Biserici din București unde se petrec mereu minuni: Biserica Sfântul Antonie cel Mare din centrul Bucureștiului


    Rugați-vă în Biserica Sfântul Antonie cel MareSursa Foto: Creștunortodox.ro
Rugați-vă în Biserica Sfântul Antonie cel MareSursa Foto: Creștunortodox.ro

În centrul Bucureștiului există o biserică la care oamenii vin în mare număr și cu mare credință să se roage. Credincioșii ,dar și preoții de la biserica Sfântul Antonie cel Mare vorbesc cu emoție despre minunile care se petrec deseori în acest lăcaș de cult.

Această biserică, cea mai veche din Bucureşti, situată în centrul istoric al Capitalei, este vizitată zilnic de sute și sute de persoane. Credincioșii  speră să-și împlinească dorințele cu ajutorul icoanei din sfântul lăcaș despre care se spune că face minuni. Credincioșii care vin frecvent în această biserică spun că rugile oamenilor rostite la sfânta icoană  se împlinesc și problemele lor își găsesc rezolvarea după ce s-au rugat zile în șir cerând ajutorul divin.  

Despre minunile care se înfăptuiesc în sfântul lăcaș , preotul duhovnic spune: ”Această icoană este  făcătoare de minuni.  Şi asta o spunem prin faptul că vedem cu ochii noştri ceea ce se întâmplă, în primul rând la venirea tuturor credincioşilor la icoana aceasta, pentru că fiecare credincios care a venit sau s-a rugat la icoană, a văzut și a simţit ajutorul Sfântului Antonie cel Mare. Pe de altă parte, şi noi înşine, ca preoţi, uneori suntem surprinşi de bunătatea Sfântului Antonie cel Mare şi de minunile pe care le face cu mulţi dintre credincioşii care vin la Sfânta Biserică. Uneori, ca om, aș putea spune că este imposibil ca unii credincioși să-și rezolve singuri problemele cu care se  confruntă în momentele respective”, a declarat preotul duhovnic de la biserica Sfântul Antonie cel Mare din București.

Rugăciunile au fost de mare folos bolnavilor  și tinerilor fără urmași

Despre unele situații dramatice, Preotul Duhovnic a spus: ” Aş vrea să spun că am avut persoane care au venit plângând că li s-a depistat un cancer şi au venit a doua, a treia oară să se roage. Când s-au repetat analizele nu s-a mai găsit absolut nimic.  Nu mai vorbesc de situaţia multor tineri şi tinere care se roagă şi îşi găsesc partenerul pentru căsătorie, deşi au trecut ani şi ani și nu au reuşit să se căsătorească. Nu vă pot ocoli faptul că avem foarte, foarte mulţi tineri căsătoriţi, care de doi, de trei, de cinci ani nu reuşesc să facă un copil. Şi au venit la Sfânta Biserică şi după o perioadă, relativ scurtă, au venit cu bucurie să ne anunţe că au primit această binecuvântare şi că doamna a rămas însărcinată.”, a completat preotul duhovnic de la biserica Sfântul Antonie cel Mare din București.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg