Horoscopul lunii ianuarie. Care sunt zodiile ce vor avea o lună de vis și cine va vărsa lacrimi amare la început de 2024

Horoscop ianuarie 2024. Te întrebi cum va fi prima lună a anului pentru tine, ei bine, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicțiile complete pentru cele 12 semne zodiacale. În timp ce unii nativi încep anul cu dreptul, alții vor trece prin tot felul de situații neplăcute.

Horoscopul lunii ianuarie
Horoscopul lunii ianuarie

Berbec

V-așteaptă tot felul de situații și conjuncturi în care veți fi nevoiți să luați decizii rapide de schimbare. Dacă ele vor fi bune, vă pot propulsa pe noi culmi profesionale. Implicarea în noi proiecte interesante, noile idei de afaceri, plus dinamismul care oricum vă caracterizează, v-ar putea conduce la construirea unei baze solide pentru anul 2024. Nu doar noile idei vor fi interesante, ci și reactivarea unor proiecte mai vechi ar putea să dea roade. Atenție însă la reacțiile pripite din a doua jumătate a lunii, pentru că ele ar putea declanșa val după val de obstacole! Puneți frână impulsivității, dacă nu vreți să vă treziți în gura lupului! Iar lupul ar putea fi de la partener, la părinți ori chiar la șefi. Să nu vă fie teamă să vă asumați mai multă responsabilitate și să lucrați asupra voastră, pentru că toate eforturile vor fi răsplătite!

Afectiv, ianuarie este un moment în care se pot obține multe experiențe noi și în care există oportunități de dezvoltare a relațiilor. Pot apărea evenimente noi în viața de familie, se vor găsi noi modalități de a petrece timp în parteneriat sau de a călători împreună.

Taur

Dacă în prima săptămână nu vor întârzia să apară tot felul de situații neplăcute, ceea ce va urma apoi, va avea un caracter preponderent pozitiv. Vi se vor mai ușura poverile de pe umeri și veți putea prelua inițiativa pentru a face schimbări constructive, în ciuda opoziției unora. Puteți începe cu aranjamente și redecorări, cu reparații și orice ar putea aduce un suflu nou în casa și calea voastră.

Financiar, Venus sugerează importanța unor cheltuieli făcute pentru imaginea cu care vă prezentați în fața altora. Cât despre câștiguri, metodele tradiționale cu care erați obișnuiți nu vor da singure roadele scontate. Așa că, va trebui să insuflați și acolo creativitate și originalitate.

Afectiv, relațiile care de multă vreme scârțâie, în continuare vor avea probleme, iar multe vor izbucni din senin și din motive banale.

Cei singuri și nu numai, vor fi dornici de aventură, de noi experiențe și noi explorări de orizonturi. Poate că mai curând gura și teoria va fi de ei, dar sunt suficiente pentru stârnirea momentelor de gelozie dacă există la mijloc o legătură cu cineva.

Gemeni

Pe măsură ce Mercur, planeta voastră guvernatoare, se apropie de finalul ciclului retrogradării, multe se vor schimba. Veți avea ocazia să puneți în aplicare lecțiile pe care Mercur vi le-a oferit în ultimele săptămâni și să demonstrați că le-ați învățat. Dacă veți face asta, înaintarea cu planurile profesionale propuse va veni de la sine.

În viața personală, nu sunt excluse tot felul de ciocniri și dificultăți care pot avea impact negativ, complicându-vă existența.

Până pe 13 ianuarie, Mercur va fi în Săgetător, una din zodiile prietenoase vouă. Veți căuta noi experiențe, veți dobândi abilități și cunoștințe și veți explora idei și perspective noi. Va fi o jumătate de lună favorabilă pentru a crea rețele și a face conexiuni, ceea ce poate duce la oportunități interesante. Veți merge în călătorii de afaceri, pentru extinderea orizontului sau veți începe lucrul cu oameni aflați la distanță sau de alte culturi. Dacă munca e legată de activități verbale, didactice, juridice, de publicare, atunci perioada în discuție va avea succes.

A doua parte a lunii, cu guvernatorul în semn de Pământ, se va simți mai dificilă și mai restrictivă. Mentalul nu va mai fi lăsat liber și după cum vă taie capul, ci va trebui să deveniți mai organizați și mai bine concentrați pe efort.

Rac

Relațiile și viața personală devin importante, iar unele începuturi acolo promit dezvoltare pe viitor. E timpul să ieșiți din ascunzătoare, să acceptați evenimentele sociale, să faceți cumpărături plăcute, să deveniți creativi!

Pe la mijloc de lună, vă puteți demonstra talentele de sfătuitor sau unii dintre voi pun bazele unei afaceri pe termen lung. Succesul va veni cel mai adesea printr-un parteneriat de succes.

Pe lângă relațiile legate de afaceri și cele romantice vor avea ceva de spus. Este posibil să fiți mai atras de oamenii cu care lucrați sau de cei cu care interacționați zilnic. Se pot dezvolta sentimente pentru un coleg de muncă sau pentru cineva pe care îl vedeți în mod regulat.

Alți nativi se vor afla în căutarea unui partener care împărtășește valori similare. Iar în căsnicii se vor manifesta sentimente de apreciere și recunoștință pentru mici acte de dragoste și bunătate făcute de zi cu zi.

Bănesc, veniturile sunt moderate și predictibile, fără a se descoperi vreo altă sursă valoroasă.

Medical, sunteți vulnerabili la răcelile anotimpului, iar femeile pot avea probleme ginecologice.

Leu

Prima lună din anul 2024 ar putea aduce oportunitatea de a vă ocupa de treburile obișnuite, de îmbunătățirea sănătății sau de reluarea și rezolvarea anumitor sarcini de muncă. Pentru acestea din urmă, n-ar fi exclus să plecați în deplasare, lucru care nu vă încântă dar nici nu prea o să aveți de ales. În joc vor fi câștigurile voastre care, cu cât efortul depus crește, vor crește și ele proporțional.

Aceia implicați în dezvoltarea de afaceri pot primi surprize frumoase. Dar nu în sensul îmbogățire peste noapte, ci descoperire de noi surse de venit prin intermediul intuiției și flerului.

Afectiv, cei căsătoriți vor acorda din atenția lor cu prioritate copiilor, iar dacă nu au copii, atunci vor fi preocupați de problemele unei rude mai în vârstă. Dar în afara acestora, există timp suficient și pentru distracție și relaxare împreună, doar să vreți asta. Veți reuși să o faceți cu condiția să nu lăsați lucrurile și problemele zilnice să vă strice relația.

Cei singuri vor avea o atitudine detașată, mai curând aventuroasă sau cel mult prietenoasă fără alte obligații. Se pot forma legături cu cineva de la serviciu sau întâlnit pe drumul spre job.

Medical, vor da roade preocupările asupra eliminării unor obiceiuri toxice, modificarea stilului de hrană și a programului de odihnă.

Fecioara

Ianuarie este o lună destul de dinamică pentru voi, cu teste în fața cărora va trebui să vă demonstrați spontaneitatea. Logica, raționamentul și simplele soluții vă vor ajuta în indiferent ce problemă veți avea de descâlcit.

Veți fi ambițioși și dornici de auto-educație, iar succesul și recunoașterea vor deveni importante. Numeroasele contacte, întâlniri și comunicări vor fi interesante și educative, iar astfel de acțiuni le vă vor ajuta să vă extindeți limitele viziunii asupra lumii.

Afectiv, energiile vor încuraja spre prioritizarea relațiilor cu cei dragi, creându-se astfel o atmosferă armonioasă și grijulie. Se evidențiază importanța comunicării deschise, a empatiei și a înțelegerii în viața de familie.

Cei care au fost singuri o lungă perioadă de timp, au inițiat poate o relație zilele acestea. Ea nu va fi foarte simplă, dar există șansa de durabilitate și stabilitate.

În familiile cu certuri prelungite, intervine un oarecare calm pe care l-ar putea aduce preocuparea ambilor parteneri de treburile copiilor.

Financiar, lucrurile stau bine pentru aceia implicați în activități intelectuale. Chiar și pentru ei, documentele importante ar trebui verificate de două ori pentru a evita greșelile.

Balanța

Puțin cam agitată psiho-emoțional va fi această primă lună din an. Veți dori să începeți o grămadă de lucruri noi, să faceți schimbări în casă și în afara casei. Veți fi înclinați să luați decizii radicale, schimbându-vă dramatic nu doar propriile planuri, ci și opiniile și principiile. Da, e o perioadă bună pentru a pune în ordine locuința, a reactualiza interiorul și a stabiliza relațiile gospodărești.

Oamenii de afaceri vor avea întâlniri cu reprezentanții instituțiilor de stat și guvernamentale, vor purta discuții cu superiorii, precum și cu colegii. Discuțiile vor fi constructive cu privire la planurile actuale. Ele pot da rezultate bune.

Financiar, rezumând rezultatele anului trecut, puteți ajunge la concluzia că meritați mai mult. Însă acum e prea devreme pentru a face pași decisivi și a ajunge la un nou nivel. Va trebui deocamdată să vă descurcați cu treburile curente și cu ceea ce deja aveți.

N-ar fi exclus să trebuiască a achita niște datorii, unele chiar penalități sau amenzi. Cu toate aceste dificultăți și cu un volum mare de muncă, veți reuși până la urmă să vă descurcați.

Tranzacțiile de succes cu imobiliare sunt destul de posibile. Puteți face o achiziție sau o vânzare profitabilă în condiții avantajoase.

Scorpion

Stările instabile vor caracteriza luna ianuarie și ca urmare, vă veți răzgândi, veți avea alte dorințe, veți seta alte intenții. Vechile principii le veți respinge și, odată cu schimbarea zodiei lui Pluto, guvernatorul vostru, veți fi în pragul unei noi pagini de viață. Nerăbdarea vă poate cuprinde și veți căuta varietate pentru a ieși din criza de stagnare a ultimului timp. Atenție la entuziasmul exagerat, deoarece riscați o comunicare neconstructivă! Ei i se poate răspunde cu acțiunile imprevizibile și ilogice ale celorlalți.

Financiar, veți căuta poate noi metode și venituri suplimentare pentru a vă consolida și proteja situația materială. Va trebui să fiți practici și să vă planificați din timp cheltuielile.

În a doua parte a lunii, poate că se va ivi ocazia semnării unui contract. Vă sfătuiesc atunci să negociați bine, să fiți atenți la clauze, iar dacă nu sunteți siguri, chiar să consultați un avocat.

Veți da dovadă de socializare și deschidere, veți face diverse cunoștințe ori chiar legături romantice care se anunță de durată.

Ultima săptămână însă va scădea energia și susținerea astrală. Se pot declanșa tensiuni în relațiile cu cei dragi sau probleme de sănătate.

Săgetător

Planurile de anvergură și cu bătaie lungă nu sunt indicate în ianuarie. De aceea, vă recomand să vă ocupați de proiectele mici și de treburile curente.

Veți avea o stare de relaxare după sărbători, dar aceasta vă va distrage atenția, cel puțin în primele 10 zile.

Mijlocul lunii va fi mai stabil și cu obiective mai clare, unii veți avea de rezolvat sarcini urgente iar alții veți fi nevoiți să lucrați de la distanță.

Financiar, parcă recompensele eforturilor vor veni mai greu, deși munca poate fi mai multă. Unii dintre voi vor investi în dezvoltarea lor, în cursuri și alte metode de educație.

Se pot ivi probleme în sfera muncii nu vă vor descuraja, ci, dimpotrivă, vă vor întări și vă vor oferi profesionalism și experiență. Abia când va reveni Mercur în semnul vostru de bani, adică la mijloc de lună, vor sosi odată cu asta și oportunități de consolidare a situației financiare.

Tot în a doua jumătate a lunii, cei care doresc să își construiască propria afacere, se pot ocupa de actele de înființare a unei firme.

Ultima săptămână de ianuarie veți fi convingători, puteți ține discursuri în public și vă poate crește popularitatea.

Capricorn

V-așteaptă o lună interesantă, în care lucrurile pot avansa, asta după o lungă perioadă de blocaje. Există însă multe lucruri ce țin de voi, de interiorul vostru, care și până acum v-au condus aproape nicăieri, cu multe din ce ați încercat să atingeți. Acceptați transformările, schimbați viziunile și vechile credințe și reînnoiți-vă! Dați dovadă de idei proaspete, deschidere către proiecte noi sau noi relații afective! Dacă nu, riscați să rămâneți staționari pentru mult timp de-acum încolo.

În a treia decadă a lunii, vă puteți trezi în mijlocul bârfei ori resentimentelor și invidiilor unei femei. Asta dacă nu sunteți atenți și la ce-i în jurul vostru. Dacă veți lăsa să se întâmple ce v-am sugerat, veți deveni vulnerabili.

Planeta gândirii și comunicării va sta prima jumătate de ianuarie într-o zonă obscură a cercului vostru zodiacal. Poate că raționamentul nu va funcționa la capacitate maximă, dar intuiția cu siguranță va aduce idei bune. Doar să o ascultați trebuie.

În a doua parte din lună, Mercur ajunge-n zodia voastră și vă dezvoltă eficiența cu care să lucrați.

Ca stare de spirit, spun că nu veți fi chiar în formă, căci epuizarea vă poate cuprinde, mai ales în preajma zilei voastre aniversare.

Vărsător

Cu Soarele într-o casă a izolării în mare parte a lunii, probabil că e vremea să faceți bilanțuri ale anului 2023 și să finalizați ce e urgent de făcut. Lipsa de vlagă și instabilitatea psiho-emoțională se vor resimți, ca și vizibilitatea voastră în societate sau la muncă. Evenimente din trecut se pot rescrie, vechi datorii trebuie achitate, facturi trebuie plătite, dar la fel de posibile sunt și recompensele pentru eforturile depuse în trecut. Concluziile, deciziile și acțiunile din această perioadă nu vor fi spontane, ci gândite mai demult și în detaliu.

După11 ianuarie încolo, stabilitatea materială poate crește, în așa fel încât ceva ce nu puteți plăti altădată poate că veți reuși de data asta. Guvernatorul vostru, Uranus, vă poate oferi suport pentru reînnoirea colaborărilor întrerupte, dacă este necesar. Puteți lansa apeluri de afaceri și puteți intra în legătură cu oameni din trecut pentru a vă atinge obiectivele. A lucra în echipă, în grup, iarăși vă poate fi de ajutor.

Reintrarea lui Mercur în Capricorn vă atenționează la oamenii dubioși, invidioși și dușmănoși. Ocoliți situațiile incerte și aveți grijă la documentele pe care le semnați! Vorbiți mai puțin, ascultați mai mult și nu pierdeți nimic din vedere!

Pești

Ianuarie va începe pentru voi cu drumuri, cu o comunicare intensă și cu negocieri pentru obiective ale unui viitor apropiat. Veți fi dinamici, hotărâți și responsabili, cu multă empatie față de alții. Deschiderea voastră și faptul că vă veți exprima prea direct va deranja pe unii, motiv numai bun pentru izbucnirea de conflicte.

Financiar, aveți tendința de a cheltui mult și nu e indicat. Vă sfătuiesc să amânați achizițiile costisitoare, căci perioada este mai curând favorabilă planificării, nu aplicării în practică. Faceți strategii, stabiliți obiective pe termen lung, socializați și negociați! Va trebui să vă supuneți și unor reguli, așa că mulți dintre voi vor prefera să lucreze de la distanță sau individual.

În a doua parte a lunii, starea psihică va fi instabilă. Relațiile cu rudele și cei dragi vor fi ambigue și schimbătoare. Mulți dintre voi vor începe să fie împovărați de obligații vechi care limitează libertatea creativă de acțiune. Toate acestea pot duce la certuri, dezechilibru emoțional sau chiar retragere.

Din punct de vedere al sănătății, vă sugerez să aveți grijă la alimentație! Există riscul supraîncărcării ficatului sau o funcționare deficitară a pancreasului și intestinelor. De asemenea, nu exclud ceva probleme cu articulațiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net