Traducătoarea de vise: Ce vise prevestesc o perioadă însoțită de reușite și armonie

simeon stalpnicul png
Ai visat luna care a răsărit pe cer? Vei beneficia de un câștig financiar neașteptatSursa foto: Adevărul.ro

Mă bucură veștile primite de la voi, pasionații ediției ”Traducătoarea de vise!” Am analizat întâmplările din visele voastre recente și amănuntele care le însoțesc, iar concluziile sunt în avantajul vostru, al celor care ne-ați scris. Concret, majoritatea viselor recente povestite de voi prevestesc o perioadă fără probleme majore și afaceri reușite, de relații armonioase cu persoanele din anturaj.

Desigur, și îmbunătățirea  situației financiare a celor care ne-ați  povestit visele voastre sunt motive de satisfacție pentru noi, cei care descifrăm  semnificația mesajelor onirice misterioase. Pentru această săptămână voi traduce acele vise inedite, povestite de voi,  colaboratorii noștri : Petru și Pavel, cei care vă sărbătoriți vineri, 29 iunie. Mai mult, eu aștept să-mi spuneți că visele voastre pozitive, traduse de noi, s-au concretizat.  

În premieră, ați visat o halbă cu bere ?  Sigur, veți merge la o petrecere

  • Visul: După o pauză de câteva săptămâni, Petrică cel curios, așa cum se recomandă el, ne-a povestit un vis  foarte interesant. În premieră, el a visat o halbă cu berepe care o degusta alături de logodnica lui.  
  • Semnificația visului: Totdeauna, o halbă plină cu bere prevestește participarea la o viitoare petrecere. Acest vis în premieră l-a emoționat pe Petrică cel curios, interesat de mesajele din vis. În curând ,el  și logodnica lui vor fi invitați la o petrecere și se vor bucura de noutățile aflate de la ceilalți invitați. O halbă plină vestește și foarte multe noutăți   de bun augur pentru  proiectele celor doi logodnici.

Ai visat o oală cu lapte fiert?  Afacerile tale  vor avea o bună finalitate

  • Visul: Daria ne-a povestit un vis foarte interesant: de curând a mers la bunica și aceasta i-a dat o oală plină cu lapte de la vaca sa , s-o ducă acasă și să-l consume cu frații ei. În familie, Daria era o renumită consumatoare de lapte și ”s-a bucurat foarte mult de cadoul” primit de la bunica.
  • Semnificația visului: Iată un vis de bun augur pentru Daria. Laptele are o semnificație foarte avantajoasă pentru cei preocupați de afaceri pe termen mediu, așa cum este Daria. În curând, ea se va bucura de reușite în afacerile în care s-a impicat alături de rude.

Ai primit  un sac cu grăunțe ?  Vei avea spor în diferite demersuri

  • Visul: Maia ne-a povestit cât de mult iubea păsările din gospodăria casei. Mama și sora ei hrăneau la timp găinile și rățuștele, dar Maia avea o  grijă specială pentru puii de rățușcă. De curând, ea a visat că a primit de la o colegă un sac mare cu grăunțe și, firește, în vis ea se gândea că darul primit era o sursă grozavă  de hrană, pentru puișorii ei de rățușcă.
  • Semnificația visului: Acest vis inedit este simbolul sporului de care va beneficia Maia în numeroasele ei activități despre care ne-a povestit. Grăunțele prevestesc reușite  în demersuri profesionale, dar și în proiectele de familie în care sunt implicate mama și sora ei.     

Admiri luna care a răsărit pe cer? Vei beneficia de un mare câștig

  • Visul: George ne-a scris din nou și  ne-a povestit un vis deosebit: el a visat luna  care strălucea pe cer. Acest mesaj oniric i-a transmis o stare de liniște, de împlinire și se întreabă ce va urma după un astfel de vis în viața reală.
  • Semnificația visului: Luna este mesagera unor avantaje materiale deosebite. Dacă te bucuri de prezența lunii pe cer vei  beneficia, în curând, de un mare câștig, neașteptat.
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
image
image
image
image
22432 jpg
covorase auto sursa foto pexels
sanda ionescu 2 png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
FotoJet (1) jpg