Traducătoarea de vise: Când primești un dar într-un vis care se repetă, situația ta financiară se îmbunătățește


  Mulgi o vacă în vis? Vei primi un câștig neașteptatSursa foto: ebihoreanul.ro
Mulgi o vacă în vis? Vei primi un câștig neașteptatSursa foto: ebihoreanul.ro

Cei mai fideli pasionați ai ediției ”Traducătoarea de vise”, George, Maia, Daria și Reli au constatat că visele lor care se repetă, la un interval scurt de timp, reprezintă șanse certe de împlinire, de revigorare financiară. De aceea, ei sunt preocupați să afle, cât mai curând, semnificația acestor vise. De exemplu, Daria a visat de mai multe ori că a găsit o sumă de bani în drum spre locul ei de muncă. I-am explicat că un astfel de vis are o semnificație pozitivă și ea a reușit să achite, foarte repede, o datorie stresantă.

Visul s-a repetat din nou și Daria a primit din nou o ofertă deosebită de la o companie renumită pentru stimulentele pe care le acordă angajațilior cu rezultate deosebite în activitatea lor.  Astfel de exemple interesante atrag interesul celor care  știu că semnificația mesajelor onirice  îndeamnă  la o analiză atentă. Pentru această ediție, am selectat mesajele vizitatorilor, pasionați de visele care se repetă, tocmai când ei așteaptă răspuns la proiectele lor  dificile.

Ai primit aviz pentru un pachet ?  În curând vei obține un câștig

 • Visul: Daria a găsit în cutia poștală un aviz pentru un pachet. Nu știe de la cine vine această surpriză plăcută, dar fiind vorba despre un pachet voluminos, într-o perioadă cu restricții financiare, Daria  este foarte curioasă să știe ce semnificație are visul acesta, mai ales că s-a repetat de trei ori într-o săptămână.
 • Semnificația visului:  Un astfel de mesaj poștal anticipează o mare bucurie pe plan financiar. Daria va obține, în curând, un câștig, o primă de la persoane de decizie care apreciază  munca și competența ei la locul de muncă sau într-o competiție.

Ai primit cadou o pereche de pantofi? Dorințele ți se împlinesc curând

 • Visul: Maia ne-a mărturisit un vis recent care s-a repetat în ultima săptămână. De ziua ei, a primit cadou o pereche superbă de pantofi pe care putea să-i asorteze la mai multe rochii de vară.  Și culorea , și modelul dovedeau că prietena ei care a ales pantofii  de sezon  îi cunoaște gusturile Maiei și  prioritățile din garderoba acesteia.  
 • Semnificația visului: Acest vis care  s-a repetat de curând,  pantofii pe care Maia îi dorea  de multă vreme, prevestesc  împlinirea unor dorințe discrete, dar arzătoare. Când i-a primit, Maia a exclamat de bucurie, ca un copil care primește  cel mai frumos dar. În mod cert, dorințele Maiei se pot împlini foarte curând.

Scoți apă din fântâna  casei? Te bucuri de o reușită  însemnată în afaceri

 • Visul: Geoge a visat că era la bunica, la țară, și scotea apă din fântâna inaugurată de curând.  În ultima vreme visa că scoate apă din această fântână și duce și acasă două-trei bidoane , la rudele lui. I se părea că apa aceea are un gust deosebit, revigorant. Oare este de bine  visul care se referă la apă și se repetă?
 • Semnificația visului:  Apa scoasă din fântâna aceasta, inaugurată de curând, este simbolul unei  reușite semnificative în afacerile familiei.  În curând,  în cel mult două- trei săptămâni, Geoge va avea o reușită în  afacerile care băteau pasul pe loc , afaceri la care vor da o mână de ajutor și rudele apropiate.

Mulgeai o vacă în vis? Te vei bucura de un câștig la care nu te așteptai

 • Visul: Aurelia  a visat că participa la un concurs, la care era premiat concurentul care mulgea mai repede o vacă. Deși Reli n-a muls în viața ei o vacă, în visul respectiv se descurca de minune și a umplut, în timp record,  două ciubere mari cu lapte și aștepta cu nerăbdare premiul.  
 • Semnificația visului: Laptele muls de la vacă, în timpul unui concurs , prevestește pentru Reli o mare realizare cu efecte financiare neașteptate. Poate fi vorba despre o reușită nesperată într-o compeție la care participă numeroși  candidați.
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
chocoflan jpeg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg