Horoscop săptămâna 1-7 martie. Cele 3 zodii protejate de Divinitate în prima parte a lunii. Destinul va fi de partea lor

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 1-7 martie 2024. Destinul va fi de partea unor nativi norocoși. Nimic nu le va sta în cale. Aceștia vor fi protejati de Divinitate.

Horoscop săptămâna 1-7 martie 2024
Horoscop săptămâna 1-7 martie 2024

Horoscop săptămâna 1-7 martie 2024

Berbec

vremea să puteți schimba ceva într-o relație sau puteți începe o pagină nouă în povestea de dragoste. Principalul lucru este să înțelegeți ceea ce doriți de la relații, la ce anume vă așteptați de la partener și, de asemenea, ce sunteți gata să oferiți în schimb.

Cei care s-au iubit în trecut, pot să se împace între ei și să meargă într-o călătorie comună. E deci posibilă o reluare neașteptată a unei legături cu o persoană din trecutul vostru, sau refaceți un traseu la o întâlnire cu cineva care trăiește într-un alt oraș sau într-o altă țară.

La domiciliu, arătați creativitate iar cei dragi vor aprecia cu siguranță lucrurile noi în casă, precum și decorarea. Pentru a crea confort și frumusețe nu aveți egal și bine-ar fi să utilizați acum acest talent.

Relațiile cu rudele devin mult mai calde și, dacă în trecut s-ar fi întâmplat neînțelegeri, acum va fi posibil să le eliminați.

Taur

În viața personală, totul se va roti în jurul trecutului, amintiri, greșeli și bucurii. Acum puteți avea știri de la o persoană de care v-ați despărțit mult timp și pentru care ați simțit odată sentimente calde. Cât despre certuri, reconciliere și alte plăceri, acestea vor fi la inițiativa dvs.

Se vor forma noi amiciții, iar relațiile prietenoase pot merge până la iubire. Alții nu se întâlnesc atât de des cât ar dori cu alesele, iar la mijlocul săptămânii este posibilă o conversație neplăcută. Explicați-i persoanei apropiate despre profesia și slujba voastră și ea va înțelege și ierta.

Casa va avea o atmosferă caldă, iar relațiile emoționale și înțelegerea dintre membrii familiei nu vor interfera unul cu celălalt, ci vor contribui la revizuirea valorilor și a creșterii interne. Cu toate acestea, în acest butoi de miere va fi un pic de gudron. Printre rudele apropiate, vecini, cunoștințe, pot apărea oameni care răspândesc bârfe sau vă provoacă ceva rău.

Gemeni

Dacă nu ridicați banul la cel mai înalt ideal al perioadei, atunci această săptămână va fi una liniștită în viața de familie. În cazul în care relația va părea exagerat de calmă și plictisitoare, puteți arunca cu ușurință lemn pe foc în vatra casei, arătându-vă originalitatea și făcând surprize frumoase partenerilor. Calmul însă va fi temporar. Atât soții, cât și ceilalți membri ai cuplului par să ia decizia de a uita de problemele recente cât și diferitelor tensiuni care pot împiedica mersul bun al relațiilor. Toate bune și frumoase, dar așa cum se spune, „drumul spre iad e pavat cu intenții bune”.

O noua relație este puțin probabilă, căci revenirea fostelor sentimente este completă. Dacă e bun timpul pentru a petrece cu un iubit, e la fel de bun și de asumare a educației copilului, de dedicare pentru o cauza favorită, de mers la teatru sau la un concert. De asemenea, este posibil să creați opere de orientare spirituală. Părinților, profesorilor și educatorilor le va fi mai ușor să dezvolte în elevii lor abilitățile intelectuale și creative, precum și să le insufle standarde morale și etice înalte.

Rac

Energia vă este împărțită în mai multe direcții. E indicat să mai amânați din întâlnirile care pot avea un impact semnificativ asupra sectorului financiar sau asupra stării generale. Puteți fi împins de la spate de cei din jur să faceți unele mișcări de care ulterior să vă dați seama că nu sunt foarte profitabile. Fiți prevăzător în a urma sfaturi din exterior sau chiar de la membrii familiei care, neintenționat vă pot îndruma pe o cale eronată și apoi să apară discuții explicative.

Vă pierdeți ușor motivația sau interesul pentru lucrurile achiziționate acum, chiar dacă era ceva ce vi se părea că e foarte necesar sau vă doreați de multă vreme. Apropo de acest plan al banilor, e mai bine să nu purtați cardul de economii cu voi. Nu sunteți foarte conștient de motivația subtilă pentru care simțiți că vă trebuie acum unele lucruri și cumpărăturile nu sunt cea mai bună variantă. Cel mai indicat e să faceți lucruri pentru propria persoană.

Leu

Fluctuațiile de energie vă fac să vă pierdeți calmul. Nu e neapărat o problemă de a reduce ritmul, ci efectiv de suișuri și coborâșuri care vă fac să stați în permanentă tensiune și să vă întrebați cu ce v-ați mai putea să confrunta chiar și la lucrurile cele mai banale. Experiențele perioadei vă lasă simultan surescitat și epuizat.

Profitați și ocupați-vă de balanța de plăți și cheltuieli, evaluați soldul contului bancar, regândiți-vă obiectivele financiare și discutați cu cei din jur. Urmăriți ca din fiecare conversație să aflați informații, cereți păreri, opinii ale persoanelor care au experimentat deja situația voastră actuală. Nu rămâneți fixat pe modul de analiză, aveți putere să și faceți un prim pas de a schimba lucrurile, asta însă doar dacă dovediți flexibilitate și înțelegerea faptului că puteți face ajustări pe parcurs, că nu trebuie ca lucrurile să fie perfecte de la început.

Organizați un ritm bun al vieții voastre, din care să nu lipsească detașarea mentalului agitat de problemele mari.

Fecioara

Bine ar fi să nu mai stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie. Veți reuși să aveți răbdare cu ceilalți, mai ales dacă vă confruntați cu evenimente destabilizatoare, să le explicați opiniile voastre, pentru că aveți o mare putere de convingere.

Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor, atunci trebuie să faceți cumpărături acum. E momentul, căci un semn de mulțumire cât de mic, va produce o fericire mare.

Referitor la capitolul distracție și dragoste dacă nu sunteți în cuplu oficial, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul și nici altcuiva din familie! Încercați să păstrați tot mai mult spațiu sau timp pentru voi, pentru a gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră.

Este posibil un conflict serios datorită faptului că utilizați informația neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar.

Zodii fericite în săptămâna 1-7 martie 2024

Balanța

Activitatea profesională este la nivel înalt sau așa ar trebui să fie. Veți avea o mulțime de cazuri de rezolvat și va trebui să alegeți în ordinea priorităților cu ce porniți mai întâi. Cu ceva ordine și organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca indiferent ce veți traversa, să tratați lucrurile cu ironie și autoironie. Va ajuta la menținerea optimismului și la obținerea celui mai bun rezultat. Evitați aventurile, tentația de a rezolva rapid și ușor ceva, pentru că v-ați expune la riscuri.

Cu Pluto, guvernator de semn financiar, nu e momentul ca încăpățânarea și curajul să dea roade. Țineți cont de acest lucru, de câte ori va exista o dorință de a insista pe cont propriu. Atunci nu ați fi ferit de un conflict cu cineva din partea autorităților pe 3 și 4 martie .

Scorpion

În ciuda diferențelor și a anumitor restricții care apar în sectorul prietenilor, veți putea beneficia oarecum de situație. Aveți susținerea șefilor și, chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulțumiți, ei vor fi opriți din cauza glumelor ascuțite care se pot face pe seama lor.

Dacă planificați o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraș sau într-o altă țară, încă veți mai întâmpina probleme, iar șansele ca ele să se rezolve or să vină abia în noiembrie și decembrie.

Relațiile cu vechii prieteni sau cu persoanele aflate în poziții înalte în societate se pot deteriora considerabil, probabil legat de datorii vechi sau alte circumstanțe, ambele părți având idei diferite despre acest lucru.

Unii dintre voi este posibil să mergeți în străinătate într-o călătorie de afaceri, de serviciu, pentru a finaliza lucrările unui mai amplu proiect, iar angajatorii vor începe să aștepte cu interes informațiile și opiniile voastre de specialiști. Cu ajutorul și relațiile stabilite cu colegii din alte orașe sau țări, vine rezolvarea care vă va bucura. Deși vor exista obstacole care împiedică progresul afacerilor, va fi posibil să le depășiți.

Săgetător

Aveţi nevoie de aprobarea partenerului sau asociatului în ce alte colaborări doriţi să faceţi, iar dacă țintiți rezultate benefice, trebuie să negociaţi, să mediați, abilitate şi multă diplomaţie deoarece primul impuls al acestuia este să caute nod în papură.

Vin evenimente, unele mai puţin plăcute, pentru cei care doresc să plece în străinătate. E posibil să li se amâne planurile de vacanţă, ori, odată ajunşi acolo, să rămână dezamăgiţi.

Deși sunteţi cuprinşi de o energie dinamică, a lua decizii financiare acum va fi marea provocare. Veştile vor fi în concordanţă cu dorinţele voastre, iar pentru cheltuieli, chiar dacă ele depășesc imaginația voastră, o să găsiți resurse ascunse.

Poate că e nevoie să nu neglijați pe cei dragi, să evitaţi tensiunile ce se pot ivi în familie, mai ales cu rudele, cu părinții! Se pare că unul măcar poate avea nevoie de suportul vostru, nicidecum de o tensiune.

Casa muncii şi a sănătăţii în schimb este bine aspectată, aşa încât vă puteţi asuma responsabilităţi în plus.

Capricorn

Starea voastră este atât de misterioasă și mistică, încât doar același tip de persoană vă poate înțelege. Prin urmare, dacă v-ați stabilit în minte un partener ideal, dacă rămâneți în continuare acasă și refuzați să vă întâlniți cu prietenii, atunci situația dezamăgitoare a vieții personale va fi prelungită până la sfârșitul lunii. Vă recomand un pic mai multă detașare de problemele de lucru și de responsabilități pentru a crea o relație puternică cu cineva. Cercul de interese trebuie extins, dar nu uitați de prudență. În caz contrar, persoane viclene vor prelua rapid ideile voastre de afaceri.

Cei singuri, dar care au mai trecut cândva printr-un mariaj necorespunzător, au acum ocazia să-și acorde a doua șansă, pentru că pot întâlni persoane pe care merită să le cunoască mai bine.

Creativitatea e maximă, iar dacă vă axați pe ea, ați putea câștiga ceva bănuți.

Relațiile cu străinătatea sunt favorabile sau chiar poate veți călători departe de locul de domiciliu.

Vărsător

Cu răbdare și ceva efort, într-adevăr acum veți putea face față sarcinilor pe care nu le-ați rezolvat înainte. E necesar sa revizuiți cu atenție unele dintre opiniile si principiile voastre, mai ales pentru a evalua dacă acestea sunt cu adevărat atât de valoroase pe cât ați crezut și dacă ele pot depăși efortul de care dispuneți daca alegeți să le urmați.

Principala dilemă va fi cauzată de probleme materiale, iar un sentiment de stabilitate și încredere în viitor devine pentru voi nu doar o vorbă goală, ci chiar o nevoie urgentă. Dar nu uitați:urmărind doi iepuri deodată, nu puteți să prindeți nici măcar unul. Prin urmare, prioritizați în mod clar ce doriți vizavi de ce aveți nevoie și abia apoi luați o decizie. Spre exemplu, faceți trecerea la un alt loc de muncă. Să rețineți că pentru riscuri, acțiuni nesăbuite, mai ales materiale, nu este momentul potrivit de asumare.

Pești

Comunicarea activă, studiul noilor modalități și perspective pentru dezvoltare vor permite să se consolideze starea materială și să se pună în practică ideile. Tot comunicarea va fi calea cea mai indicată să rezolvați vechile tensiuni din parteneriat.

Veți fi receptivi la noile cunoștințe, la noile tendințe, iar asta vă va ajuta să vedeți lucrurile ascunse, pe care nu le-ați dibuit până acum, să recunoașteți posibile oportunități în știință, educație, afaceri și să creați apoi să dezvoltați noi direcții. Instinctul vă va conduce spre succes nu numai în ceea ce privește finanțele, ci și să obțineți faimă prin dezvoltarea de noi descoperiri.

Autoritatea și optimismul vor atrage noi parteneri, cu care în viitor puteți colabora sau chiar deveni prieteni.

De asemenea, este posibil să apară schimbări în viața personală, iar unii se pot îndrăgosti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net