Predicții astrale pentru săptămâna 18-25 august. Marte intră în Gemeni, iar Soarele se instalează în Fecioară

Predicții astrale pentru săptămâna 18-25 august. Click! a stat de vorbă cu Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România (AAR), și a aflat că pentru săptămâna care urmează avem două aspecte importante: Marte intră în semnul zodiacal al Gemenilor, iar Soarele se instalează în zodia Fecioarei.

Predicții astrale cu Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România
Predicții astrale cu Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România

Ce aduce acest aspect si de când se instalează Marte în Gemeni?

Marte se așează frumos în semnul Gemenilor, din data de 20 august și stă ceva aici, pana în 25 martie anul viitor. Dar…dar, în data de 31 octombrie retrogradează și ne așteaptă să reluăm aceste lecții dinanimce până pe 12 ianuarie. Dar vom discuta despre acest aspect, destul de important la timpul potrivit. Deocamdată vom vorbi despre impactul energetic al acestui aspect extrem de dinamic.

Predicții astrale pentru săptămâna 18-25 august

 Marte ne aduce mai mult dianism?

Atat din punct de vedere mental, cât și din punct de vedere al modului în care vom acționa. Suntem parcă pe baterii cu acest aspect. Acționam mai rapid, dar din păcate dacă nu avem focus, putem acționa repede și prost. Este un aspect care ne îndrumă parcă la stilul vitezoman. Chiar și la propriu. Așa că mare grijă la piciorul de pe accelerație. E nevoie de control la volan. Eventual plecați din timp pentru a ajunge acolo unde este necesar.

Daca nu avem un focus mental bun, în această perioadă, suntem predispuși la accidente 

Din pacate, vorbim de accidente domestice, cât și accidentele de mașină… Suntem mai rapizi ca oricând, avem impresia ca nu ne mai ajunge timpul.

Care sunt efectele la nivel mental?

Se pot manifesta dorințe profunde de citit, de studiu. Avem dorința mare de a ne cultiva mintea, este momentul să începem eventual cursul mult dorit. Acum ne informăm mai  mult ca oricând asupra unei acțiuni pe care o planificăm. Suntem într-o mișcare mentală continuă, vrem să știm totul.

Este momentul să învățăm cât mai mult!

Parcă ne-am dori să călatorim prin intermediul carților. Dar, acest aspect ne dă și o doză de aroganță intelectuală. Așa, că dragilor să avem grijă, ca s-ar putea să spunem mai mult decât este necesar și să jignim chiar. Avem tendința, de asemenea să vorbim mai mult ca alta dată, chiar neîntrebați.

Avem soluții pentru a integra eficient acest aspect?

Da, cel mai indicat este să ne consumăn energia prin sport, mers pe munte, mers pe jos în spații oxigenate, cum ar fi parcurile. Pentru cei care fac yoga, pentru cei care meditează, acest aspect va trece neobservat. Pentru ca acest aspect o să aducă mai mult stres mental, dar și epuizare fizică, încercați să vă odihniți suficient, fără să pierdeți prea multe nopți.

Din  23 august si pana pe 22 septembrie suntem în zodia Fecioarei. Cum sunt acești nativi?

Soarele va poposi în semnul zodiacal al Fecioarei. Acest semn este unul al harniciei și al serviciilor. Nativii acestui semn sunt practici și mai raționali.  

Fecioarele sunt recunoscute pentru „lucru bine făcut”. Tot ce face Fecioara, este făcut la detaliu și sunt extrem de dedicate muncii în grupuri și în comunități. Iar dacă avem norocul să fim lângă un nativ al acestei zodii, vom fi inspirați să muncim cu plăcere, să nu mai vedem munca ca pe o povară. Pentru ei munca este o plăcere, sunt efectiv dedicați! Sunt precum albinele lucratoare. Și știm că fără ele, nici Regina, nu ar mai fi Regina.

Da, este o zodie a sacrificiului, dacă mă duc și către data nașterii Fecioarei Maria - 8 septembrie, care știm foarte bine ca și-a sacrificat Fiul pentru binele celorlalți. De asemenea aceste ființe născute sub acest semn au tendința de a se pune în folosul celorlalți și de a uita de ele. Adora, efectiv să se pună în slujba celorlalți, având nevoie de confirmari doar lăsându-le să fie utile.

Dacă cineva are cumva impresia că nu găsește soluția unei probleme, să apeleze la o Fecioară. Acești nativi s-au născut cu abilitatea de a găsi cel puțin o rezolvare. Iar mintea lor funcționează ceas!

Sunt extrem de minuțioase, studioase și foarte critice. Ele pun diagnosticul, compară, selectează și ele decid cine rămâne și cine nu.

Nativii Fecioară fac ordine din haos. Se spune că pe unde trece Fecioara, se vede. Ele sfințesc locul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net