Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2022: Fecioarele se fac remarcate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 septembrie - 30 septembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Fecioarele se fac remarcate la locul de muncă
Fecioarele se fac remarcate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal pentru 24 septembrie - 30 septembrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Veştile bune le primiţi în urma deplasărilor şi solicitărilor făcute acum, indiferent că vorbim de eliberarea unui act sau de semnături, răspunsuri de care aveţi nevoie în activitate pentru a trece la următoarele etape. Partea care vă sâcâie va fi cea de pregătire, de a aduna documentele necesare şi de a face dosare sau a vorbi cu foarte multă lume până să ajungeţi să aveţi ceva concret rezolvat.

Relaţionarea trebuie să fie una de ajutor reciproc şi să nu vă lăsaţi înfrânt de oboseală încât să răbufniţi faţă de persoane care nu sunt responsabile de starea zilnică. Eliberarea vine spre sfârşitul perioadei când începeţi să simţiţi că faceţi drumurile cu folos, cu rost şi atunci vă veţi mai relaxa.

Atenţie la modul cum umblaţi, cum mergeţi pentru că zona picioarelor e vulnerabilă, iar din grabă pot apărea incidente! Un mod bun de a vă ocupa mintea cu altceva ar fi să deschideţi subiectul unei mici vacanţe.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Acceptați că anumite persoane rămân în viața voastră cu un anume scop și încetați să mai fugiți de ceea ce credeți că e o responsabilitate în plus pe care nu o doriți. Vă stabilizați mult mai ușor dacă spuneți Da inevitabilului și vă dați voie să vă bucurați de clipe plăcute alături de unii oameni, chiar dacă nu îi înțelegeți până la capăt sau nu sunteți mereu pe aceeași lungime de undă.

Trăiți prezentul, luați ce e mai bun din el și renunțați la rezistență. Sunteți în centrul atenției, aveți susținere energetică, starea fizică și cea mentală sunt la înălțime. Starea psihoemoțională fluctuează, nu vă convin unele aranjamente, relațiile cu membrii familiei au nevoie de reorganizare în ideea că s-ar putea să simțiți nevoia de mai multă independență. Puteți trece prin stări de nesiguranță, să nu mai aveți încredere, lucru care se poate răsfrânge și pe corpul fizic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Relaţiile complicate trebuie acum lăsate deoparte. Amânaţi discuţiile care se vor a fi lămuritoare dar se dovedesc în final mai păguboase decât aţi anticipat. Şi nu e vorba de pierderi băneşti, cât se vor îndepărta oameni care vă ajută iar în general au avut în minte intenţii bune.

Nu reuşiţi să vedeţi mâna întinsă şi nu înţelegeţi acum forma în care primiţi sprijin de la cei din jur, iar asta vă poate face să reacţionaţi disproporţionat sau nepotrivit. Orientaţi-vă către zona de planificare,de a face strategii de acţiune pe diverse domenii pentru următoarea perioadă,staţi mai retras şi nu vă lăsaţi atras la evenimente cu multă lume nouă măcar până spre sfârşitul perioadei.

Bucuraţi-vă de compania partenerului, el vă cunoaşte reacţiile. Reevaluaţi bugetul familiei, cheltuielile efectuate şi stabiliţi un plan de acţiune, obiective comune căminului dar şi necesarul la care ţintiţi pentru interesele individuale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Dispoziţia nu e dintre cele mai strălucite, vă puteţi simţi tras în mai multe direcţii, aveţi ambiţii pe care aţi vrea să le vedeţi îndeplinite dar ele se realizează sub altă formă decât cea imaginată. Vă lăsaţi curpins de confuzie, nostalgie şi nu prea vă bucuraţi de rezultate. Perioada o resimţiţi ca fiind cu suişuri şi coborâşuri emoţionale şi profesionale, aveţi momente de revelaţie şi recunoştinţă pentru ca apoi să coborâţi în butoiul cu melancolie iar cei din jur să rămână miraţi sau să nu înţeleagă ce s-a schimbat.

Trebuie să balansaţi perioadele dedicate muncii, nu vă lăsaţi acaparat, nu insistaţi să staţi peste program până când lucrurile se aşează exact în forma din minte. Dacă obţineţi rezultate trebuie să vă opriţi şi să ieşiţi să sărbătoriţi cu colegii, şefii ori să treceţi la alte proiecte. Imaginaţia este activă şi vă face să interpretaţi eronat unele reacţii ale colegilor. E important să petreceţi timp împreună pentru a cunoaşte mai bine persoanele cu care colaboraţi.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Deși aveți o energie crescândă, dificultățile și ambiguitățile pe care le veți traversa ar putea să vă aducă tendința de a nu coordona corect acțiunile și a vă risipi inutil forța.

Dar acum o să vă puteți dezvolta și lupta pentru o poziție de încredere în societate. Vor exista condiții pozitive pentru consolidarea afacerii și a autorității, deși relațiile tensionate cu colegii la sfârșitul săptămânii, vă pot obliga la reconsiderarea pozițiilor și la construirea de relații într-un mod nou.

Vin oportunități neașteptate de a rezolva vechi probleme, iar prin conflicte și contradicții se vor putea crea noi relații, pe fondul abandonării unora vechi și care ar interfera negativ cu evoluția voastră ulterioară. În zona de carieră sau statut social poate începe o transformare majoră, dar cu care mulți dintre voi se vor simți la început inconfortabil.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Ceva probleme interioare vă așteaptă și pe voi, iar pe unele singuri le dezvoltați. Cel mai important este faptul că luați dorința ca adevăr, întorcându-vă de fapt ochii de la lucrurile evidente și mai apropiate de voi.

La locul de muncă doriți să vă extindeți orizonturile, iar autoritățile și șefii au nevoie de un angajat ambițios și educat. Vin situații în care vă treziți pe tărâmuri complet necunoscute, dar asta nu sperie, ci chiar vă veți bucura pentru că ați dorit de mult să se transforme ceva. Sunteți din nou epicentrul evenimentelor, iar lumea este surprinsă de dexteritatea și capacitatea voastră de a anticipa noile tendințe. Admirați cu ușurință schimbările, deoarece în adâncul sufletului vostru ați fost pregătiți de mult timp pentru ele.

Dacă sunteți în măsură să înotați împotriva curentului, veți obține mult, veți depăși ostilitatea colegilor și veți merge într-o călătorie de afaceri promițătoare pe distanțe lungi.

Vezi și: Compatibilitățile în dragoste din zodiacul chinezesc 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Cu domeniul secretelor și sănătăţii activat,trebuie să acordaţi atenţie modului în care gestionați reacțiile la aflarea unor vești calomnioase, dar şi problemelor medicale cronice dacă vor reveni şi se vor reactiva. Chiar dacă anxietatea şi stresul ar putea afecta sănătatea voastră, o combinare a medicinei alternative cu o întâlnire la medicul de familie poate să aducă rezultate bune.

În cuplu, partenerul vă surprinde cam neplacut cu vești sau cu critici verbale izbucnite din senin.

Va trebui să munciţi din greu ca să vă îndepliniţi noile responsabilităţi asumate, să finalizați proiecte,și e nevoie să acceptaţi inclusiv să ajutați pe alții, să vă ţineţi timpul ocupat, dar să nu vă risipiţi energia, ci să vă organizaţi priorităţile. La serviciu vi se vor da mai multe sarcini de îndeplinit, iar voi trebuie să le faceţi faţă,indiferent de starea de dispoziţie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Vi se cere multă creativitate şi răbdare. Treceţi prin momente de sensibilitate faţă de mediul extern, deveniţi irascibil la lipsa de armonie din jur şi la atmosfera de tensiune, indiferent că e creată de voi sau de ceilalţi. Revin în atenţie subiecte legate de gestionarea banilor, vi se poate reproşa că aţi cheltuit sau dorinţele actuale sunt mai mult pentru lucruri de faţadă care să întreţină o imagine în societate.

Trebuie să apelaţi la răbdare pentru a nu intra în conflicte deschise care să vă irite şi mai mult. Este vorba mai ales de locul de muncă unde se accentuează ca subiecte banii obţinuţi de colegi, bârfe referitoare la efortul depus de fiecare şi asta abia spre sfârşitul perioadei va dispărea de pe tapet şi se va reinstaura colaborarea profesională.

E important să nu neglijaţi starea de sănătate întrucât vă puteţi confrunta cu simptome atipice care să vă dea de cap dacă încercaţi să le ignoraţi sau să le gestionaţi cu leacuri băbeşti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Sunteţi axat pe a pune lucrurile în mişcare, pe a vedea rezultate concrete, a calcula şi a vă utiliza cât mai mult din resurse şi din talente pentru a face profit. Mintea este în alertă, gândurile pare că nu le mai puteţi opri şi aveţi o viziune, o idee sau un răspuns cam la orice întrebare. Poate fi o închidere a unor etape, finalul unui mod de a face lucrurile într-un anume fel. O să fiţi nevoit să vă readaptaţi la tehnicile nou apărute sau impuse la locul de muncă.

Sunteţi vehement în a vă exprima opiniile, dar e bine să ţineţi minte că e mai uşor să nu opuneţi rezistenţă şi să căutaţi contra-argumente. Sugerez căutarea de argumente mai curând pentru a vă motiva şi a vă bucura de un nou început pentru care mai e nevoie de răbdare. Este un bun moment de evaluare a activităţilor demarate cu ceva timp în urmă şi a stabili care din direcţii e nevoie să fie modificată, unde trebuie să faceţi ajustări şi unde nu mai e indicat să investiţi timp.

Agitaţia din prima parte a perioadei, discuţiile şi drumurile vor fi obositoare, iar spre sfârşitul săptămânii veţi dori să petreceţi timp în acasă, în familie, într-o ținută comodă și relaxantă. Acolo vă puteți încărca bateriile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Partenerul vă provoacă şi vă scoate în evidenţă lipsurile dar vă şi propune soluţii alternative din perspectiva sa. Vă oferă sprijin în a vă apuca de studii de scurtă durată,în a vă înscrie la traininguri care presupun deplasări pe distanţe şi perioade reduse sau chiar vă sugerează cum să vă îmbunătăţiţi metodele de abordare şi comunicare.

Simţiţi nevoia de a vă schimba unele principii, vreţi să vă acordaţi la sfaturile primite şi veţi face chiar modificări legate de poziţia personală faţă de asociaţi şi partenerii de afaceri. Vă gândiţi în perspectivă să schimbaţi clauze din contractele legale în care sunteţi parte, doriţi să profitaţi mai mult din parteneriate pentru că acum, prin noile abilităţi dobândite şi în care investiţi, vă creşte preţuirea faţă de propria expertiză.

Cei dragi sunt un adevărat un atu în a doua parte a perioadei, deşi vă trebuie înţelepciune să înţelegeţi că nu e vorba de critică din partea lor, ci păreri mai obiective care vă favorizează şi vă ajută să evoluaţi. Starea de sănătate se ameliorează şi ea semnificativ spre sfârşitul perioadei, dar nu vă apucaţi să faceţi excese doar pentru că vă simţiţi din ce în ce mai bine.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 24 septembrie - 30 septembrie 2022  

E o săptămână de comunicare cu prietenii, dar în același timp de pregătire pentru un nou flux de muncă și rezolvare a problemelor financiare. Important este că vă veți bucura de roadele energiei spirituale pure. Vă puteți confrunta cu o situație ambiguă, plină de dualitate, care necesitată a evalua circumstanțele prin care s-a ajuns aici. Acest lucru se poate referi, atât la viața personală, cât și la problemele cuplului, la relațiile cu copiii, la muncă, la planurile pentru viitor. În urma dorințelor, nu luați decizii rapide.

Ambiția crescută, jocurile de noroc sau o tendință spre riscuri excesive vă pot atrage într-o situație de criză. Dacă veți cădea într-o astfel de capcană, probleme care vor crește, îndepărtându-vă de obiectivele principale. Aspectele astrale vor face ajustări la modul obișnuit de viață. Grijă la starea materială și emoțională! Faceți fapte bune,acceptați să socializați cu oamenii pentru că or să vă ajute așa cum nu vă așteptați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 24 septembrie - 30 septembrie  2022

Aveţi de făcut schimbări, perioada fiind una relativ încărcată cu procesul de adaptare atât din punct de vedere interior, cât şi al detaliilor de care trebuie să ţineţi cont. Prima parte este intensă prin eforturile depuse şi prin aparenta lipsă de rezultate,pentru ca ulterior să începeţi în sfârşit să simţiţi că sacrificiile din ultimele luni încep să dea roade. Luaţi în calcul schimbări apărute în plan financiar raportat la alţii, se pot renegocia clauze ale unor asocieri,transformări cu implicaţii juridice,

de acte, modificări ale statutului social, ale imaginii publice sau a rolului jucat în anumite parteneriate şi cu rezultate mult vizibile în a doua parte a perioadei. E posibil ca atenţia să trebuiască distribuită şi către familie de unde veţi avea semne că e nevoie să petreceţi timp cu cei dragi, să vă preocupaţi de sănătatea lor şi eventual chiar să îi ajutaţi cu programări la diferite analize. E important să aveţi curaj, să perserveraţi în schimbări, să faceţi ce v-aţi propus şi să aveţi răbdare pentru a vedea rezultatele concrete, fără să vă autoiluzionaţi sau să aveţi aşteptări nerealiste faţă de investiţiile iniţiale.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net