Traducătoarea de vise: Dintre mesajele primite în această săptămână le-am selectat pe acelea care prevestesc evenimentele surpriză...


    Peștele primit cadou prevestește îmbunătățirea situație financiareSursa foto: Click.ro
Peștele primit cadou prevestește îmbunătățirea situație financiareSursa foto: Click.ro

Și în această săptămână, colaboratorii noștri, pasionați de rolul viselor, ne-au trimis numeroase mesaje. Desigur, cei care apreciază rubrica ”Traducătoarea de vise” sunt dornici să cunoască semnificația viselor și evenimentelor deosebite care vor veni în viața lor. Ne bucurăm că pasionații acestei rubrici au reținut amănuntele care apar în visele lor și ne descriu cu entuziasm și emoții visele inedite.

În mesajele recente pe care ni le-au trimis, colaboratorii noștri vor descoperi ce priorități  trebuie să urmărească și ce schimbări semnificative vor urma în viața lor. Pentru această ediție, dintre mesajele deosebite primite de la pasionații de vise le-am selectat pe acelea care prevestesc sporul și  evenimentele surpriză care apar din direcții neașteptate...

Stăteai comod pe un scaun? Ți se face dreptate într-o  încurcătură

Visul:  Mara,  o nouă colaboratoare, ne-a descris un vis inedit.  Firește, ea este curioasă să cunoască semnificația acestui mesaj oniric: Stătea comod pe un scaun nou, deosebit, comod. Niciodată n-a avut un astfel de vis și se întreabă  ce va urma după acest vis.

 Semnificația visului:  Mara are motive de satisfacție. Acest vis  prevestește că i se va face dreptate într-o situație  incertă, într-o încurcătură  de care se teme.

Ai visat boabe de porumb? Situația ta materială  se îmbunătățește

Visul: Dora ne-a povestit un vis recent și se întreabă dacă este de bine sau, dimpotrivă: Era într-un concediu, la țară, și ținea în brațe un vas plin cu boabe de porumb. Până acum n-a mai visat boabe de porumb.

Semnificația visului: De la o zi la alta , situația materială a Dorei se va îmbunătăți și nu are motive  de îngrijorare. Vasul acela plin cu boabe, pe care-l ținea în brațe, prevestește creșterea veniturilor ei într-un scurt interval de timp.    

Săpai în grădina casei?  Vei avea multe  priorități  de revolvat

Visul: Marius  ne-a descris, cu lux de amănunte,  cum săpa el în grădina casei, deși nu se pricepe  la acest capitol. De aceea, acest vis l-a neliniștit și ne-a scris ; voia să afle ce va urma după acest mesaj oniric.

Semnificația visului: Dacă te visezi  săpând, în mod cert vei avea multe priorități de rezolvat și nu trebuie să amâni problemele pe care le-ai tot amânat. Cu multă voință, totul este posibil.

Ai primit un pește mare ? Vei avea parte de bucurii financiare

 Visul: Meri s-a trezit foarte emoționată dintr-un vis recent. Ea primise un pește mare de la o rudă cu care nu este în relații cordiale. În mod surprinzător, peștele se cuibărise liniștit la pieptul ei.

Semnificația visului: Este un vis de bun augur: peștele anticipează că averea familiei va spori. În mod neașteptat, la această bucurie va contribui chiar ruda  cu care Meri nu este în relații amicale .

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg