Ce culori să porți, în funcție de zodie, ca să ai noroc

Dacă vrei să atragi norocul de partea ta, atunci trebuie să știi neapărat ce culori să porți în funcție de zodie. Află care sunt nuanțele care vor aduce succesul și sporul în viață în calea ta.

Ce culori să porți în funcție de zodie. Sursă foto: Arhiva Click
Ce culori să porți în funcție de zodie. Sursă foto: Arhiva Click

Simți o atracție inexplicabilă către anumite culori? Parcă unele îți dau o stare bună, în timp ce altele sunt doar frumoase, dar nu te fac să te simți în elementul tău. Asta pentru că sunt anumite culori pe care trebuie să le porți neapărat în funcție de zodie, ca să te conectezi mai bine la energia universală și să atragi norocul de partea ta.

Citește și: Luna Nouă în Săgetător. Trei zodii își schimbă viața. Ce nativ primește protecția divină

Ce culori să porți, în funcție de zodie

Berbec

Tu preferi nuanțele mai degrabă de negru, gri sau bleumarin. Ești genul de zodie care se concentrează mai degrabă pe scop decât pe mijloace, așa că nu apreciezi culorile prea puternice. Cele trei menționate te ajută să ai spor pe plan profesional și financiar.

Taur

Ca zodie, oscilezi între albastru și roșu. Prima îți aduce liniștea sufletească și bucurie pe plan personal, în timp ce a doua este cu noroc în carieră. Mai poți completa garderoba și cu niște haine în nuanțe de maro, culoare care te aduce cu picioarele pe pământ și îți vindecă rănile sufletești.

Gemeni

Clar, în cazul tău, chiar și când plutești pe norișorii bucuriei sau te afunzi în situații disperate, soluția ca să păstrezi sau să atragi norocul de partea ta sunt nuanțele de albastru. Ele te fac o persoană mai încrezătoare în forțele proprii și mai puternică.

Rac

În cazul acestui nativ, deși este semn de apă, mai degrabă trebuie să poarte culori care amintesc de viață, de natură și lumină. Tocmai de aceea, dacă te-ai născut în această zodie, musai să porți galben și verde.

Leu

Regele zodiacului nu poate purta altceva, evident, decât nuanțe care amintesc de regalitate și de opulență. Ești un nativ cu o personalitate puternică, iar norocul vine lângă tine dacă porți roșu, portocaliu sau auriu.

Fecioară

Ești un nativ care pare indiferent la suprafață, dar care ascunde o profunzime în suflet. Poți purta cu mare încredere nuanțe de mov, violet, poate chiar roz uneori. De asemenea, îți atrag norocul la bani nuanțele de argintiu.

Vezi și: În ce culori să-ti decorezi casa în perioada sărbătorilor pentru a avea noroc

Ce nuanțe atrag norocul de partea ta

Balanţă

Când vine vorba despre culori pe care să le porți în funcție de zodie, în cazul tău alege nuanțe statement, care să indice puterea ta interioară. Poți să atragi norocul cu verde smarald, roșu rubiniu sau albastru regal.

Scorpion

Galben, portocaliu, nuanțe de maro sau chiar un roșu mai ponderat, acestea sunt culorile care îți schimbă în bine energiile. Pentru un strop în plus de noroc pe plan sentimental, poți folosi albul care să te ajute să îți cureți sufletul înainte să te îndrăgostești iar.

Săgetător

Orice ține de roz sau nuanțe de albastru deschis îți luminează sufletul și calea în viață. Aceste culori te ajută să treci peste greutăți și să aduci energiile pozitive în viața ta. Pentru noroc la bani, poartă nuanțe de verde deschis.

Capricorn

Culorile care amintesc de pământ și natură sunt cele care atrag norocul de partea ta. Această zodie trebuie să poarte neapărat maro, vișiniu sau verde închis. Acestea aduc sporul în casă de fiecare dată.

Vărsător

Această zodie este strâns legată de toate nuanțele de albastru, dar și de alb sau violet. Eleganța le dă o siguranță interioară, care le deschide apetitul pentru creativitate. Se simt în elementul lor oriunde, iar adaptarea rapidă le aduce și ea succesul în carieră.

Peşti

Mov deschis, corai, roz pudră, chiar și un albastru deschis, toate acestea te fac să îți încarci bateriile și să invoci norocul de partea ta. Dacă dorești să te bucuri mai des de protecția divină, încearcă-le.

image
image
image
image
image
image
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net