Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Zodia care scapă de griji la început de primăvară

Ultima actualizare:

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!   

pexels Horoscop 3 noiembrie

Horoscop 27 martie - 2 aprilie

Berbec

Veți dori mai multă libertate în relațiile de afaceri și în căsătorie. În acest moment este posibilă o schimbare neașteptată din partea partenerului. Nu se exclude nici ruperea rapidă a relațiilor prin divorț, dar nici încheierea rapidă a unei căsătorii sau formalizarea, oficializarea unor cooperări comerciale.

Pentru cei care doresc să își păstreze legăturile de căsătorie existente, recomand un nou flux romantic în relație. Situația se poate modifica pozitiv cu o vacanță comună departe de casă. Dacă acest lucru nu se realizează, atunci certurile și conflictele se pot înrăutăți în familie și nu se exclude o explicație rapidă dar care să taie în carne vie.

Cu copiii, încercați să comunicați pe picior de egalitate, deoarece acest lucru vă va ajuta atât pe voi, cât și pe ei să înțeleagă valoarea legăturii voastre.

Taur

Vouă vă recomand să vă abțineți de la călătorii pe cât se poate, să aveți atenție distributivă la volan, să manifestați în general la toate o prudență crescută. Vă sugerez acestea deoarece în acest moment pot apărea modificări neașteptate. Ele nu sunt neapărat rele, au și parte pozitivă, cum ar fi eventual să învățați noi programe de calculator, să lucrați cu noi echipamente electronice sau să vă mutați pe nepusă masă într-un alt birou.

Nu puteți de asemenea să respectați o disciplină și un program cotidian strict, că se ivește ceva care dă totul peste cap. Sub presiune, acțiunile și deciziile voastre pot fi prea grăbite și greșite. Nu uitați de respectarea regulilor de siguranță!

Aceia care au afaceri vor avea un timp cât de cât stabil și liniștit. Rămâneți activi în treburile voastre actuale și așteptați-vă căci vor fi adăugate noi sarcini. Nu faceți însă investiții. Pentru cei angajați vor exista situații în care va fi necesar să se înlocuiască un coleg.

Gemeni

Perioada e pozitivă în ansamblu. Turbulențele apar pe fondul unui mental agitat, cu momente de teamă și ezitare în a acționa rapid, cu puțină neîncredere în planurile puse deja la cale. Aceste trăiri pot duce la o agresivitate inutilă, la a căuta vinovați în exterior cărora să le cereți explicații pentru că ați întârziat să profitați de ocazie la momentul oportun.

Se acumulează stres și poate e indicat să nu planificați acum mișcări sau inițiative majore, ci să le aveți în schiță dar să mai așteptați cu aplicarea practică. Aveți discuții cu persoane sau grupuri cu influență, puteți cunoaște indivizi care se vor dovedi un real sprijin atât în plan profesional cât și în plan personal, totul e să controlați cuvintele și să fiți atent la atitudinea și schimbările care se produc în comportamentul celor din jur.

Energia nu e la cote maxime, iar pentru a susține progresul social e nevoie să alternați momentele de singurătate în care să vă reîncărcați bateriile cu cele în care vi se cere să fiți un fluturaș social, jovial care să renunțe la propriile scenarii.

Rac

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate, dar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii aceluia care cară pietre; este inutil să forțați nota,mai bine pentru ce nu iese din prima mai așteptați. Pe drumul spre obiectivele voastre, se poate ivi confruntarea cu o varietate de obstacole, dar asta și din cauza modului vostru de a privi lucrurile.

Antreprenorii și managerii să se aștepte la o surpriză din partea unor colaboratori sau a asociaților. Puteți, de asemenea, să rezolvați probleme juridice.

La serviciu, răbdare și numai răbdare se impune! Cu siguranță veți face față tuturor dificultăților și veți atinge dorințele. Foarte curând totul va deveni clar.

Situația de acasă va depinde de dorințele, de starea de spirit și de comportamentul dumneavoastră. Deși trebuie să ieșiți cu oamenii, să socializați, mult mai mare

plăcere o să fie să rămâneți acasă. Acolo aveți tot confortul, ba chiar lucrați mai bine așa. Încă nu vă faceți planuri pe termen lung, ci mai curând rezolvați treburile prezente. În plus, mai ascultați și sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

Leu

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile nu neapărat că vor avea succes, dar șansa poate surâde din a face altfel lucrurile. Perioada e bună pentru negocieri și efectuare de diverse tranzacții imobiliare.

Ați putea obține chiar și o primă neașteptată la serviciu sau o posibilă avansare in funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

Grijă la iritare în relația cu copiii! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

Fecioara

Energiile amestecate ale lui Saturn și Neptun în semn opus nu prea oferă suport ideilor voastre de a specula ceva și ele nu găsesc înțelegere la toți ceilalți. Cât vă credeți de creativ, vă puteți înșela.Iar dacă prin absurd, reușiți câteva tranzacții inteligente, asta e doar dacă cereți sfatul prietenilor de încredere.

O investiție modestă poate aduce câștiguri ori una făcută acum câteva luni in asociere ar putea să vă aducă profituri. Și încă ceva - banii sunt o condiție

necesară, dar nu suficientă pentru fericire. Nu mizați pe fler și pe intuiție atunci când luați o hotărâre importantă!

Forța lui Marte e bună la rezolvarea unor frustrăți acumulate din trecut. În schimb, energia poate fi riscantă și pentru voi și pentru o nouă cunoștință care v-a atras atenția, dar asta nu înseamnă că se manifestă agresiv. Ci ar fi vorba de cum priviți și ce vreți de la o posibilă relație. Grijă în ce fel de relații noi intrați, pentru că există tendința de a fi cam naivi și încrezători! Trădările nu or să vă ocolească, fie că vin din partea partenerului, fie a unor dușmănii ascunse.

Balanța

Gândiți-vă atunci la reformă în munca voastră, dar și la o variantă de parteneriat strategic. Ce e interesant, veți avea atunci o asemenea deschidere încât până și cei care vă dușmăneau sau vă invidiau vor deveni amici sau măcar vor lua o pauză de la răutățile lor. Astfel, lăsându-vă puțin în pace, o să aveți moment de respiro ca să mai puneți din lucruri la punct.

Veți fi versatili și magnetizanți, veți da sfaturile potrivite, veți avea vorbele la voi, încât popularitatea va crește. Dacă tot veți fi așa, poate nu ar strica să vă schimbați puțin optica și atitudinea vis-a-vis de partea sentimentală a vieții, față de relația de cuplu.

Tendințele de suflu nou în viața voastră continuă să lucreze. Acceptați noi conexiuni, noi idei, să faceți drumuri, să rămâneți deschiși informațiilor, educației, căci toate vor contribui la pași semnificativi pentru viitor.

Scorpion

Crește forța și odată cu ea și disponibilitatea pentru a intra într-o nouă fază a vieții. Prin urmare, ar fi mai bine să rezolvați afacerile și întâlnirile importante pentru acest prim decan de aprilie, inclusiv dacă ele se referă la colaborări, la proiecte creative, la activități legate de construcții sau imobile.

Vor fi și unii care își pot pierde capul din dragoste, își pot urmări ca un detectiv obiectul pasiunii și pot încerca să-i controleze fiecare pas. Nu vă face cinste asta, iar o asemenea exagerare în comportament vă poate amenința reputația. Dragostea și pofta de divertisment nu vă vor împiedica însă de la activitățile sociale, planificarea pe termen lung și stabilirea de noi contacte de afaceri. Trebuie să fiți mai atenți atunci când faceți promisiuni, în special dacă ele-s spuse sub influența emoțiilor și stării de spirit momentane sau din dorința de a vă impresiona partenerii.

Săgetător

Perioada e dinamică, jonglați prin faze de activitate pe diferite sectoare, aveți treabă legată de planul casnic, de planificare a timpului liber și de programare a întâlnirilor cu cei din lista de prieteni, iar planul profesional nu se lasă nici el mai prejos prin cerințe. Vă răzgândiți de mai multe ori, analizați la rece pe cât posibil care e calea optimă să nu încurcați niciuna din sarcini și căutați să mențineți cât mai reduse costurile.

Treceți prin momente de furie, de angoasă pentru că s-au adunat prea multe, le pierdeți șirul și e indicat să evitați confruntări directe cu persoanele care se nimeresc lângă voi. Aveți șansa unor discuții profitabile cu superiorii, puteți să îi convingeți că varianta prezentată este cea ideală, dar asta vă poate aduce unele invidii de la colegi care nu se vor dovedi a fi foarte amabili. Relaționarea poate fi cu hopuri.

Capricorn

Dacă în trecut ați fost prea risipitori de energie în toate direcțiile, acum organismul va necesita recuperarea echilibrului. O recomandare importantă, atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe, este activitatea fizică și evitarea oricăror excese gastronomice. De asemenea, acum nu trebuie să schimbați produsele cosmetice pe care le cunoașteți, cu altele noi, descoperite zilele astea.

Spre sfârșitul săptămânii există o mare probabilitate de a vă întoarce la vechile obiceiuri proaste.Feriți-vă de eșec! Posibil ca el să bată la ușa voastră, indiferent de contraindicațiile și de starea fizică reală sau inspirat dintr-o nouă dietă, de o modă nouă. Aspectele astrale nu recomandă în acest moment să se abuzeze de procedurile de masaj.

Vărsător

În relațiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie este posibilă neînțelegerea și agravarea dezacordurilor. În același timp, dorința partenerilor de a-și impune viziunea și înțelegerea subiectivă asupra ideilor pe care le expuneți poate aduce haos nu numai în relații, ci și în afaceri. Prin urmare, este posibil să vă asumați responsabilitatea doar pentru voi înșivă și să vă dovediți dreptatea doar prin fapte.

Perioada cuprinsă de după 3 aprilie încolo va fi mai armonioasă , iar rezolvarea problemelor vă face să vă simțiți mai încrezători. Problemele din trecut, reevaluarea lor va ajuta să vă înțelegeți pe voi, pe parteneri, să scăpați de iluzii, de vechi conexiuni, de falși prieteni, să nu reacționați la manifestarea invidiei și rivalității. Veți fi convingători, prin urmare nu va fi dificil să faceți propuneri la orice nivel de putere ori să fiți nemiloși față de dușmani.

Viața vă va obliga să părăsiți zona de confort. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, pentru că în cele din urmă veți deveni mai puțin timizi, mai deschiși la tot ce este nou. Intuiția este acum mai puternică ca niciodată și vă recomand utilizarea acestui lucru pentru a stabili cu ce parteneri merită să colaborați în continuare și de care este mai bine să vă feriți.

Pești

Atenția și timpul sunt direcționate în principal către activitatea profesională. Aveți sarcini de dus la bun sfârșit, responsabilități amânate, evenimente sociale de protocol unde e necesară prezența fizică. Partea pozitivă apare tocmai din aceste situații, aflați numele unor persoane influente, vi se comunică rezultate financiare pe plus ale muncii proprii. Câștigați atât financiar, cât și ca reputație în mediul profesional, vă alipiți numele de imaginea pozitivă a unor experți și dezvoltați noi parteneriate și planuri.

E nevoie însă de modelare a atitudinii, nu vă permiteți încă să deveniți arogant, acum e momentul nu să așteptați să vină lumea la voi, ci să mergeți voi către ceilalți, să oferiți din proprie inițiativă rezolvări diplomatice la situațiile care trenează și stau în propria responsabilitate. Urmăriți și nivelul de energie, pe fond de oboseală se reduce imunitatea și vă puteți trezi cu simptome de răceală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net