Traduc─âtoarea de vise: Admiri un curcubeu superb pe cer? M─ân├ónci dulcea╚Ť─â cu persoana iubit─â? Afl─â dac─â omul cel drag te iube╚Öte

21 martie 2016
image
Curcubeul este simbolul reconcilierii, al împăcării cu persoana iubită Sursa foto: nowheresconthere blocs

Bine v-am reg─âsit, dragi prieteni! M-au surprins ├«n mod foarte pl─âcut confiden╚Ťele voastre, m─ârturisiri referitoare la marea voastr─â iubire. Vizitatoarele care ne-au scris ne povestesc episoade din via╚Ťa lor ╚Öi a persoanei de care sunt ├«ndr─âgostite. Vorbind despre rela╚Ťia lor de dragoste, vizitatoarele ├«╚Öi exprim─â speran╚Ťa c─â vor petrece toat─â via╚Ťa al─âturi de b─ârbatul iubit, c─â nimeni ╚Öi nimic nu are s─â-i despart─â.

├Än mesajele trimise pe aceast─â tem─â, persoanele pasionate de rubrica de vise ne ├«ntreab─â : ÔÇŁDe ce-l visez at├ót de des pe omul iubit?ÔÇŁ├Än aceast─â privin╚Ť─â, fiecare vis are o semnifica╚Ťie ╚Öi transmite un anumit mesaj. Totdeauna, astfel de vise v─â ajut─â s─â-i descifra╚Ťi g├óndurile persoanei iubite ╚Öi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi dac─â vi se ascunde un secret. Mai mult, ├«n visele pe aceast─â tem─â g─âsi╚Ťi ╚Öi solu╚Ťii pentru incertitudinile voastre.

Admiri un curcubeu superb pe cer?Te împaci cu logodnicul tău

Visul: Narcisa, o vizitatoare pasionat─â de vise,  ne-a povestit cel mai frumos mesaj oniric din via╚Ťa ei. C├ónd s-a apropiat de casa logodnicului ei, cu care este certat─â, pe cer a ap─ârut un curcubeu superb. Minute ├«n ╚Öir a admirat curcubeul, apoi s-a ├«ndep─ârtat de casa de care o leag─â frumoase amintiri. La plecare, curcubeul era ├«nc─â pe cer.  

Semnifica╚Ťia visului: Totdeauna curcubeul este un mesaj de bun augur. Nu ├«nt├ómpl─âtor, Narcisa a v─âzut curcubeul aproape de casa logodnicului ei de care s-a desp─âr╚Ťit la Cr─âciun.  ├Än acest caz, mesajul este clar: curcubeul preveste╚Öte ├«mp─âcarea Narcisei cu logodnicul ei. La scurt timp dup─â ├«mp─âcare, cei doi se vor c─âs─âtori.  

Talismanul norocos: Un s─âcule╚Ť cu 7 boabe de gr├óu

M─ân├ónci dulcea╚Ť─â cu persoana iubit─â? Ave╚Ťi noroc ├«n afaceri ┬á┬á

Visul: Daria ne-a scris din nou ╚Öi ne-a povestit ce fericit─â era ├«n vis. ├Ämpreun─â cu prietenul ei m├óncau dulcea╚Ť─â de portocale preg─âtit─â de ei. Interesant este faptul c─â, ├«n realitate, ea n-a m├óncat niciodat─â aceast─â delicates─â- dulcea╚Ť─â de portocale.   

Semnifica╚Ťia visului:  Daria este un ├«ntreprinz─âtor ambi╚Ťios. ├Än domeniul ei de activitate are admiratori, dar ╚Öi du╚Ömani. Visul pe care ni l-a povestit Daria, cu multe am─ânunte, preveste╚Öte reu╚Öita ei ├«ntr-o afacere ├«n care este antrenat ╚Öi prietenul ei.  ├Än perspectiv─â, dulcea╚Ťa de portocale din vis atrage un noroc nea╚Öteptat ├«n via╚Ťa acestui cuplu.

Talismanul norocos: O ancor─â.

├Ä╚Ťi reu╚Öe╚Öte pasien╚Ťa cu ┬á╚Öeptari ├«n vis? ╚Üi se ├«mpline╚Öte o dorin╚Ť─â

Visul: Alina  ne-a povestit un vis inedit: i-a reu╚Öit o pasien╚Ť─â cu ╚Öeptari ╚Öi  spera s─â i se ├«mplinesc─â dorin╚Ťa pe care ╚Öi-a pus-o ├«n g├ónd atunci c├ónd a ├«nceput pasien╚Ťa. ├Än vis, spre bucuria ei, cartea fiec─ârui ╚Öeptar era dreapt─â.

Semnifica╚Ťia visului: ├Än realitate Alina nu practic─â jocul pasien╚Ťelor. ├Än  visul povestit ├«ns─â, ea a f─âcut o pasien╚Ť─â cu ╚Öeptari ╚Öi  aceasta i-a reu╚Öit. Izb├ónda aceastei pasien╚Ťe anticipa ╚Öi ├«mplinirea dorin╚Ťei de a se c─âs─âtori  cu Radu, actualul ei prieten. Dac─â cei patru ╚Öeptari nu ar fi ap─ârut ├«n aceast─â pozi╚Ťie, drep╚Ťi,  ╚Öi s-ar fi aliniat ├«ntor╚Öi, dorin╚Ťa ei nu se ├«mplinea.  

Talismanul norocos: Dou─â verighete.

La o petrecere nu dansezi cu ┬áso╚Ťul t─âu? Vei avea nepl─âceri ├«n c─âsnicie

Visul:  Ana, pasionat─â de edi╚Ťia de vise ╚Öi de numerologie, ne-a scris emo╚Ťionat─â. ├Än vis, ea dansa la o petrecere cu un necunoscut, iar so╚Ťul ei s-a sup─ârat ╚Öi a plecat de la petrecere. Ana s-a trezit trist─â din vis ╚Öi crede c─â acesta nu se va ├«mplini.

Semnifica╚Ťia visului : Desigur c─â acest vis preveste╚Öte o etap─â de nelini╚Öte ╚Öi nepl─âceri ├«n c─âsnicia Anei. Dansul cu o persoan─â necunoscut─â anticipeaz─â sup─âr─âri  ╚Öi controverse pe plan afectiv. Pentru a dep─â╚Öi cu bine aceast─â perioad─â, Ana trebuie s─â discute deschis cu so╚Ťul ei problemele delicate pentru care s-au sup─ârat ╚Öi ├«n realitate.

Talismanul norocos: Trifoiul cu patru foi.                   

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg