Surprizele norocului la Loto pentru duminică, 9 august

Chiar şi Loteriştii consecvenţi, după ce cunosc numerele extrase, susţin că jocul a fost previzibil. Fiecare jucător alege numerele „de succes”,pentru extragerea la zi, folosind o schemă anume, dar nu trece cu vederea ritmul de apariţie al numerelor într-un interval anume. Persoanele cu data de naştere 9 şi cele care au ca număr semnificativ 9, pentru Drumul vieţii, sunt norocoase. În principiu, aceşti norocoşi renunţă la strategii mai vechi pentru a alege o nouă metodă de a selecta numerele.

Forţa Numărului 9 ţine seama de noile schimbări ce se conturează în cercul său relaţional. Numerologii susţin că nu trebuie să neglijăm în variantele alese Numerele personale, analizate de noi în rubricile anterioare: numărul intim, numărul ereditar, drumul vieţii şi numărul cosmic. Toate aceste numere au legătură cu viitoarele noastre şanse şi cu jocurile Loto.

Numărul 9 ştie când şi cum să-şi aleagă partenerii de drum, de joc, fiind conştienţi că totul este perfectibil. De aceea, Numărul 9 are o capacitate unică de a  fi pregătit pentru orice strategie  oferită de partenerii lor de joc.  

Pentru duminică, 9 august, am selectat numerele care sunt  compatibile cu Numărul 9. Ca de obicei, am selectat şi cuvintele-cheie din ediţia recentă „Traducătoarea de vise” şi le-am transformat în numere.

Iată ce variante vă propun pentru cele trei jocuri 6/49, 5/40 şi Joker!

Pentru 6/46

Variante simple

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1-31 august

Vizitatorii care au ţintit mai multe numere norocoase la jocurile preferate, în ultimiii trei ani, au dorit să continuăm această experienţă. Totodată, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am ales cuvintele-cheie care atrag şansele în carieră şi în viaţa relaţională şi le-am transformat în numere. Cu aceste numere selectate, am alcătuit variante din care puteţi să vă inspiraţi pentru variantele pe care le folosiţi la jocurile preferate: 6/49, 5/40 şi Joker şi la rubrica Sărbătoriţii zilei, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock