Surprizele norocului la Loto pentru duminică, 28 iunie

Ultima actualizare:
numere jpeg

Noi extrageri, noi pietre de încercare pentru Loteriştii consecvenţi cu variantele jucate, dar şi cu stilul lor propriu de joc. Loteriştii ambiţioşi, pasionaţi de jocul vedetă 6/49 şi de Joker, au „prins” şi la extragerile de joi, 25 iunie, câteva câştiguri, iar Scorpionii au fost mai norocoşi decât celelalte zodii. Mai mult, este posibil ca duminică, din nou Scorpionii să aibă baftă ! Cu ceva bănuţi câştigaţi la extragerea de joi, 25 iunie, ei au posibilitatea să investească şi la extragerile următoare, tot mai tentante, datorită reporturilor care s-au adunat în ultimele luni.

Loteriştii care s-au inspirat din Grupajul „Surprizele norocului la Loto pentru intervalul 1-30 iunie” au ales pentru variantele jucate  la 6/49 numerele:18-26-43 (din varianta nr. 6) şi 18-26-45 (din varianta nr.2). Din grupajul „Pentru sărbătoriţii zilei”, loteriştii născuţi în data de 25 iunie au ales pentru 6/49 numerele: 8-18-26 (din varianta nr.4) Din acelaşi grupaj, pasionaţii de Joker au selectat pentru varianta jucată numerele: 2-3-43 (  din varianta nr. 6).

Din Horoscopul verii 2015, nativii Raci au ţintit numerele 2-3-38 la Joker din varianta  propusă pentru ei. De asemenea, Balanţele au ales pentru Joker numerele: 2-26-38, propuse pentru zodia lor. Dar Scorpionii au fost mai norocoşi şi au „ţintit” Numerele: 8-18-43-45 pe care le-au jucat la 6/49.

Loteriştii pregătiţi pentru extragerile de duminică, 28 iunie, ar putea să ţină seama de numerele care se repetă şi de câteva numere ce stau în „aşteptare” de ceva vreme.  

Ca de obicei, din visele analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise, am ales cuvintele-cheie şi le-am transformat în numere. Şi de această dată, am luat în calcul şi Numărul de aur: 1.618033. 

Iată variantele pe care vi le propun pentru cele trei jocuri!

Pentru 6/49

6/49-Variante simple

Pentru 5/40

Pentru Joker     

Pentru Sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto, intervalul 1-30 iunie

Vizitatorii care au ales pentru varianta jucată numere propuse de noi la jocurile preferate, timp de aproape trei ani, au dorit să continuăm această experienţă.

De aceea, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am extras cuvintele-cheie, le-am transformat în numere şi am alcătuit variante care pot participa la cele trei jocuri: 6/49, 5/40 şi Joker, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net