Horoscop Neti Sandu pentru 20 decembrie: Vărsătorii acordă atenție familiei

Ultima actualizare:

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că cele 12 semne zodiacale se ocupă mai mult de familie. Mărunțișurile sunt lăsate deoparte, sunt lucruri importante de făcut.

Neti Sandu vine în fiecare zi cu veşti noi pentru fiecare zodie. Astrologul Pro TV ne spune că vibraţia zilei este "2" și o să facem echipă cu cineva cu care ne armonizăm.  

image

Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 20 decembrie, conform stiriprotv.ro!

Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

Berbec

O să facă ecipă cu niște prieteni ca să rezolve niște chestiuni persoanale, poate lucrează împreună, au un hobby comun, practică un sport , e antrenant, oricum.

Taur

Poate fac o cheltuială că prepară o masă cu delicatese, că este ziua cuiva de naștere și petrec în familie. Au nevoia de a crea o atmosferă festivă la ei acasă.

Gemeni

Prietenii vor să îi scoată la cafea, la un suc, și dacă nu o să fie prinși cu alte treburi o să iasă la o plimbare, că s-au saturat de lucru, de studiul la domiciliu.

Rac

O să primească invitații de ieșit în parc, să se vadă cu cineva, să reconfigureze o relație care se cam pierduse în ceață și o să-si recapete bunadispoziție.

Leu

Se poate să se ducă și într-o vizită, dar și la o terasă, dacă nu întâmpină restricții, că au nevoie de socializare ca de aer.

Fecioară

Li se cere o mână de ajutor, de nerefuzat și o să le facă plăcere să le readucă zâmbetul pe buze unor oameni, chiar și numai cu o vorbă bună.

Balanță

O să cheltuie niște bani, că nu au cum să evite acest lucru, poate o să își depășească bugetul, că au ceva special de cumpărat.

Săgetător

O să ia niște bani pe care îi așteptă de multă vreme și o să își facă cumpărături din cele pe care le-au tot amânat, că prioritare erau facturile și ratele.

Scorpion

Se anunță o zi în care se gândesc la copii. Organizează o petrecere numai pentru ei sau ceva de sezon, la patinoar sau pe pârtie.

Capricorn

Lucrurile par să meargă mai ușor și mai repede. E posibil să recupereze pe lângă bani și unele lucruri care au fost promise.

Vărsător

Se ocupă mai mult de casă. Cumpără ceva obiecte și lucruri pentru un plus de eleganță interiorului de sărbători.

Pești

Pregătesc ceva inedit pentru prima lună din anul următor. Se vorbește de un posibil proiect la un alt loc de muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net