Traducătoarea de vise: Aţi visat brosca ţestoasă Feng-Shui? Sau o ştampilă? Iată ce şanse vă aşteptă în curând


    Broasca
Broasca

Bine v-am regăsit, dragi prieteni ! Am primit mesajele voastre şi m-au bucurat veştile referitoare la evenimentele plăcute pe care le-aţi trăit în perioada sărbătorilor de iarnă. Foarte interesante şi plăcute sunt şi visele povestite de voi.

De aceea, mă grăbesc să le traduc şi să vă spun ce semnificaţii au aceste mesaje onirice. Totdeauna, semnificaţia unui vis se raportează la experienţele trăite de alţii, dar şi la aspectele esenţiale care se pot verifica în timp.

Mesajele recente trimise de voi se referă la dorinţe ce se pot împlini în curând; îmbucurător este faptul că depăşiţi cu uşurinţă unele obstacole neprevăzute.

Alături de persoane din anturaj, îndeosebi alături de nativii Berbeci şi Gemeni, flerul şi voinţa voastră lucrează mână-n mână, iar reuşitele sunt vizibile. Visele analizate acum se referă la rezolvarea unor priorităţi, la întocmirea unor acte de care trebuie să se ocupe cei care ne-au scris; de asemenea, aceste vise anticipează şi o stare de sănătate îmbunătăţită, longevitate şi noroc. Fiţi diplomaţi; persoanele avizate din anturajul vostru vă arată drumul corect pe care trebuie să-l parcugeţi cu uşurinţă. În acest interval, experienţa nativilor Taur şi Gemeni este un exemplu pentru voi.

Ai cumpărat o ştampilă pentru firmă? Vei rezolva o dilemă

Visul: Gina, o pasionată vizitatoare a ediţiei de vise, ne-a povestit cât de preocupată era să rezolve problemele firmei. Ea a cumpărat o ştampilă şi a parafat actele existente în două dosare noi.

Semnificaţia visului: Şi în viaţa reală, Gina va trebui să întocmească acte, să parafeze documente în regim de urgenţă.

În acelaşi timp, Gina va rezolva şi o veche dilemă pentru care n-a dormit multă vreme.

Aduce noroc: Amuleta Ancoră.

Ai primit un calendar de la un prieten? Vei progresa într-un proiect

Visul: Dorina ne-a povestit că s-a trezit foarte bucuroasă din vis. Ea primise de la un prieten un calendar inedit şi fiecare filă ilustra un peisaj exotic şi o casă de vacanţă. Oare bucuria trăită în vis poate aduce norocg?

Semnificaţia visului: Un calendar are semnificaţii pozitive. În etape, pe zi ce trece, situaţia profesională şi financiară a persoanei care are un astfel de vis se îmbunătăţesc. Totodată, calendarul din vis îndeamnă la o muncă riguroasă, la respectarea promisiunilor pe care le-ai făcut. Visul poate anticipa şi o vacanţă într-o zonă exotică, petrecută alături de o persoană pe care o preţuieşti.

Aduce noroc. Amuleta Palmier.

Citeşti o carte fascinantă? Eşti respectată în anturajul tău

Visul: Lia este pasionată de lectură şi visul povestit se referea la acest hobby. Ea citea cea mai interesantă carte din viaţa ei. Trecuse timpul şi, citind, uitase câte probleme trebuia să rezolve.

Semnificaţia visului : Un astfel de mesaj oniric anticipează un lung şir de bucurii în viaţa personală. De asemenea, cartea care avea un conţinut inedit prevesteşte că Lia va fi tratată cu respect de persoanele din anturajul ei pentru hărnicia şi pentru consecvenţa cu care acţionează.

Aduce noroc: Amuleta Carte.

Broasca Feng-Shui aduce norocul aşteptat

Visul: Doru, un pasionat de Feng Shui, a primit de Anul Nou un cadou care l-a emoţionat: tradiţionala broască ţestoasă Feng Shui: era de culoarea aurului şi era cocoţată pe o grămadă de bani. Doru ne întreba dacă s-o păstreze-acasă sau la serviciu.

Semnificaţia visului: Doru este o persoană norocoasă. Broasca ţestoasă este unul dintre cele mai norocoase simboluri Feng Shui care prevesteşte longevitate şi noroc în rezolvarea problemelor spinoase. Doru trebuie să poarte broasca cu sine, iar seara trebuie s-o aşeze cu spatele spre uşa camerei în care doarme.

Amuleta norocoasă: Broasca ţestoasă visată.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg