Horoscop chinezesc pentru 2023. Anul Iepurelui de Apă: Ce schimbări majore vin în anul următor: „Nou val de lideri”

Anul 2023 este anul Iepurelui de Apă, care vine cu numeroase schimbări. Un astfel de an a mai fost acum 60 de ani, care a coincis cu un eveniment extrem de important: asasinarea lui J.F. Kennedy. Noul an chinezesc începe în 2023 pe 22 ianuarie și se termină pe data de 9 februarie, 2024.

Anul 2023, anul Iepurelui de Apă
Anul 2023, anul Iepurelui de Apă

Potrivit informațiilor oferite de specialiștii în domeniu, anul Iepurelui de Apă va fi unul plin de schimbări. În zodiacul chinezesc sunt, la fel ca la horoscopul normal, 12 animale care sunt simbolice pentru diferiți ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc, care se repetă într-un ciclu de 12 ani, notează adevărul.ro.

Ce schimbări va aduce anul Iepurelui de Apă

Anul 2023 este unul plin de schimbări pe toate planurile, dar mai ales în ceea ce privește conducerea politică. Sursa citată mai informează că semnelor zodiacului chinezesc le corespund, după cum urmează, cinci elemente extrem de importante: apă, foc, pământ, lemn și metal, iar Iepurele este asociat cu apa. Ultimul an al Iepurelui de Apă a fost în 1963. Atunci, J. F. Kennedy, președintele Statelor Unite ale Americii a fost asasinat, în Texas, Papa Ioan Paul al XXIII-lea a murit, iar Martin Luther King a ținut celebrul său discurs. 

Tot în anul 1963 s-a născut Brad Pitt, Michael Jordan, Johnny Depp și Whitney Houston.

Citește și - Top 3 zodii care se căsătoresc în primăvara lui 2023. Sunt cele mai norocoase

Celebrul numerolog Sarah Yip a explicat ce anume va aduce anul Iepurelui de Apă, în 2023 

„Anii Iepurelui aduc pauze profesionale cu noroc, dar și parteneriate pentru cei care se află pe adevăratul drum pe care trebuie să meargă în viață. Deși iepurele nu este cel mai puternic animal, farmecul și viteza lui atrag banii, fertilitatea, iubirea și succesul. Elementul apă ne va spori diplomația și abilitățile de negociere. Așteptați-vă la schimbări majore în politică, pe măsură ce un nou val de lideri se apropie de putere. Răspunsul la război nu este pacea: este creativitatea“, a spus numerologul. 

Chiar dacă iepurele este, în principiu, un animal blând și inofensiv, acesta era caracterizat de anumite aspecte care îl fac extrem de puternic. Cum ar fi, de exemplu, mușcătura lui, care este dureroasă și dură. 

Totodată, elitele societății se vor trezi la realitate. Iepurele pare blând, dar are o mușcătură puternică“, a mai punctat astrologul, despre iepure.

Anii Iepurelui includ 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 și 2023. Pentru cei născuți în acești ani, Anul Iepurelui de apă va aduce câteva teste importante, mai scrie adevarul.ro. 

Ce zodii vor avea parte de noroc în anul Iepurelui de Apă

Așa cum notează specialiștii în astrologie, 3 dintre zodiile horoscopului vor avea parte de bani, noroc, dar și reușite pe plan profesional și personal. 

Cele 3 norocoase sunt Bivol, Tigru și Șarpe, iar acestea vor avea parte numai de realizări pe toate planurile. Pe de altă parte, la polul opus, nativii cărora le corespund zodiile chinezești Câine, Cal, Capră și Mistreț, vor avea un an plin de încercări de tot felul, provocări și situații complicate. 

Nativul Capră va fi, dintre aceștia, cel mai afectat. Anul Iepurelui de Apă va aduce, în calea sa, neînțelegeri pe plan personal sau profesional și anxietate, dar și schimbări majore la locul de muncă și nu neapărat cele mai pozitive și productive. Cu toate acestea, spre finalul anului, nativii Capră se vor bucura de împlinirea unor dorințe pe care le considerau a fi imposibile. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa Foto   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop azi venus retrograd jpg
1 pandispan cu visine jpg jpeg
NEVERSEA2023 0709 000913 4629 ALIVECOVERAGE CTL jpg
FotoJet (1) jpg
barbat suparat jpg
horoscop azi venus retrograd jpg
otet balsamic italian jpeg
friptura pui resturi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net