Horoscop Neti Sandu pentru 10 ianuarie: Peștii au o zi plină de provocări

10 ianuarie 2022

Neti Sandu, astrologul Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 10 ianuarie 2022. 

article img
Neti Sandu ne spune horoscopul pentru fiecare zodie foto: Pro TV

Suntem sfătuiți să fim atenţi la semnalele pe care le primim din partea celor care n-au curaj să ne transmită verbal lucrurile care îi deranjează și să răspundem propmt. Iată ce spune horoscopul lui Neti Sandu pentru fiecare zodie, conform stirileprotv.ro.

BERBEC

Vine cineva cu o veste bună şi poate fi o invitaţie la munte, sau altundeva la sfârşitul săptămânii. Mai au de luat bani şi vor fi şi nişte cadouri care să le bucure sufletul, c-o să descoperiţi cât de mulţi oameni îi iubesc.

Taur

E bine să ăși drămuiască banii, că au rate, facturi şi alte cheltuieli oligatorii, dar e nevoie şi de o relaxare în plan financiar. Și-ar mai putea lua o porţie mică de vacanţă şi să se ducă la schi, la săniuş, să se bucure împreună cu familia.

Gemeni

Gemenii simt nevoia să își încarce bateriile și iau în considerare să facă o escapadă împreună cu o persoană dragă lor.

Rac

În viața sentimentală a nativilor Rac se conturează o serie de schimbări, însă ei vor reuși să facă față cu brio provocărilor. 

Leu

Leii au mult de muncă la serviciu, însă acest lucru nu îi deranjează pentru că astfel au ocazia de a demonstra calitățile deosebite pe care le posedă. 

Fecioară

Accentul cade asupra sferei comunicaționale, iar Fecioarele găsesc curajul necesar de a spune lucrurilor pe nume. 

Balanță

Balanțele se gândesc să își schimbe autoturismul și să investească în gospodărie. Situațiile conflictuale în care au fost implicate își găsesc rezolvare.

Scorpion

Scorpionii trebuie să găsească curajul de a-și deschide inima în fața persoanelor care le sunt dragi. Se anunță vremuri bune din punct de vedere sentimental. 

Săgetător

Săgetătorii acordă un plus de atenție studiilor și se îndreaptă cu pași mici, dar sigur spre aspirațiile lor. 

Capricorn

Capricornii se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au văzut de mult și există posibilitatea se reînnoade o veche legătură care i-a împlinit sufletește.

Vărsător

Nativii Vărsător primesc vești bune și au o zi relaxantă. Trebuie să acorde mai multă atenție sectorului financiar și să nu facă achiziții impulsive.

Pești

În viața Peștilor au loc schimbări neprevăzute, spre bine! Sunt sfătuiți să iasă din carapace și să accepte provocările care le sunt lansate.