Top 3 zodii care se căsătoresc în primăvara lui 2023. Sunt cele mai norocoase

Primăvara lui 2023 vine cu bucurii mari pentru 3 dintre cele 12 zodii ale horoscopului. Vor ajunge la altar și vor fi cele mai fericite! Haideți să vedem, împreună, despre cine este vorba. 

Top 3 zodii care se căsătoresc în 2023
Top 3 zodii care se căsătoresc în 2023

Anul 2023 vine cu schimbări mari în viața celor mai norocoase 3 zodii ale horoscopului. Acestea se vor căsători în primăvară și vor avea parte de nunta vieții lor. Zâmbete, lacrimi de fericire și o împlinire sufletească ce nu mai are nevoie de cuvinte - acestea sunt detaliile care le vor caracteriza începutul noului an!

Top 3 zodii care se căsătoresc în primăvara lui 2023

Prima zodie norocoasă a anului 2023 este nimeni alta decât zodia Rac. Toate visele îi devin realitate, iar uniunea cu persoana iubită o va împlini așa cum nu s-a așteptat vreodată. Marele eveniment va fi exact așa cum a visat - alături de toți cei dragi, într-un cadru de poveste. Nimic nu va sta în calea fericirii sale și a partenerului ei!

Racii sunt extrem de perfecționiști, mai ales atunci când vine vorba de viața lor personală și de modul în care își planifică fiecare pas, așa că nu e de mirare că nunta lor va fi una perfectă!

Leii vor avea o cununie ca în povești

A doua zodie care se va căsători în primăvara anului 2023 este zodia Leu. Leii sunt tipicari și foarte bine organizați și chiar dacă vor avea parte numai de cununia civilă în primăvara lui 2023, cu siguranță vor da tot ce au mai bun pentru ca evenimentul să arate ca în filmele americane. 

Miresele din zodia Leu sunt întotdeauna superbe, așa că nu trebuie să-și facă griji nicio secundă, căci va arăta senzațional, iar invitații vor aprecia atât rochia, cât și machiajul și coafura, pe măsura efortului său!

Citește și - Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Cea de-a treia norocoasă a horoscopului - zodia Vărsător

Femeile născute în zodia Vărsător, deși venite pe lume iarna, sunt extrem de pătimașe atunci când vine vorba de iubit. 

Relația cu partenerul de viață le merge din ce în ce mai bine, sunt fericite, iubesc și sunt iubite, așa că ce mai lipsește? O nuntă superbă, organizată ca la carte! Primăvara lui 2023 vine, și pentru ele, cu evenimentul vieții lor. 

Totul va fi pus la punct până în cel mai mic detaliu: de la ținută, local, la aranjamentele florale, muzică și modul în care se vor desfășura toate evenimentele, atât pe durata zilei, cât și pe durata întregii seri. Ce să mai, le urăm tuturor „casă de piatră” și sperăm să auzim și de un botez, curând!

Zodia care se va despărți de partener, în primăvara lui 2023

La polul opus, astrologii avertizează că una dintre cele 12 zodii ale horoscopului va trece prin momente extrem de grele. Se va despărți de partenerul de viață chiar în primăvara anului care tocmai ne bate la ușă. Suferința va fi cu atât mai mare cu cât va fi vorba de infidelitate!

Potrivit informațiilor oferite de specialiștii în domeniu, este vorba despre zodia Pești, care a avut un an extrem de greu și se pare că problemele nu se opresc aici pentru ea. Cu toate acestea, finalul anului 2023 va veni cu vești extrem de bune pentru ea, pe plan sentimental. Trebuie să aibă răbdare și toate se vor rezolva cu timpul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net