Horoscop Camelia Pătrășcanu, 31 decembrie 2021. Fecioarele petrec Revelionul acasă

31 decembrie 2021

Vedeta Antena 3, astrologul Claudia Pătrășcanu, ne spune care sunt previziunile și ce ne pregătesc astrele în ultima zi din an. 

image

Azi avem liber la distracție maximă și vom avea cu toții o zi plină și minunată. Fiecare va reuși să se bucure de petrecere alături de cei dragi. 

Berbec

Berbecii par să nu petreacă în casă. Oricum, au sentimentul unei vacanțe extraordinare. Se întâlnesc cu lume multă, cu mulți oameni necunoscuți și petrec pe cinste.

Taur

Pentru Tauri este importantă compania. Și probabil că partenerul de viață sau anturajul vine cu idei trăsnite. Au parte de experiențe inedite dar totuși trebuie să păstreze măsura.

Gemeni

Gemenii sunt în centrul atenție sau se simt băgați în seamă. Și fac ei ceva năzdrăvan, astfel încât toată lumea se amuză.

Rac

Pentru Raci, multă responsabilitate. Probabil urmăresc ca lucrurile să decurgă perfect, sau au grijă de cineva. În tot cazul, se distrează, dar au și măsură.

Leu

Pentru Lei, distracție la maxim. Și ei au tot felul de idei trăznite, care le vin pe loc. Astfel încât toată lumea îi admira și se amuză de năzdrăvăniile lor.

Fecioară

Pentru Fecioare este un Revelion pe care îl petrec în casă sau într-un mediu foarte controlat. Ei nu vor să se implice acolo unde lumea pierde controlul.

Balanță

Pentru Balanțe, drumuri diverse. S-ar putea să vorbească cu multă lume la telefon sau să facă niște vizite, astfel încât să știe despre toată lumea cum petrece, ce face, pe unde este. Distracție și voie bună.

Scorpion

Pentru Scorpioni, sunt atenți la ce mănâncă, la energia lor. Pun accent mult pe sănătate și vor să se distreze, dar în așa fel încât să nu îi doară capul a doua zi.

Săgetător

Pentru Săgetători, sunt în centrul atenției, într-o formă foarte bună, de aceea pot face și mici excese. Dar, până la urmă, dacă îi trage cineva de mânecă, lucrurile ies bine.

Capricorn

Capricornii parcă stau pe margine și observă ce fac ceilalți. Sau alții vor stinge lumina și se vor odihni. Ideea este că își încarcă bateriile cumva. Și se reconfortează astfel.

Vărsător

Pentru Vărsători, lume multă, cu prieteni sau își fac ei o petrecere și tot felul de activități inedite. În tot cazul, se simt bine.

Pești

Pentru Pești, sunt în centrul atenției sau vor să fie impecabili, indiferent ce și-au propus de Revelion, și reușesc să fie într-o formă grozavă și, astfel, să întâmpine noul an într-un mod festiv.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu
femeie bronz jpeg