Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

25 martie 2020
article img
Sursa foto: Facebook

Pe 24 martie, Luna Nouă a intrat în Berbec, iar acest aspect astrologic vine să întărească norocul anumitor zodii în casa banilor. Astfel, Peştii par favorizaţi în următoarea perioadă, pentru ei preconizându-se câştiguri mari. Şi zodiile de foc au parte de surprize plăcute.

O Luna Nouă în Berbec este una din cele mai bune pentru manifestare, pentru setare de intenţii şi pentru plantat seminţe noi. Berbecul este primul semn al zodiacului iar Lunile Noi semnalează startul unui nou ciclu lunar, deci există o puternică energie pentru noi începuturi şi starturi proaspete, scrie sfatulparintilor.ro.

Ca prim semn zodiacal, Berbecul – zodie de foc, este cel ce da marele startÎn astrologie, prima zi din sezonul Berbec marchează începutul noului an astrologic şi nouă călătorie prin cele 12 zodii pentru Soare – deci avem de-a face cu o Luna Nouă mai mult decât obişnuită : este prima lunatie majoră a noului an astrologic 2020.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Top trei zodii care sunt misterioase. Ele se ascund de ceilalţi, din teama de a nu fi respinseMihaela Rădulescu, mesaj emoţionant pentru Ayan, fiul ei: ”Orice relaţie plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”