Traducătoarea de vise: Admiri un curcubeu superb pe cer? Mănânci dulceață cu persoana iubită? Află dacă omul cel drag te iubește

Ultima actualizare:

    Curcubeul este simbolul reconcilierii, al împăcării cu persoana iubită Sursa foto: nowheresconthere blocs
Curcubeul este simbolul reconcilierii, al împăcării cu persoana iubită Sursa foto: nowheresconthere blocs

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! M-au surprins în mod foarte plăcut confidențele voastre, mărturisiri referitoare la marea voastră iubire. Vizitatoarele care ne-au scris ne povestesc episoade din viața lor și a persoanei de care sunt îndrăgostite. Vorbind despre relația lor de dragoste, vizitatoarele își exprimă speranța că vor petrece toată viața alături de bărbatul iubit, că nimeni și nimic nu are să-i despartă.

În mesajele trimise pe această temă, persoanele pasionate de rubrica de vise ne întreabă : ”De ce-l visez atât de des pe omul iubit?”În această privință, fiecare vis are o semnificație și transmite un anumit mesaj. Totdeauna, astfel de vise vă ajută să-i descifrați gândurile persoanei iubite și să înțelegeți dacă vi se ascunde un secret. Mai mult, în visele pe această temă găsiți și soluții pentru incertitudinile voastre.

Admiri un curcubeu superb pe cer?Te împaci cu logodnicul tău

Visul: Narcisa, o vizitatoare pasionată de vise,  ne-a povestit cel mai frumos mesaj oniric din viața ei. Când s-a apropiat de casa logodnicului ei, cu care este certată, pe cer a apărut un curcubeu superb. Minute în șir a admirat curcubeul, apoi s-a îndepărtat de casa de care o leagă frumoase amintiri. La plecare, curcubeul era încă pe cer.  

Semnificația visului: Totdeauna curcubeul este un mesaj de bun augur. Nu întâmplător, Narcisa a văzut curcubeul aproape de casa logodnicului ei de care s-a despărțit la Crăciun.  În acest caz, mesajul este clar: curcubeul prevestește împăcarea Narcisei cu logodnicul ei. La scurt timp după împăcare, cei doi se vor căsători.  

Talismanul norocos: Un săculeț cu 7 boabe de grâu

Mănânci dulceață cu persoana iubită? Aveți noroc în afaceri   

Visul: Daria ne-a scris din nou și ne-a povestit ce fericită era în vis. Împreună cu prietenul ei mâncau dulceață de portocale pregătită de ei. Interesant este faptul că, în realitate, ea n-a mâncat niciodată această delicatesă- dulceață de portocale.   

Semnificația visului:  Daria este un întreprinzător ambițios. În domeniul ei de activitate are admiratori, dar și dușmani. Visul pe care ni l-a povestit Daria, cu multe amănunte, prevestește reușita ei într-o afacere în care este antrenat și prietenul ei.  În perspectivă, dulceața de portocale din vis atrage un noroc neașteptat în viața acestui cuplu.

Talismanul norocos: O ancoră.

Îți reușește pasiența cu  șeptari în vis? Ți se împlinește o dorință

Visul: Alina  ne-a povestit un vis inedit: i-a reușit o pasiență cu șeptari și  spera să i se împlinescă dorința pe care și-a pus-o în gând atunci când a început pasiența. În vis, spre bucuria ei, cartea fiecărui șeptar era dreaptă.

Semnificația visului: În realitate Alina nu practică jocul pasiențelor. În  visul povestit însă, ea a făcut o pasiență cu șeptari și  aceasta i-a reușit. Izbânda aceastei pasiențe anticipa și împlinirea dorinței de a se căsători  cu Radu, actualul ei prieten. Dacă cei patru șeptari nu ar fi apărut în această poziție, drepți,  și s-ar fi aliniat întorși, dorința ei nu se împlinea.  

Talismanul norocos: Două verighete.

La o petrecere nu dansezi cu  soțul tău? Vei avea neplăceri în căsnicie

Visul:  Ana, pasionată de ediția de vise și de numerologie, ne-a scris emoționată. În vis, ea dansa la o petrecere cu un necunoscut, iar soțul ei s-a supărat și a plecat de la petrecere. Ana s-a trezit tristă din vis și crede că acesta nu se va împlini.

Semnificația visului : Desigur că acest vis prevestește o etapă de neliniște și neplăceri în căsnicia Anei. Dansul cu o persoană necunoscută anticipează supărări  și controverse pe plan afectiv. Pentru a depăși cu bine această perioadă, Ana trebuie să discute deschis cu soțul ei problemele delicate pentru care s-au supărat și în realitate.

Talismanul norocos: Trifoiul cu patru foi.                   

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net