fost de mare folos bolnavilor  și tinerilor fără urmași

Despre unele situații dramatice, Preotul Duhovnic a spus: ” Aş vrea să spun că am avut persoane care au venit plângând că li s-a depistat un cancer şi au venit a doua, a treia oară să se roage. Când s-au repetat analizele nu s-a mai găsit absolut nimic.  Nu mai vorbesc de situaţia multor tineri şi tinere care se roagă şi îşi găsesc partenerul pentru căsătorie, deşi au trecut ani şi ani și nu au reuşit să se căsătorească. Nu vă pot ocoli faptul că avem foarte, foarte mulţi tineri căsătoriţi, care de doi, de trei, de cinci ani nu reuşesc să facă un copil. Şi au venit la Sfânta Biserică şi după o perioadă, relativ scurtă, au venit cu bucurie să ne anunţe că au primit această binecuvântare şi că doamna a rămas însărcinată.”, a completat preotul duhovnic de la biserica Sfântul Antonie cel Mare din București.

image
image
image
image
image
image
woman 7751363 960 720 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
eye 2274884 960 720 jpg
Curiozități despre cafea, cea mai consumată băutură în prima parte a zile   cover jpg
Click (1) (14) jpg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock