Traducătoarea de vise: La fereastra ta a ciripit o rândunică, a înflorit salcâmul? Te așteaptă zile senine.

simeon stalpnicul png
Rândunica ciripește la fereastra ta? Te așteaptă zile senine !Sursa foto: Click.ro

Și în săptămâna care s-a încheiat, veștile primite de la voi, cei care ne-ați scris recent, sunt foarte interesante. Chiar dacă întâmplările din visele voastre v-au întâmpinat în mod neașteptat, fiecare mesaj de acest fel este simbolul unui eveniment plăcut care are să vă întâmpine în curând. Pentru etapa următoare este important să fiți pregătiți sufletește pentru a primi veștile pe care le așteptați cu nerăbdare și să planificați cu mare atenție următoarele investiții.

Și încă o veste bună pentru voi: cei care sunteți implicați în afaceri recente:  rezultatele sunt mai rodnice decât vă așteptați; totuși, discreția este absolut necesară.

Dintre veștile trimise de voi, am ales pentru  ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână, acele mesaje onirice care  vă conving că o clipă frumoasă  trebuie  trăită la timp, din plin,  alături de cei dragi. Și în această săptămână există pentru pasionații de vise  un cuvânt  magic: ”Acum!”

La fereastra ta a ciripit o rândunică? Veștile așteptate sosesc, în sfârșit!  

Visul: Maia ne-a povestit un vis plăcut, emoționant. Trebuia să plece în provincie, pe teren, și se temea că nu se trezește la timp. Deși a pus ceasul să sune, ea a dormit cu multă grijă.  Înainte ca ceasul să sune,  o rândunică a ciripit, insistent, la fereastra ei; și s-a trezit.  Ce rol are în visul acesta drăgălașa rândunică? Așa ne-a întrebat Maia  în finalul scrisorii...

Semnificația visului: Desigur, drăgălașa rândunică are un rol norocos  în acest vis. Ciripitul rândunicii la fereastra Maiei, la momentul potrivit, prevestește veștile deosebite pe care aceasta, în sfârșit, are să le primească. În cel mult, 4-5 zile, Maia va primi  acele noutăți care-i vor aduce satisfacții, bani și deplină liniște în viața ei.

Ai avut un vis urât, un pumn de păduchi? În curând vei omorâ sărăcia!

Visul: Reli ne-a scris din nou și ne-a relatat un vis foarte urât:  Pe bluza ei de protocol se plimbau  mai mulți păduchi. În viața ei n-a văzut așa ceva și nu știa cum să curețe bluza de așa mizerie. Reli ne întreabă la ce necazuri se poate aștepta, în curând?

Semnificația visului : Dimpotrivă! Reli se poate considera o persoană norocoasă.  Desigur, păduchii care au speriat-o anticipează o schimbare fericită în viața ei. În curând, Reli va  scăpa de  datorii, de orice obligație materială, ea ”va omorâ”  sărăcia. Totdeauna un vis în care păducii sunt ”eroii” visului prevestesc mulți bani, îmbunătățirea statutului material al persoanei care a avut un astfel de vis. Îi dorim ”Mult noroc lui Reli!”

Pământul din grădina ta era săpat?  Acest vis are să atragă belșugul!

Visul: George ne scrie deseori, când un vis îi dă de gândit. În timpul liber el se ocupă agricultură  și cultivă un petec de pământ primit de la bunica. De această dată, visul care l-a luat prin surprindere, are legătură cu acest petec de pământ.  În vis, când s-a dus la țară să pregătească terenul, pentru viitoarele culturi, terenul lui era deja săpat. Firește, el  s-a întrebat : Cine a lucrat pământul în locul lui și cui să-i mulțumească? Când s-a trezit din vis, alte întrebări i-au  stricat liniștea.

Semnificația visului:  Iată un alt vis care poate să fie interpretat greșit. În realitate, pământul săpat din grădină, despre care vorbește George, are un simbol demn de ...invidie. Acesta prevestește belșug, o îmbunătățire a situație materiale a persoanei care vede pământul care-l prelucrează singură, de obicei, gata săpat.

Un salcâm a înflorit la fereastra ta? Vei avea zile bune, liniștite

Visul: Daria ne-a scris din nou după o pauză neprevăzută. Acum, ne-a povestit un vis  foarte plăcut: La fereastra ei a înflorit un pui de salcâm pe care-l îngrijește de aproape doi ani. Când a dechis fereatra, în cameră a pătruns o cracă de salcâm, înflorită, superbă. Daria speră ca  visul acesta să nu aibă o semnificație nedorită.

Semnificația visului: Tot mai mulți cititori se tem că visele lor au semnificații neplăcute, că veștile bune îi vor ocoli. Dimpotrivă, Daria nu trebuie să  creadă că acest vis este mesagerul situațiilor neplăcute. Pentru ea, salcâmul înflorit prevestește o perioadă benefică, cu zile împodobite cu evenimente plăcute, care atrag satisfacțiile materiale în demersurile pe care ea le are, în prim plan, în cel mult o lună. Succes!

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
BeFunky collage (13) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
fostul sanatoriu scos la licitatie de CJ Olt   foto theodora trusca jpeg
image
image
image
image
anxietate
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png