Cum ne afectează Mercur Retrograd în ianuarie. La ce trebuie să fim atenți

Mercur intră în retrograd, până pe data de 7 februarie, pentru prima oară în acest an. Astrologul Cristina Demetrescu explică la ce trebuie să fim atenți, mai ales în materie de cheltuieli.

Mercur Retrograd afectează zona achizițiilor de orice fel. Foto: Shutterstock
Mercur Retrograd afectează zona achizițiilor de orice fel. Foto: Shutterstock

Nativii din toate zodiile vor trebui să-și supravegheze cu atenție cheltuielile în următoarea perioadă. Mercur intră din nou în retrograd, ceea ce nu reprezintă deloc un semn bun pentru cumpărăturile de orice fel.

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat că retrogradarea lui Mercur se produce pe două zodii, până pe 26 ianuarie în zodia Vărsătorului, iar după 26 ianuarie, până pe 7 februarie, în zodia Capricornului.

În niciuna dintre situații nu este indicat să ne grăbim să achiziționăm bunuri de orice fel, pentru că mai târziu am putea să regretăm alegerile făcute.

”Până pe 26 ianuarie retrogradează în zodia Vărsătorului unde, într-adevăr, trebuie să fim mult mai atenți la anumite obiecte, se pot strica”, a declarat Demetrescu pentru Antena 3.

”După data de 26 ianuarie, până pe 4 februarie, Mercur se întoarce în zodia Capricornului, unde mai avem o planetă retrogradă, Venus, și se combină cumva cu elementul acesta saturnian, care are legătură cu calculele pe care le facem. 

Este foarte bine să calculăm mai atent. Și când dăm bani și cumpărăm anumite obiecte. Poate nu ne dăm seama de anumite lucruri care sunt cântăribile și numărabile. Există riscul de a greși”, a avertizat astrologul.

Venus retrograd își pune amprenta asupra achizițiilor din zona estetică. Este posibil ca mai târziu aceleași obiecte să nu ne mai placă.

De asemenea, este posibil să observăm că, în această perioadă, lucrurule se întâmplă mai greu, iar comunicarea este mai dificilă. Tocmai de aceea, dacă este în plan semnarea unor contracte, este indicat să se negocieze cu mare atenție toate detaliile, pentru a minimiza riscul unor neînțelegeri.

Ce înseamnă Mercur retrograd

Mercur în mișcarea lui liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie, amplifică calitățile și trăsăturile deosebite ale acelei zodii. În plus, el favorizează exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială. 

Mercur retrograd, în schimb, poate ridica mici obstacole în calea noastră, poate afecta negocierile, finanțele, comunicarea, parteneriatele. În perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, disensiuni cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu. 

image
image
image
image
image
image
Poker online - jocuri de noroc FOTO Shutterstock
bread 821503 1280 jpg
zodiac 3820097 1280 jpg
beneficii sex freepik jpg
klee 1949981 1280 jpg
Ajutoare economice pentru gospodine – Iată câteva electrocasnice care te vor ajuta să faci economie în bucătărie pe termen lung! jpeg