Horoscop Mariana Cojocaru. Vezi cum stai cu banii până la finalul anului

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru lunile noiembrie și decembrie. Gemenii au parte de o schimbare majoră în carieră, iar fecioarele au noroc cu carul pe plan financiar. Ești curios să afli cum stai cu banii până la finalul anului?

BERBEC

Sfârşitul anului 2018 va fi unul financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes în toate colaborările financiare astfel că nici banii nu le va lipsi. Cu toate acestea, este recomandat că berbecii să își cheltuiască cu înțelepciune banii și să pună deoparte și pentru alte investiții. Pentru luna decembrie, berbecii vor avea nenumărate șanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de puțîn efort depus și angajament.

TAUR

Sârşitul anului 2018 va fi unul benefic pentru Tauri din punct de vedere profesional și financiar. Va există un anumit nivel de stres, însă nativii acestei zodii vor trebui să se învețe să nu se lase doborâți de negativism. Stresul va fi o amenințare până în luna august.

GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucură: se anunță un sfârşit de an bun în ceea ce privește carieră. Ei trebuie să aibă grijă la relația cu superiori. Nu este exlus că luna viitoare, Gemenii să simtă nevoia de schimbare.dragostea va avea suișuri și coburasuri în luna decembrie. Spre exemplu, e posibil să va simțiți singuri, sau să observați că relațiile stagnează. În primăvara anului viitor, lucrurile vor merge mai bine.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro! 

Cele două zodii feminine cu care orice bărbat s-ar însura. Sunt cu adevărat speciale

Zodiile predispuse la divorț. Acești nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate