Surprizele norocului la Loto pentru joi, 2 iulie

Ultima actualizare:

    Se extrage şi săptămâna viitoare Foto Click!
Se extrage şi săptămâna viitoare Foto Click!

Extragerile din data de 2 aprilie vor fi mai norocoase pentru nativii Capricorni şi pentru Loteriştii care joacă în echipă cu Capricornii. De această dată, Potul cel Mare zburdă în ograda Jocului- vedetă 6/49. Şi la extragerea de duminică, 28 iunie, Jucătorii cu experienţă au „descoperit” un drum secret pe care se strecoară numerele câştigătoare.

În privinţa Numărului 2, numit de numerologi Partenerul, intelectul şi intuiţia fac, în mod fericit, casă bună în data de 2 iulie. Numărul 2 are abilitatea de a observa care sunt priorităţile Jocului. Totodată, previziunile nativilor cu Numărul psihic 2 se împlinesc în special în carieră, în domeniul financiar şi în joburi. 

În acelaşi timp, Metodele de joc loteristic deschid calea surprizelor! De asemenea, în primul rând nu trebuie să abandonăm paşii ce trebuie urmaţi când ne orientăm să alegem „norocoasele”. Începem cu data extragerii -2 şi nu- neglijăm Numărul lunii când are loc tragerea. Numărul lunii iulie este 11 (prin trascrierea literelor lunii în numere), dar puteţi să-l alegeţi şi pe 7, pentru că iulie este a şaptea lună din an.   

În rubrica Numerele şansei pentru joi, 2 iulie arătam că Numerele 1,2 şi 8 desfăşurate au adus surprize plăcute la extragerea de duminică, 28  iunie, pentru că atunci am desfăşurat numerele 2-8 şi 1 (2+8=10=1) Din acele variante desfăşurate , loteriştii cu experineţă au ales pentru Joker 17-22 +33+10; Pentru 6/49 s-au ales numerele: 38-47-22.

Pentru joi, 2 iulie, este bine să observaţi Numerele 2 ( data extragerii),  Numărul 7 (luna extragerii) şi 11 ce  face parte din familia Numărului 2. 

2-11-20-29-38-47 (1-4-7-9-18-27-33-42)

7-16-25-34-43 (12-20-21-29-30-40)

De asemenea, multiplii acestor numere nu trebuie ignoraţi. Potrivit tradiţiei, cuvintele-cheie, selectate din visele analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise, le-am trasformat în numere. Din variantele pe care vi le propun, puteţi să vă inspiraţi pentru jocul vostru preferat: 6/49, 5/40 şi Joker.

Pentru 6/49   

Variante simple 6/49

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru Sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto: intervalul 1-31 iulie

Vizitatorii care au ales pentru varianta jucată numere propuse de noi la jocurile preferate, timp de aproape trei ani, au dorit să continuăm această experienţă.

De aceea, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am extras cuvintele-cheie, le-am transformat în numere şi am alcătuit variante care pot participa la cele trei jocuri :6/49, 5/40 şi Joker, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
trandafirata profimedia jpeg
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
horoscop chinezesc foto shutterstock
fericire jpeg
horoscop webp
dovlecei jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net