Horoscop săptămâna 16 – 22 februarie. Care sunt zodiile ce au karma de partea lor în penultima săptămână a lunii februarie

Horoscop săptămâna 16 – 22 februarie. Descoperă din rândurile următoare ce ți-au pregătit astrele pentru penultima săptămână a lunii februarie. Înainte de sosirea primăverii, câteva semne zodiacale au karma de partea lor. Află dacă te numeri printre norocoși.

Horoscop săptămâna 16 – 22 februarie. Care sunt zodiile ce au karma de partea lor
Horoscop săptămâna 16 – 22 februarie. Care sunt zodiile ce au karma de partea lor

Berbec

Financiar, impozitele şi taxele nu vă mai golesc buzunarul iar cererea voastră de credit are şansă rapidă să fie aprobată. Chiar şi aşa, nu are sens să faceți economii la sânge, căci veți găsi ceva surse din care să aveți câștig.

Activitățile sociale, copiii și amorurile ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Accentul totuși se va pune mai mult „pe a primi” decât „pe a oferi” în oricare din relații.

Saturn aflat în casa inconștientului trimite raze avertizoare dinspre zona asta. Voi trebuie să vă asumați mai multe responsabilități cu prudență, cu răbdare, ca să vă asiguraţi cât de cât confortul și echilibrul. Învăţaţi să vă conservaţi energia! Dar și să finalizați ce trebuie.

Încă sunteţi neliniştiţi şi într-o continuă căutare a esenţei vieţii voastre , agitaţie care probabil aduce perturbări în priorităţile voastre.

Taur

Așezarea planetelor va influenţează și pe voi și domeniul profesional, al parteneriatelor şi al valorilor personale. Acolo, câştiguri şi cheltuieli vă determină să intraţi în alertă ca să găsiţi metode de echilibrare a situaţiilor. Nu-s excluse cheltuieli cărora să le faceți față, dar oportunitîțile de obținere a banilor vor fi cu voi.

Puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Auto-disciplina, virtuţile şi gestionarea corespunzătoare a timpului or să vă aducă satisfacţii şi or să vă ajute să vă evidentiati, în aşa fel încât, reputaţia va creşte.

Preocupările voastre și starea de spirit trec spre viaţa conjugală pentru că acolo rezolvați probleme.

Partenerul care se poate ivi inclusiv în zona de afaceri s-ar putea ocupa de anumite chestiuni exterioare care să vă privească și pe voi.

Gemeni

Cariera şi banii continuă să vă dea bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul căci riscaţi altercaţii cu şefii şi, gândiţi-vă în toată această poveste la cele bune din trecut! Văzând astfel, o să constatați că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi! Din contră.

Saturn traversează casa carierei și, în lunga lui călătorie aici, v-a ajutat să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după experienţele prin care aţi trecut. Responsabilităţi în plus vă pot prinde însă pe picior greşit şi nu-i exclus să căutaţi să vă revoltaţi în interiorul vostru. Nu o să aveţi încotro şi e necesar să le asumaţi.

În relaţii sunteţi exagerat de sensibili, dar de aici şi până la dezamăgirile vizavi de comportamentul celor dragi, e cale lungă.

La serviciu, în ultima parte a săptămânii, vi se poate aduce recompensă satisfăcătoare pentru lucrare la care aţi muncit până acum.

Rac

E o perioadă în care nu ar trebui să riscați la drumuri să circulați cu viteză, să nu intrați în dezbateri cu persoane agresive. Nu este de dorit să vă angajați în investiții mari, vânzări sau achiziții, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai atent înainte de a lua decizii importante.

După 19 februarie încolo, compasiunea și capacitatea de reacție îi vor ajuta pe mulți să câștige respect chiar și din partea oponenților lor.

O schimbare majoră în jurul finanțelor se poate produce, fie o cheltuială mare, fie o oportunitate de a câștiga mai mult. O sursă de venit ar putea înceta, dar este la fel de probabil să obțineți o mărire de salariu, un nou client profitabil sau să vi se ofere un nou loc de muncă. Cu 5 planete, inclusiv Pluto, care se plimbă exact prin sectorul care vă întărește în urma unor provocări, probabil veți avea ocazia să demonstrați forța.

Leu

Situația nu neapărat va fi mai armonizată decât săptămâna trecută. Dar ceea ce veți traversa prin intermediul relațiilor, va ajuta la înțelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neașteptată, claritatea sentimentelor și gândurilor vor ajuta să evaluați corect, să luați deciziile bune și să acționați mai flexibil. Vă veți extinde legăturile, puteți lua parte la proiecte publice comune, puteți face noi alianțe și vă puteți consolida conturile din bancă.

Unii dintre voi puteți întâlni o persoană importantă care vă va ajuta să descoperiți o lume nouă, o altă filozofie de viață. Pentru voi, această perioadă poate fi foarte interesantă și semnificativă. Cert e că toate privirile sunt ațintite asupra voastră acum și în anii următori! Un obiectiv personal major ar putea fi la îndemână. În timp ce această perioadă ar putea semnala un punct de cotitură sau un sfârșit, probabil că veți avea mai multă putere decât alții să transformați lucrurile în favoarea voastră. Așa că, și dacă cineva sau ceva iese din viața voastră, sunteți de fapt redirecționați către orizonturi mai bune.

Este adevărat că e lună de iarnă. Și-atunci, să nu vă mire că energia vieții va slăbi. Va deveni deci important să aveți grijă de sănătate, să monitorizați dieta și munca, și să vă odihniți.

Fecioara

Relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu șefii de echipă, cu profesorii, pot deveni mai dinamice. Orice ați întreprinde va necesita investiții suplimentare de forțe și fonduri. În același timp, prietenii și rudele vor fi ocupați cu propriile probleme, așa că va trebui să faceți față singuri problemelor voastre, dar și ale altuia. Mențineți totuși numărul de contacte la minimum și nu încercați să acționați simultan în mai mult de două direcții diferite! Principalul lucru este să nu riscați de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânați cele mai importante afaceri și planuri până la sfârșitul lunii.

A doua jumătate a perioadei trebuie să fiți vizibili și să acționați energic pentru a descoperi noi oportunități în profesie sau viața privată până la sfârșitul iernii. Oricum,viața personală se va dezvolta foarte rapid, așa că nu vă veți plictisi. Veți simți nevoia să stați jos, să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile. Visele pot fi intense și ați putea descoperi că situații din trecut, de natură karmică, se prezintă pentru a fi rezolvate odată pentru totdeauna.

Balanța

Planul profesional vine cu veşti bune dacă vă veți asculta intuiția. Ar fi atunci şanse de creştere financiară dinspre dezvoltarea unor talente. Abilităţile de comunicare devin esenţiale, e nevoie de precauţie atât în a vă manifesta recunoştinţa,cât şi în a vă stabili valoarea. La fel, e posibil să apară şi primele semne de invidie sau de marginalizare a colegilor, dar maniera de abordare trebuie să rămână amicală.

Tensiunea mentală şi fizică poate depăşi anumite praguri şi să apară dureri de cap sau ochi. Dacă sunteți într-o relație neoficială, vă puteţi trezi prinşi la mijloc în lupte de putere. Dacă nu, poate în viața copiilor şi în cadrul familial vi se va cere să jucaţi rolul mediatorului.

Financiar, apar tentații din diverse surse. Mai mult de cheltuială decât de câștig. Da, vă puteţi ocupa timpul cu câteva sesiuni de cumpărături pentru propria garderobă. Îngăduiţi-vă momente în care să vă bucuraţi făcând ce vă place, dar nu aruncați toți banii!

Scorpion

Comportamentul, sistemul de valori moștenit din familie, atitudinea, toate le modificaţi sau aveţi în vedere să faceţi lucrurile altfel decât până acum.

Personalitatea vă devine mai atractivă odată transformată, mai deschisă sau mai misterioasă. Variaţia îi va face curioşi pe cei din jur.

Achiziţiile încep să fie orientate către produse de casă sau de menţinere a aspectului fizic, eventual către servicii de remodelare corporală. Schimbările făcute vă sunt favorabile, vin la pachet cu încredere sporită, iar apariţia este una care face impresie.

Ca aspecte negative, vă puteţi confrunta cu agitaţie mentală ,vreţi să modificaţi prea multe simultan în timp scurt. Aceasta vă poate pune în stare de alertă, stres sau momente de indecizie, care se pot traduce prin stări de letargie care să vă încetinească.

Aveţi grijă sporită şi faţă de partener! El poate manifesta accese de rebeliune, de posesivitate sau să nu înţeleagă ce doriţi.

Săgetător

Vă avantajează contractele în care aveţi gestiune comună cu altcineva din familie, sau aveţi de câştigat indirect prin profit obţinut de cineva drag care împarte cu voi beneficile obţinute. Ce câştigaţi însă are viaţă scurtă pentru că se pare că şi cheltuielile vă sunt pe măsură şi aveţi de gând să treceţi cam prin toată lista. Recomand cumpătare, eventual să achiziţionaţi mai spre mijlocul perioadei obiectele care vi s-au înrădăcinat mental ca prioritate sau cele care vă aduc confort sufleteşte în primul rând. Pentru astea însă, va trebui să amânaţi ceva din listă. Puteţi obţine bani şi dacă cereţi de-acasă, dar acum puteţi ajunge uşor la manipulare pentru ei. Ar fi indicat să practicaţi autocontrolul şi tehnici de a vă ţine ocupată mintea altfel decât cu scheme financiare.

Cariera vă poate face să petreceţi mai mult timp la birou, separat de familie şi cu responsabilităţi care vin cu termene limită.

Capricorn

Sinceritatea este cea mai simplă cale de câștig. E important să ajustați doza în funcție de persoană. Prea multă deschidere, poate avea un efect paradoxal și să fiți nevoit să reparați relația chiar cu persoane importante pentru viața profesională. Tendința este să nu vă cenzurați, dar efort trebuie făcut în această direcție. E nevoie să alegeți să păstrați relațiile, să îi puneți pe cei care v-au ajutat sau vă sunt în prezent alături mai presus de nevoia personală de a respecta cu strictețe regulile sau de dorința de a avea dreptate. Dacă nu puteți evita să spuneți ce ați observat, e indicat să alegeți o exprimare constructivă a criticilor, mai empatică și apoi să folosiți tehnici de conversație care să nu vă răpească totuși prea mult din popularitate. Soluția pentru detensionare apare dinspre zona călătoriilor sau a unor plimbări scurte, fie din transferul de informații.

Vărsător

Perioada poate fi fructuoasă pentru dumneavoastră numai dacă munca a fost făcută în avans și au fost depuse eforturi până acum. Dacă recompensa o meritați, atunci o veți primi. Mă refer la răsplată. Se pare că nu vor mai funcționa altfel scheme acum, ci doar evaluarea rezultatelor. Ele sunt necesare pentru a face loc noilor cicluri de viață care se deschid. De aceea, e bine să vă fiți ghidați să finalizați afacerile vechi. Cât despre cele noi, ele acum promit. Doar că promisiunile se vor împlini dacă veți transforma ceva la voi.

Acesta este un timp favorabil pentru dezvăluirea propriilor talente, pentru a reînnoi garderoba sau pentru a continua să faceți ceea ce vă place.

Nu uitați de hobby-uri! De asemenea, o bună dispoziție vă va ajuta cu toată forța să vă demonstrați abilitățile, în special pentru acei reprezentanți care lucrează cu copiii sau care activează cu creativitatea. Modificările care au loc în atitudinea voastră vor avea un impact pozitiv și asupra muncii. Puteți obține pe viitor rezultate bune nu numai în profesia aleasă, ci și în chestiuni complet noi, mai puțin în privința creditelor.

Pești

Veți fi cam nedumeriți și indeciși în a găsi rezolvări și finalizări ale problemelor de comunicare. Va trebui să cedați controlul pe care tot sperați că-l dețineți asupra cuiva din familie.

Financiar, căutați să urmăriți cheltuielile, încercând să le evitați pe acelea neașteptate. Dacă nu încercați să faceți și ceva economii de zi cu zi, va fi dificil să adunați fonduri pentru ce vă doriți nou să porniți.

Preocupări și întărire de legături cu unul din copii vor deveni valabile ăn prima jumătate a săptămânii. Tot atunci, așteptați-vă la vești importante despre excursii sau întâlniri interesante. Poate că veți întâlni pe cineva de la drum, căci noi cunoștințe făcute pe șosea sunt posibile în condiții neobișnuite. Această poate fi o persoană originală și strălucitoare, care ar putea intra în viața voastră. Singura problemă într-o astfel de situație ar fi aceea că veți căuta să dețineți controlul prin manipulare. Iar asta nu va rămâne fără repercusiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net