Horoscop săptămânal 15 -21 octombrie 2018. Racii au certuri în relația de cuplu


    Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018 spune că nativii zodiei Rac pot avea probleme în cupluFoto: Pixabay
Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018 spune că nativii zodiei Rac pot avea probleme în cupluFoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 - 21 octombrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15 - 21 octombrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Rac pot avea probleme în dragoste și există șanse să se certe cu persoana iubită.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Potențialul energetic este scăzut, dar dacă aveți grijă de voi și păstrați măsura în orice, atunci puteți evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună - păstrarea bunei dispoziții, a speranței, optimismului și o alimentație bună. Și dacă nu aveți timp să aveți o cină normală, este mai bine să vă înarmați cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură, de exemplu.

Sfârșitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare și tonice. A te simți bine în pielea ta, la propriu și fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți prietenilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.Referindu-ne la educația copiilor, merită remarcat: nu vă așteptați imediat la mari succese. Acum mai ales,trebuie să știți cum să vedeți detaliile și să vă bucurați de rezultatele mici și zilnice. Astea-s  victoriile celor mai importanți oameni din viața voastră deocamdată.

Horoscop săptămânal Taur: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În viața personală, păstrați direcțiile care să dea stabilitate, mai ales că tendințele sunt acelea de a  schimba acum orice. Cu cât vor fi mai serioase relațiile cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se vor dezvolta ele pe viitor.

În materie de educație, eforturile dvs. vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii, cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiți un exemplu clar. Altfel, minciuna și falsitatea se vor descoperi repede.Medical, sunteți destul de sănătoși, dar prea emoționali și nesiguri. Dacă există probleme de nedescurcat în viața personală sau la locul de muncă, contactați un bun psiholog sau prieteni vechi în care aveți încredere. Poate că trebuie doar să vorbiți și va deveni mult mai ușor. Continuați modul activ de viață, nu întrerupeți programul orelor de antrenament, plimbare, odihnă. Cu toate acestea, aveți grijă dacă ați avut anterior leziuni, fracturi! Acum ele vă pot aminti de senzații dureroase, căci există acolo.Acordați mai multă atenție și îngrijirii feței și zonei oculare! Utilizați curățare profundă și măști nutritive pentru a vă pregăti bine pielea pentru perioada de iarnă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Acordați mai multă atenție vieții copiilor voștri, hobby-urilor și intereselor acestora, modului în care ei își petrec timpul liber. Dacă sunt adulți, atunci încercați să aflați mai multe despre ei fără a distruge încrederea care există între voi. Dacă sunt elevi, în materie de școala lor, nu lăsați nuanțele să vă provoace îngrijorare, și nici nu reacționați la nervi. Aflați și discutați în timp util notele lor proaste. Asta vă va ajuta să nu transformați problemele într-un bulgăre de zăpadă care să se mărească pe viitor și să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu copilul dumneavoastră.

Medical, dacă nu veți putea să respectați regimul zilnic și, după o muncă obositoare, veți mai petrece și mult timp pe Internet, atunci se vor reactiva bolile cronice. În special este vulnerabil sistemul respirator, așa că nu suprasolicitați și luați măsuri de prevenire adecvate; de asemenea, este posibil să suferiți de afecțiuni ORL. Nu strică să acordați atenție întăririi mușchilor corpului, tonifierii mușchilor faciali, prin masaje și alte proceduri similare eficiente. Să fiți atenți atunci când călătoriți!

Horoscop săptămânal Rac: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Nu veți fi scutiți de lecții în relații, existând capacitatea de compromis. Nu căutați să stați la conducerea navei familiale, ci mai curând încredințați acest rol celuilalt partener, căci acum aceasta este cea mai înțeleaptă decizie. În general, atenția va fi canalizată spre aspectele de uz casnic, aspecte care nu au fost rezolvate înainte și acum chiar necesită asta. Există lucruri care vă readuc practic cu picioarele pe pământ.

Iubiții aflați într-o relație neoficială pot să se certe brusc, iar principala cauză a conflictului va fi gelozia, precum și anumite aspecte ale planului financiar. Diplomația, abilitatea de a face o pauză și de a rămâne tăcuți, chiar dacă inima bate cu nerăbdare, este cel mai bun lucru de făcut. A dovedi că aveți dreptate, nu va reuși, iar orice conflict va agrava situația. Influența părinților este de asemenea nedorită. Ei pot avea propria părere asupra vieții în general și asupra situației voastre în particular, iar acest lucru nu coincide neapărat cu a voastră.Dacă și în mariaje oamenii pot fi adesea dispuși să se certe, principala cauză a conflictului vor fi copiii.

Horoscop săptămânal Leu: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vă puteţi preocupa de idei de modificare în casă ori chiar vă bate gândul să vă mutaţi, iar la serviciu responsabilităţile vă apasă ori şeful nu vă apreciază meritele la justa valoare. Vă sunt favorabile călătoriile făcute în interes de serviciu, aducând rezultate încurajatoare în special celor care au afaceri.

În cuplu vor fi momente în care lipsa de cooperare se va resimţi acut, dar este indicat să nu luaţi nicio măsură radicală pentru că îl iubiți. Natura eventual acum certăreaţă a partenerului vă poate face să vă simţiţi dezamăgiţi şi frustraţi, cel puţin în primele 2 zile ale perioadei. Puteţi avea alte preocupări, cum ar fi cele de schimbare a decorului la domiciliu, iar pe lângă asta vă puteţi face planuri aşa încât visele voastre să poată capătă conturul realităţii. Medical, nu cred că veţi fi ocoliţi de afecţiuni minore, cu excepţia celor hipertensivi care trebuie să acorde o mai mare importanță simptomelor organismului.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Cheltuielile interne cresc şi preocupările voastre se îndreaptă într-acolo, mai ales că aţi putea fi consideraţi vinovaţi de asta. La fel de inconfortabil o să vă simţiţi şi în chestiuni legate de alte sectoare ale vieţii personale, referitoare la partener şi la treburile de zi cu zi, acolo unde relaţiile nu vor fi atât de cordiale pe cât le-aţi dori ori nu veţi fi atât de eficienţi pe cât e necesar. 

Aşteptarea, calmul şi răbdarea vor constitui cheia săptămânii pentru voi. Vă sfătuiesc să vă stabiliţi priorităţile şi să vă puneţi în aplicare competenţele organizatorice. Aşadar, nu riscaţi nimic acum, ci dezvoltaţi doar ceea ce deţineţi, căci vor veni şi vremuri mai bune! Eliberaţi-vă de stres şi încercaţi să vă relaxaţi ! Veţi fi preocupaţi de aspectele profesionale, căci veţi căuta noi metode să vă îmbunătăţiţi situaţia aici. Tendinţa e valabilă inclusiv pentru micii întreprinzători care doresc să îşi mărească cifra de afaceri. În acest sens, ar putea deveni fructuoasă o deplasare căci o călătorie ajută la promovarea intereselor.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018. Vărsătorii vor avea probleme în dragoste

Horoscop săptămânal Balanță: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Cariera şi banii continuă să vă dea bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul căci riscaţi altercaţii cu şefii, şi, gândiţi-vă în toată această poveste, la cele bune din trecut , văzând astfel că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi! 

Saturn traversează casa parteneriatelor, în lunga lui călătorie de câțiva ani,ajutându-vă să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după experienţele prin care aţi trecut. Responsabilităţi în plus vă pot prinde însă pe picior greşit şi nu-i exclus să căutaţi să vă revoltaţi, chiar dacă nu aveţi încotro şi e necesar să le asumaţi. În relaţii sunteţi exagerat de sensibili, iar de aici şi până la dezamăgirile vizavi de comportamentul celor dragi, nu mai e decât un pas. La serviciu, în ultima parte a săptămânii, vi se poate întoarce ca nesatisfăcătoare o lucrare la care aţi muncit până acum, iar voi trebuie să descoperiţi eroarea şi să o refaceţi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Financiar, impozitele şi taxele încă vă mai golesc buzunarul sau cererea voastră de credit nu are şansă rapidă să fie aprobată. Chiar şi aşa, oricâte economii aţi încerca să faceţi, partenerul pare să cheltuiască prea mult. 

Activitățile sociale, copiii și amorurile ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Saturn aflat acolo trimite raze tensionate spre zona asta şi voi trebuie să munciţi mai mult ca să asiguraţi confortul și echilibrul. Învăţaţi totuşi să vă conservaţi energia! 

Încă sunteţi neliniştiţi şi într-o continuă căutare a esenţei vieţii voastre, agitaţie care probabil aduce perturbări în priorităţile voastre. Deşi agitaţi că aţi rămas în urmă cu proiecte neonorate, familia vă sprijină în demersurile pe care le faceţi, vă încurajează şi vă dă încredere. 

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

În această săptămână faceţi bilanţul activităţilor, concentraţi-vă pe ambiţiile voastre, discutaţi şi cu partenerul şi elaborați planurile de viitor! Mediaţi şi fiţi diplomaţi în rezolvarea conflictelor altora, căci obiecţiile realiste duc la concluzii adevărate. Dacă sunteţi superficiali, riscaţi gafe majore. Din oboseala zilelor trecute, acum vă resimțiți dar în câteva zile începeţi să vă recuperaţi. Roadele se văd în creativitatea cu care vă susţineţi punctul de vedere la serviciu. Nu vă descurajaţi dacă idealurile nu corespund realităţii! Studiaţi simplificat situaţia, căci nimic nu e aşa urgent acum! Judecaţi corect şi nu fiţi fixişti în decizii! Siguranţa celor dragi ar trebui să fie prioritatea săptămânii, iar din analiza relaţiilor trecute, trageţi învăţăminte! Decât să vă refugiaţi în fantezii, mai bine v-aţi revizui golurile din portofel, căci perioada e propice descoperirii metodelor de câştig.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Așezarea planetelor vă influenţează domeniul financiar şi al valorilor personale. Acolo, câştiguri şi pierderi vă determină să intraţi în alertă ca să găsiţi metode de echilibrare a situaţiilor. Nu-s excluse cheltuieli neprevăzute pe plăceri şi distracţii, mai mari decât v-aţi stabilit normă, aşa încât veţi ajunge la discuţii inclusiv cu partenerul de suflet. 

Puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Auto-disciplina, virtuţile şi gestionarea corespunzătoare a timpului or să vă aducă satisfacţii şi or să vă ajute să vă evidențiați, în aşa fel încât, reputaţia va creşte. 

Preocupările voastre trec spre viaţa conjugală pentru că acolo se ivesc probleme. Partenerul s-ar putea ocupa de anumite chestiuni exterioare, lucru care o să vă nemulțumescă. 

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Sunteţi originali, poate chiar uşor excentrici, convinşi de valoarea voastră şi dornici de distracţie sau chiar îndrăgostiţi. Artiştii îşi descoperă muza, iar opera lor capătă contur, căci creativitatea este maximă în această săptămână. 

Vă direcţionaţi energiile spre domiciliu sau spre îmbunătăţirea relaţiei cu unul din membrii familiei. E vremea să faceţi curăţenie acasă şi printre lucruri, debarasându-vă de cele nefolositoare. Afectiv, e vremea să întăriţi conexiunile sufleteşti cu prietenul vostru. Pentru cei singuri, întâlnirile, noile cunoştinţe, vechile cunoştinţe pe care nu le-aţi văzut de multă vreme, educaţia, alipirea la un grup cu aceleaşi interese ca şi voi, cam acestea ar fi evenimentele care or să vă ţină foarte ocupaţi. 

Horoscop săptămânal Pești: 15 -21 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Petreceţi mai mult timp în conversaţii, fie telefonice, fie pe internet, puteţi avea de finalizat documente ori veţi fi tot pe drumuri. Sunt posibile blocaje în relaţiile cu prietenii ori ceva la care lucrați în asociere se modifică în program. Planurile legate de bani or să fie date peste cap şi veţi fi obligaţi să vă chivernisiţi valorile. Va trebui să abordaţi mai practic cheltuielile, căci banii la care speraţi să vină vor întârzia. Ajutaţi-vă prietenii cu un sfat bun decât cu împrumut concret! Și nici voi nu cereți să vă finanțeze. 

Gândirea şi comunicarea următoarei perioade v-ar putea face să deveniţi mai intelectuali ca în ultima vreme. Sunteţi predispuşi să vorbiţi despre voi şi despre problemele din trecut. Grijă că partenerul nu e de acord cu planurile pe care doriţi să le dezvoltaţi! Aveți însă undă verde la relațiile cu străinătatea.Cu excepţia începutului de interval, când poate că ar trebui să acordaţi atenţie oricăror semnale de slăbiciune pe care vi le dă organismul, mintea vă poate fi axată pe finalizarea unor chestiuni din trecut. 

Citește și:

Zodiile care vor duce o viață lipsită de griji! Scot bani și din piatră seacă

Cel mai bun soț din zodiac. Ce nativ nu va înșela niciodată!

Calendar ortodox 2018, 14 octombrie. Sfânta Parascheva, făcătoarea de minuni

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie