Traducătoarea de vise : Din mesajele onirice primite de la pasionații de vise le-am ales pe cele care prevestesc satisfacții financiare

Ultima actualizare:

    Floarea de colț, anticipează o bucurie deosebităSursa foto: Adevărul.ro
Floarea de colț, anticipează o bucurie deosebităSursa foto: Adevărul.ro

Vizitatorii noștri loiali, pasionați de rubrica ”Traducătoarea de vise”, ne-au trimis numeroase mesaje foarte interesante. Visele lor recente le-a trezit interesul și, din dorința de a cunoaște semnificația acestora, ne-au descris cu amănunte aceste vise , știind că amănuntele ajută la prezentarea unor explicații corecte. Cei care ne-au scris au convingerea că mesajele lor onirice au legătură cu proiectele temerare la care lucrează în ultima vreme.

Mai mult, pasionații de vise și-au propus să-și programeze unele proiecte importante în  funcție de semnificația viselor  lor recente. Desigur, le împlinesc dorința și le traduc aceste vise inedite, deoarece semnificația acestora este importantă  și pentru alți pasionați de vise care adună într-un caiet toate visele descrise de noi. Astfel, această categorie de pasionați de vise și-au propus să alcătuiască  o ”carte de vise adevărată”, deoarece acești vizitatori apreciază că traducerile noastre se  concretizează frecvent, în comparație cu  visele descrise de  unele ”cărți de specialitate”, care prezintă  semnificația multor vise departe de realitate. Din  mesajele primite în ultima săptămână, le-am ales pe acelea care anticipează satisfacții financiare deosebite, care se vor împlini de curând.

De ziua ta ai primit cadou multe farfurii? Curând vei primi o moștenire

 Visul: Laura și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. În ajunul acestui eveniment important pentru ea, Laura a visat că a primit cadou de la o rudă un set de farfurii și, minute în șir, ea  le-a admirat și s-a bucurat de acest dar deosebit. Desigur, Laura s-a trezit din acest vis inedit foarte emoționată și ne întreabă ce prevestește un astfel de mesaj  oniric deosebit?

Semnificația visului  :  Cu siguranță, un astfel de vis prevestește o perioadă de prosperitate. Laura va primi în curând, de la o rudă care o iubește,  o moștenire neașteptată, cu efecte financiare  pe termen lung.

  În grădina casei s-au copt căpșunile? Visul prevestește prosperitate

Visul: Daria a avut un vis emoținant: în grădina casei s-au copt căpșunile. Ea s-a trezit din vis foarte uimită pentru că fructele ei preferate erau superbe și s-au copt foarte repede. Desigur, descoperirea a fost o sursă de mare bucurie pentru Daria. Ea  dorește să știe ce semnificație are visul acesta și în viața reală.

Semnificația visului : Din categoria fructelor, căpșunii sunt simbolul prosperității. Pentru Daria urmează o perioadă de bun augur, pentru că  situația sa financiară se va îmbunătăți în mod neașteptat.  Ea va reuși să-și  achite datoriile și să adune sume semnificative de bani.    

Te-ai înnoit cu  haine aurii ?  Te vei bucura de venituri deosebite

Visul: Maia s-a visat într-un magazit de lux. În jurul ei multe doamne se înnoiau cu haine  moderne. Maia a fost impresionată de un costum de culoare aurie , la modă. De aceea, ea l-a cumpărat fără să stea prea mult pe gânduri.  Când s-a trezit din vis se gândea când va reuși să-și cumpere un astfel de costum, în realitate...

Semnificația visului: Maia nu are motive de îngrijorare. În curând, ea va avea posibilități materiale sporite și va face parte din categoria persoanelor cu venituri deosebite. În viața reală,  Maia va reuși să-ți cumpere și un costum modern, de culoare aurie, dar și multe lucruri pe care le admiră doar în vitrinele magazinelor de lux.

La o expoziție ai admirat o floare de colț?   Vei avea o mare bucurie

Visul: Aurelia iubea florile și a visat că, la o expoziție, a admirat o superbă floare de colț. Până atunci, ea admira floarea preferată,  floarea de colț, doar în albumele ilustrate. Când s-a trezit, Reli se întreba când va reuși să cumpere o astfel de floare, ocrotită de lege,  pe care s-o așeze în grădina casei sau într-o glastră în apartamentul ei...  Totodată, ea spera că un astfel vis prevestește întâmplări plăcute.

Semnificația visului: Într-adevăr, acest vis, în care floarea de colț este vedetă, anticipează  lucruri foarte plăcute. Foarte curând, Reli va beneficia de o bucurie deosebită. În carieră, într-o competiție sau la un eveniment monden, Reli va avea parte de o mare bucurie, ieșită din  comun.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
horoscop freepik jpg
sorin bontea instagram jpg
horoscop jpg
cearta cuplu
horoscop png
image png
9x16 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net