Totdeauna numărul de suflet ne influențează viața


  Este bine să cunoașteți semnificația numărului vostru de sufletSursa foto: Click.ro
Este bine să cunoașteți semnificația numărului vostru de sufletSursa foto: Click.ro

Este bine să știm că fiecare dintre noi are un număr special, cunoscut cu numele de ”Numărul de suflet”. Specialiștii în numerologie au studiat îndeaproape semnificația acestui număr care ne influenţează viaţa pe mai multe coordonate. Numărul de suflet ascunde deseori dorinţele unei persoane, dorinţe adesea nemărturisite.

Mai mult, numerologii apreciază că acest număr dezvăluie caracterul unei persoane, relaţiile acesteia cu anturajul și vârsta la care norocul îi iese în cale. Vom calcula Numărul nostru de suflet adunând cele două cifre care alcătuiesc data nașterii, când data respectivă este formată din două numere, iar cifra obţinută se simplifică astfel.

 • De exemplu, dacă o persoană s-a născut la o dată de 12, în oricare lună a anului, iată cum calculăm Numărul de Suflet: 1+2 =3;
 • dacă s-a născut la o dată de 25 atunci adunăm 2+5=7

Iată ce semnificaţie are Numărul de Suflet

Când Numărul vostru de Suflet este 1

Sunteţi o persoană norocoasă şi şansa vă însoţeşte  mereu. Sunteţi hotârâtă, perseverentă şi vreți să luaţi decizii  în cunoştinţă de cauză. De obicei, nu vă temeţi de greutăţile care vă întâmpină în mod neaşteptat. Preferaţi confortul, luxul şi  orice noutate care v-ar îmbunătăţi situaţia financiară. În relaţiile cu persoanele din anturaj sunteţi corecţi. Deveniţi severi doar atunci când o persoană din grupul vostru relațional este incorectă.

 • Norocul vă surâde la vârstele de: 28, 37, 46, 55 şi la 64 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 2

Sunteţi o persoană sensibilă, paşnică şi prietenoasă în relaţiile cu ceilalţi. Vă displace monotonia şi căutaţi soluţii cât mai confortabile pentru  problemele de fiecare zi. Intimii apreciază la voi inspiraţia şi inventivitatea. În situaţiile fortuite, luaţi decizii rapide şi eficiente. De asemenea, sunteţi o persoană harnică şi nu vă temeţi de obligaţiile suplimentare.

 • Norocul vă surâde la vârstele de: 20, 29, 38, 47, 56 şi 65 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 3

Sunteţi o persoană ambiţioasă. Deseori vă displace să fiţi umilită de persoanele de decizie. Munciţi mult şi ştiţi să luptaţi pentru reuşita proiectelor voastre dificile. În dragoste, sunteţi apreciată pentru fidelitatea de care daţi dovadă faţă de partenerul de viaţă. Totdeauna anturajul vă remarcă demnitatea.   

 • Norocul vă surâde la vârstele de : 21, 30, 39, 48, 57 și 66 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 4

Persoanele din anturaj apreciază răbdarea şi corectitudinea voastră. Sunteţi o persoană activă și harnică, dar viaţa voastră nu este lipsită de griji deosebite şi de suferinţe. Deseori, sunteţi criticată pe nedrept, dar depăşiţi momentele dificile fără prea multe lacrimi. Chiar dacă sunteţi cheltuitoare, reuşiţi să fiţi foarte practică la momentul potrivit.  La vârste înaintate vă bucuraţi de succese deosebite.

 • Norocul vă surâde la vârstele de : 22, 31, 40, 49, 58 şi 67 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 5

Reflectaţi cu atenţie la problemele voastre majore; logica  este un atu cu care vă mândriţi. De asemenea, intuiţia vă scoate, deseori din impas. Dincolo de aparenţe, sunteţi o persoană foarte sensibilă. Vă displace izolarea şi, de aceea, răspundeţi bucuroasă invitaţiilor lansate de prieteni şi de rude. Şansa vă surâde şi vă puteţi  revigora financiar destul de repede. În dragoste, vă puteţi considera o persoană norocoasă.

 • Norocul vă surâde la vârstele de : 23, 32, 41,50, 59 şi 68 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 6

Sunteţi o persoană delicată şi amabilă în relaţiile cu cei din jur. Vă place luxul şi obiectele de artă. Din păcate, sunteţi o persoană cheltuitoare şi vă descurcaţi financiar cu ajutorul persoanelor care vă preţuiesc foarte mult. În acelaşi timp, şansa vă susţine când nu mai speraţi.

 • Norocul vă surâde la vârstele de: 15, 24, 33, 42, 51, 60 şi 69 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 7

Sunteți o persoană sensibilă, romantică, sentimentală, fermecătoare şi pasionată de noutăţi. Aveţi atâtea calităţi, încât cei din jur vă apreciază şi vă invidiază în egală măsură. Apreciaţi foarte mult independenţa personală, nu vă temeţi de schimbări şi uneori vă atrag enigmele din univers. Veţi fi  o persoană de succes, deşi grijile nu vă ocolesc.

 • Norocul vă surâde la vârstele de :16, 25, 34, 43, 52 şi 61 de ani.

Când numărul vostru de Suflet este 8

Vi se apreciază vigoarea și curajul deosebit. Puteţi îmbrăţişa o serie de profesii:veţi fi un bun politician, finanţist, om de ştiinţă sau  jurnalist. Deseori treceţi de la o stare de euforie la una de nelinişte. Nu vă prieşte singurătatea şi ocoliţi anturajul persoanelor ipocrite, care trişează cu uşurinţă.

 • Norocul vă surâde la vârstele de:17, 26, 35, 44, 53 şi 62 de ani.

Când Numărul vostru de Suflet este 9

Sunteţi un exemplu pentru cei din jur. Vă caracterizează curajul, ambiţia, pasiunea pentru studiu, optimismul și spiritul practic. Şi calităţile voastre nu se opresc aici. Discreţia este o calitate în plus; de asemenea, nu vă place anturajul persoanelor curioase  şi critice, care se amestecă în treburile voastre personale.

 • Norocul vă surâde la vârstele de: 9, 18, 27, 36, 45, 54 şi 63 și  72 ani.
horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa
horoscop jpg
oversize sau mulata ce rochie va fi in tendinte in acest sezon jpg
zodia care consuma alcool jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg