Lemn, foc, metal, pământ și apă - elemente importante în astrologia chinezească. Ce semnificație are fiecare

Ultima actualizare:

    Tot ceea ce există în lume poate fi clasificat ca făcând parte dintr-unul dintre aceste elemente.foto: Shutterstock
Tot ceea ce există în lume poate fi clasificat ca făcând parte dintr-unul dintre aceste elemente.foto: Shutterstock

În astrologia chinezească există cinci elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă. Tot ceea ce există în lume poate fi clasificat ca făcând parte dintr-unul dintre aceste elemente. Acestea pot fi productive, dar și distructive.

Un ciclu productiv se prezintă astfel: lemnul arde creând foc. Acesta lasă în urmă pământ, de unde provine metalul, care, la rândul lui se lichefiază ca apa, iar apa face să crească lemnul.

Un ciclu distructiv se prezintă astfel: lemnul secătuiește pământul, pământul poluează apa, apa stinge focul, focul topește metalul, metalul poate tăia și distruge lemnul.

Fiecărui element îi corespunde un număr

1- apă

2, 5, 8- pământ

3 și 4- lemn

6 și 7- metal

9- foc

Numerologii spun că vă puteți îmbunătăți calitățile din sfera voastră de activitate dacă vă înconjurați cu obiecte care corespund elementului potrivit. 

  • Lemn - creativitate
  • Foc - entuziasm, trăiri intense, motivație
  • Pământ - stabilitate și capacitate personală de a vă atinge țelurile
  • Metal - curaj și capacitate de a vă susține propriile opinii
  • Apă - comunicarea cu ceilalți

Dacă vă lipsesc din diagramă numerele 3 și 4 veți dori "să vindecați" lipsa lor, înconjurându-vă de diverse obiecte din lemn: mobilier, decorațiuni.

Dacă din diagramă vă lipsește 9, că puteți înconjura cu obiecte strălucitoare, în special care luminează. Orice lucru de culoare roșie corespunde focului.

Pământul este ceva obișnuit în diagramele numerologice și este reprezentat de trei numere: 2, 5 și 8. Dacă vreți să compensați lipsa lor, vă puteți înconjura cu obiecte care provin din ppmânt, fără a fi metal, iar cristalele de cuarț sunt și ele foarte utile.

Metalul are drept corespondente numerele 6 și 7. Dacă nu le aveți în diagramă, le puteți înlocui cu obiecte din metal. Un inel sau o brățară din aur sau argint este "tratament" pentru persoana respectivă. Elementul metal este cunoscut și ca aur și are semnificația de bază bani. De accea, și metodele de metal sunt de ajutor.

Apa corespunde cifrei 1. Mulți oameni născuți în seciolul XXI vor avea nevoie de un ajutor, căci nu vor avea 1 în diagramă. Orice obiect albastru sau negru este eficient în cazul lor. Firește, apa este cel mai bun remediu. Un acvariu, un mic iaz sau o vedere la lac sau la mare le este de mare ajutor.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net