Traducătoarea de vise: Revin visele de bun augur

simeon stalpnicul png
Visul care se împlinește vi se concretizează...Sursa foto:eva.ro

Este un interval benefic pentru țelurile pe care trebuie să le urmați și pentru împlinirea proiectelor voastre majore. Dacă ați avut vise urâte, nu este momentul să credeți în ele !

Mesajele pe care le-am primit de la voi în ultima săptămână anticipează întâmplări norocoase, șanse care, în curând,  se vor concretiza. De câte ori au apărut astfel de conjuncturi, în urma lor s-au aliniat câștiguri la jocurile Loto, în special la 6/49, la Yoker, dar și proiecte de viață foarte ambițioase. Totodeuna când Luna iese dintre nori, astrul nopții anticipează vise luminoase. De fapt, mesajele Lunii  ne învață să alcătuim o strategie benefică, prin care să depășim obstacolele dificile din viața noastră. La trezire, trebuie să analizăm imaginile din vis care trag un semnal de alarmă și ne învață care sunt cei mai periculoși adversari.

Apar cunoștințe noi în visul vostru? Descoperiți alte țeluri benefice! 

Visul: Aura ne-a mărturisit că sora ei Violeta i-a povestit un vis foarte interesant: O colegă  de serviciu i-a oferit o carte foarte frumoasă, cu copertă aurie, care a impresionat-o foarte mult.

Semnificația visului: Răsfoind cartea pe care a primit-o cadou, Violeta își va găsit liniștea sufletească și echilibrul în viață într-o perioadă dificilă. De obicei, când avem astfel de vise, găsim și calea spre soluții practice, în chestiuni profesionale și financiare.  

Luna este ”translatorul” unor vești din alte lumi? Visele se împlinesc

Visul: Dora ne-a povestit un vis benefic: era liniștită și știa ce va urma în viața ei. Când visul anticipează echilibrul sufletesc și intuițe, atunci Dora  crede că este pe drumul cel bun și va rezolva problemele ei majore.

Semnificația visului: Desigur, visul povestit de Dora arată că stă bine cu sănătatea și, în curând, are să și-o îmbunătățească. Mai mult, visul care anticipează echilibrul ei sufletesc, arată că Dora este pe drumul cel bun și, în curând, un vis profetic se va împlini.   

Revin visele de bun augur! Toate vorbesc despre șansele voastre  

Visul: Dorina ne-a povestit un vis profetic: avea o casă nouă și depășise probleme învăluite în emoții și tristețe. Oare se va împlini?

Semnificația visului: Să credeți în vise și să vă bucurați de mesajele care vă mărturisesc că sunteți pe drumul cel bun. Un astfel de vis te vindecă de griji și arată, în același timp,  calea pe care trebuie s-o urmezi pentru a depăși pierderile materiale și spirituale. 

O întâmplare vă asigură un drum bun. Veți afla cine poate să vă ajute

Visul: Toate mesajele primite în vis vă asigură că urmați un drum bun.  Mesajele onirice  vă mărturisesc că starea de sănătate se îmbunătățește în mod vizibi și veți ține în frâu pierderile energetice.

Semnificația visului: Este o etapă benefică și, în această zi, Luna vă oferă puterea de a alege intuitiv evenimentele pozitive. Oamenii care vă înțeleg sunt alături de voi  și vă ajută să urmați,  îndeaproape, țelulul spre care trebuie să vă îndreptați.  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com