Opinii despre Ziua Mondială a Râsului


    Terapia prin râs revigorează organismul uman
Terapia prin râs revigorează organismul uman

Studiile știintifice desfășurate ani la rândul au demonstrat că râsul îmbunătățește starea de spirit și relațiile cu persoanele din anturajul nostru, crește puterea de concentrare, dar și rezistența la efort și încrederea în propria noastră persoană.

Ziua Mondială a Râsului a fost sărbătorită pentru prima dată în India, cu un deceniu în urmă, apoi sărbătoarea a fost adoptată de numeroase țări.Referitor la această sărbătoare inedită, se menționează că primele Cluburi de terapie prin râs au fost deschise în orașul indian Bombay și la ora actuală există 400 de astfel de "saloane" frecventate de circa  25.000 de cursanți.

Totodată, aceste cluburi de râs au apărut și în alte țări, precum Statele Unite sau China.Specialiștii din numeroase  orașe din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia apreciază această terapie care contribuie la revigorarea organismului în viața de fiecare zi. De aceea a fost stabilită și o zi  specială, de sărbătoare care încurajează această terapie, stabilită în prima duminică a lunii mai.  În acest an, Ziua Râsului a fost sărbatorită în numeroase orașe din Europa, Asia, America de Nord si America de Sud.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg