Surprizele norocului la Loto pentru joi, 30 iulie


    Premiul la Joker a fost câștigat de un jucător
Premiul la Joker a fost câștigat de un jucător

În continuare, această rubrică vă oferă mai multe variante pentru fiecare joc loteristic. Surprizele norocului la Loto completează, cu exemple practice, temele de numerologie tratate în rubrica Numerele şansei la Loto.

Un interes aparte îl manifestă Loteriştii pasionaţi de jocurile Loto pentru ritmul de apariţie al numerelor care se repetă frecvent în anumite grupaje, alături de “norocoasele”care apar foarte rar-numerele “în aşteptare”.  

La sugestia multor vizitatori, am alcătuit variante cu numere care se repetă, după un anumit interval, la fiecare joc loteristic. Desigur,  drumul secret parcurs de fiecare număr poate fi în legătură şi cu data extragerii, iar această zi de 30 iulie adună numerele compatibile cu Numerele din familia 3.    

În general, joia este o zi norocoasă pentru Loteriştii Săgetători, iar în data de 30 iulie şi Capricornilor le surâde norocul.

La extragerile de duminică, 26 iulie, au fost norocoşi jucătorii pasionaţi de jocul 5/40, cei care au ales din grupajul Sărbătoriţii zilei numerele:21-24-30-33 ( varianta nr.6). Din acelaşi grupaj, loteriştii care preferă jocul vedetă 6/49 au ales numerele: 6-10 48(varianta nr.5). Din Horoscopul verii, Scopionii au ales din varianta propusă pentru zodia lor numerele 38-43-48, pe care le-au jucat la  6/49. Pasionaţii de Joker, au ales din grupajul Numerele şansei: 22-36 +14 ( varianta nr. 5) pe care le-au jucat la Joker. Tot pentru acest joc, din grupajul Surprizele norocului la Loto pentru intervalul 1-31 iulie, au fost alese numerele 17-22+14, (din varianta nr. 9). Din visele prezentate la rubrica Traducătoarea de vise din această săptămână, am selectat doar cuvintele- cheie care prevestesc împlinirea unor vechi dorinţe şi le-am transformat în numere. Iată ce variante am alcătuit!

Pentru 6/49

Variante simple 6/49      

Pentru 5/40                       

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1-31 iulie

Vizitatorii care au ţintit mai multe numere norocoase la jocurile preferate, în ultimiii trei ani, au dorit să continuăm această experienţă. Totodată, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am ales cuvintele-cheie care atrag şansele în carieră şi în viaţa relaţională şi le-am transformat în numere. Cu aceste numere selectate, am alcătuit variante din care puteţi să vă inspiraţi pentru variantele pe care le folosiţi la jocurile preferate: 6/49, 5/40 şi Joker şi la rubrica Sărbătoriţii zilei, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg