Horoscop Neti Sandu pentru 15 ianuarie: Gemenii reîntâlnesc persoane dragi

Neti Sandu ne spune ce ne rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 15 ianuarie. 

Neti Sandu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru ziua de 15 ianuarie
Neti Sandu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru ziua de 15 ianuarie

Astrologul Ștrilor PRO TV ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de4 15 ianuarie. Vibrația zilei este 6 și putem crea acel strop de armonie ca să ne fie bine în familie. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Berbec

Posibil eveniment sau competiție care te ține cu sufletul la gură, dacă concurezi. E rost de ieșit cu prietenii, poate dați curs unei scurte excursii.

Taur

  Astrele prevăd o plimbare scurtă până la niște rude, poate și numai pentru câteva ore. Sunt șanse mari să ajungi la o aniversare sau să faci planuri pentru unele întâlniri.  

Gemeni

Aștepți un semn de viață de la cineva aflat departe, să dați un refresh relației. E posibil să ai parte de întâlniri cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de anul trecut.

Rac

Poți intra în banii puși deoparte pentru a da o fugă până la munte. Se refac punțile de comunicare cu unii dintre amicii din anturaj. Găsiți o preocupare comună.

Leu

Echilibrul emoțional se face, o persoană dragă se întoarce. Relația de dragoste are șanse mari să se repare după pauza pe care ați avut-o.

Fecioară

Analizează dacă este cazul să mergi mai departe cu o relație anume, dacă merită. Se poate să iei o decizie legat de copii, pentru a le asigura protecție sau sprijin.

Balanță

Este o zi numai bună pentru relaxare, poate ați rezervat ceva undeva la țară. Sunt și drumuri de făcut, pe la prieteni care au un motiv de sărbătoare întemeiat.

Scorpion

  Vin la tine niște prieteni pentru a sărbători ceva sau pur și simplu pentru a sta de vorbă. Nu strică să te intersezi de o locuință nouă, cu mai mult spațiu.  

Săgetător

Este o zi bună pentru a vizita rudele pe care nu ai reușit să le vezi de sărbători. Are loc o întâlnire cu emoții, e cineva cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme.

Capricorn

Un partener de afaceri scoate la iveală un nou proiect, o rampă de lansare pentru tine. Se anunță o plimbare sau o ieșire la o cafea cu o persoană cu care poți începe o relație amoroasă.

Vărsător

Este ziua perfectă să te ții de promisiunile făcute copiilor, să-i duci la munte sau în parcul de distracții. A rămas ceva nespus în relația de cuplu, de asta lucrurile nu decurg tocmai normal.

Pești

E posibil să primești o invitație în oraș, căreia să-i dai curs dacă nu pleci din localitate. Profită de timpul petrecut cu familia, să mergi undeva cu trenul sau cu mașina.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net