Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Mihai Voropchievici, avertisment pentru Săgetători

Ultima actualizare:

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru ultimele zile ale lunii noiembrie și primele din decembrie, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.  

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022
Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022

Se anunță zile de foc pentru Săgetătorii, iar Scorpionii au parte de o schimbare importantă în viața lor. Începutul de decembrie vine cu vești bune pentru două zodii. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie, potrivit numerologului Mihai Voropchievici!  

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. 

Berbec

Lucruri bune și fertilitate pentru Berbeci. Peste puțin timp, toate visele voastre se vor împlini. 

Taur

Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Gemeni

Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință de presă. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice.

Rac

Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice. 

Leu

În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața, a precizat celebrul numerolog.

Fecioară

Iar are un sfat bun pentru Fecioară. Aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte, spune numerologul Mihai Voropchievici, conform Antena 3.

Balanță

Nativii din Balanță e indicat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiți pregătiți să întâmpinaţi schimbarea. 

Scorpion

Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă. Deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate. 

Săgetător

În schimb, uraganul vine acum pentru nativii din Săgetător. Este vorba de o bătălie furtunoasă sau mai puțin furtunoasă, dar va fi o dispută. Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos. 

Capricorn

Capricornul a plecat după dragoste acum. Apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte și o dragoste nouă pasională. Bravo, Capriconilor! Acești nativi ori muncesc, ori se iubesc, dar le fac pe toate la maximum, la cote înalte. Şi acum vine această perioadă cu schimbări masive.

Vărsător

Foarte curând veți afla un adevăr important, cu marcaj puternic sau cu schimbări în viața voastră. Deci cine știe cum ați acționat, pe cine aţi supărat, pe cine ați deranjat şi bumerangul e plecat spre voi.

Pești

Peștișorii au o viaţă bună, se duc ba la munte, ba la mare, ba sar vești bune pentru ei, cadouri surpriză sau sume de bani importante, mai ales că vin sărbătorile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net