HOROSCOP săptămâna 13-19 octombrie. Berbecii primesc bani, Gemenii au parte de întâmplări neobișnuite

În a doua săptămână din octombrie, nativii vor întâmpina ceva probleme. Unii vor avea parte de bani, iar alții doar de bătăi de cap. Îți prezentăm horoscopul din săptămâna 13-19 octombrie:

HOROSCOP BERBEC

Între 13 și 14 octombrie seara, efort de a debloca mecanismele care să le permită intrarea în posesie a unor bani sau bunuri, demersuri menite să protejeze niște avantaje. Nu acceptați compromisuri și nu complicați situația dată prin intervenții colaterale sau la limita legii care pun în pericol integritatea sumei sau șansa de a o primi efectiv (a promite cuiva o cotă, de exemplu, din valoarea câștigului obținut ca recompensă pentru intervențiile făcute pentru obținerea ei).

Posibile reproșuri primite de la prieteni sau, invers, adrese de ei acolo, din motive bănești. Dorința de a lua legătura cu persoane și reprezentanți ai unor instituții din străinătate. Atașamente bruște de față de idei, proiecte și activități de care nativul se simte atras pentru că le-ar permite să-și afirme calitățile și potențialul profesional sau personal. Între 14 octombrie, după ora 22:17′, și dimineața zilei de 17 octombrie, situații stringente la nivel social sau profesional profesional: preocupări legate de imagine sau notorietate, decizii dificile pentru nativii care se află în poziții de conducere. Impact al statutului personal asupra negocierilor și consultărilor.

Nativii vor fi preocupați să păstreze aparențele, să-și apere locul câștigat în societate și autoritatea care le-a fost acordată într-o activitate publică. Între 17 octombrie, după ora 10:36′, și 19 octombrie, relații „efervescente' cu unii prieteni. Informațiile sau situațiile surprinzătoare prin care vor trece aceia vor face o impresie puternică asupra Berbecilor. Posibil schimb de cuvinte, contradicții, contraziceri dacă nativii sunt implicați în proiecte și activități comune alături de prietenii. Pot apărea însă divergențe stârnite de inițiativele și felul de a acționa al nativilor care intră în contradicție cu opinia generală a mediului din care fac parte.

HOROSCOP TAUR

Între 13 și 14 octombrie seara, complicată va fi evoluția tuturor tipurilor de discuții, explicații și tentative de apărare a nativilor în fața unor acuzații. Multe dintre „atacuri' vor fi nefondate, ele bazându-se pe răstălmăcire și rea-credință. Uneori, ar putea fi vorba de coalizarea dușmanilor împotriva câte unui Taur. Evoluție periculoasă în plan procesual.

Atenție la ce spun și cum se poartă martorii (duplicitar sau de rea-credință), la felul în care se desfășoară o procedură (anchetă, cercetare, audiere, strângere de probe). Nu este momentul pentru a se încheia acorduri scrise: ele vor conține clauze abuzive, „șmecherii' menite să fie speculate în favoarea adversarilor, mai târziu. Certuri între soți, despărțiri, amenințări, lipsă de onestitate, tentative de păcălire. Împăcările vor fi trecătoare și, pe fond, cauza nu se va rezolva până nu se vor epuiza și nu se vor dejuca planurile partenerului care nu joacă cinstit. Dorința de a da o direcție corectă, onestă încercărilor de a intra în posesia unui cote părți dintr-o succesiune sau dintr-un partaj.

Între 14 octombrie, după ora 22:17′, și dimineața zilei de 17 octombrie, contradicții între ceea ce cred și ceea ce ar trebui să pună în practică nativii. Moment al maturizării, al resemnării sau al despărțirii de idei, oameni și proiecte în care nativul a crezut și în care, acum, nu se mai regăsesc. Între 17 octombrie, după ora 10:36′, și 19 octombrie, evoluție surprinzătoare care poate afecta imaginea unui nativ, percepția publică despre valoarea sau competența lui ori despre seriozitatea abordării chestiunilor profesionale. Context general care se poate concretiza și prin alte evenimente, încercări sau provocări în funcție de specificul caselor activate de Careul în T pe semne Fixe din harta nașterii fiecăruia. Posibilă echilibrare a relațiilor la locul de muncă sau intrare în vigoare a unor prevederi care le conving lor, ca angajați.

HOROSCOP GEMENI

Între 13 și 14 octombrie seara, nemulțumiri la locul de muncă; relațiile cu șefii, colegii sau subalternii vor fi marcate de dialoguri incomode, de imposibilitatea de a desfășura o activitate fără stres și enervare. Măsurile organizatorice în interiorul instituției îi revoltă pe unii sau le creează reale motive de ripostă și contestare.

Unele persoane, mai ales dacă răspundere, pot face obiectul unor rivalități, intrigi și puneri în vină ca strategie a dislocării lor din funcție. Parcurs delicat pentru sănătate, contextul astral influențând în chip negativ sistemul imunitar, vindecarea rănilor, a tăieturilor, a operațiilor, a traumatismelor rezultate în urma unor accidente. Vor fi vizate aparatul urinar, renal, genital, sistemul endocrin, fiziologia mucoaselor interne, mecanismele psihice. Dorința de a fi corect și de a acționa onest și principial în toate relațiile parteneriale. Între 14 octombrie, după ora 22:17′, și dimineața zilei de 17 octombrie, întârzieri, amânări și blocaje în rezolvarea sau intrarea în posesia banilor cuveniți sau a bunurilor promise.

Între 17 octombrie, după ora 10:36′, și 19 octombrie, ipostaze de viață inedite care modifică părerile mai vechi sau impresiile de moment ale nativilor cu privire la oameni și proiecte de viață. Imaginație, inspirație, mental activ, atitudine energică ori de câte ori Gemenii vor fi puși în situația să elaboreze un proiect, un studiu, o cercetare, o analiză, o comunicare științifică sau să învețe. Posibile întâmplări neobișnuite sau circumstanțe de viață speciale născute din neconcordanțe, viziune diferită față de o altă scară de valori și obiceiuri (mai ales dacă nativul călătorește sau locuiește în străinătate), conflicte de conștiință. Moment interesant, incitant, provocator pentru cei care evoluează „pe scenă', indiferent de postură (actori, interpreți, conferențiari, ziariști, formatori de opinie).

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în 2019. Vor străluci!

Zodiile care se îmbogățesc curând! Vezi ce îți rezervă astrele până la finalul anului

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg