Care sunt defectele bărbaților în funcție de zodie

15 mai 2014
image
Bărbatul născut în zodia gemenilor este independent

Atunci când simți fluturi în stomac, ți se pare că alesul inimii tale este bărbatul perfect. Însă, și bărbații au defectele lor, care sunt caracteristice zodiilor. Descoperă care sunt acestea!

Berbec

Deși la prima vedere cu greu i-ai putea găsi un cusur, bărbatul născut sub acest semn zodiacal, este extrem de posesiv. Atunci când se implică într-o relație o face cu toată inima și din acest motiv îi este mereu frică că te va pierde. Să nu te miri dacă-ți va controla pe ascuns telefonul sau dacă va scrâșni din dinți puțin când va auzi că vrei să ieși în oraș doar cu fetele.

Taur

Adori să ieși cu prietenele tale la cumpărături, iar dacă ai văzut o rochiță care-ți place extrem de mult nu eziți să ți-o achiziționezi. Ei bine, toate aceste mici plăceri vor deveni istorie dacă nu vei găsi o modalitate prin care să temperezi zgărcenia bărbatului Taur. Este ceva mai calculat din fire și-și înnoiește garderoba cu un obiect vestimentar doar dacă are absolută nevoie de el. Privește și partea pozitivă a lucrurilor, deoarece alături de ei vei avea mereu economii.

Gemeni

Principalul defect al celui născut în această zodie este faptul că este extrem de independent. Nu te va întreba niciodată ce planuri ai, nu se va consulta cu tine într-o problemă ce vă privește pe amândoi, ci va lua de fiecare dată singur deciziile, pe care ți le va comunica ulterior. Cu alte cuvinte, el va fi cocoșul în casă și va trebui să te încrezi în hotărârile lui, fără a avea prea multe cuvinte de spus.

 Află ce defecte au bărbații din celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
pepe si yasemine ody
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png