Traducătoarea de vise : Te-ai îndrăgostit cu adevărat la prima vedere ?

Ultima actualizare:

    Ești îndrăgostit de o șatenă? Ești o persoană norocoasă ...Sursa foto : ele.ro
Ești îndrăgostit de o șatenă? Ești o persoană norocoasă ...Sursa foto : ele.ro

Pasionații ediției de vise ne-au povestit visele lor interesante, cum s-au îndrăgostit în vis la prima vedere și, în mod firesc, vor să afle semnificația acelor mesaje onirice. În vis, unii vizitatori ne-au povestit că trăiau sentimente puternice pentru o blondă sau pentru o șatenă, persoană pe care și într-un caz, și în altul, n-o cunosc în viața reală, alții ne vorbesc despre fiorii dragostei la prima vedere sau despre căsătoria lor cu o persoană din pură ambiție sau din interes.

În astflel de vise, Cupidon joacă un rol important pentru ca ei să-și oficializeze relația. 

Ai visat o inimioară, talismanul îndrăgostiților? Te vei căsători în curând

Visul: George ne-a relatat o minunată poveste de dragoste! Din mesajul lui înțelegem că era foarte îndrăgostit. De la o vreme, seară de seară, el o visează pe Mara, iubita lui. Surprins de acest vis insistent, George i-a povestit Marei  că, deși sentimentele lui sunt la fel de puternice de când o cunoaște, Mara vine în visele lui  și de două ori în fiecare noapte.

Semnificația visului: Într-adevăr, mesajul acesta oniric are o semnificație deosebită. Chiar dacă relația celor doi îndrăgostiți este foarte armonioasă, deoarece George o visează pe Mara frecvent, în fiecare noapte, visul anticipează că cei doi îndrăgostiți se vor căsători mai repede decât și-au programat. Un eveniment anume, care va interveni în viața lor, îi va îndemna să ajungă repede, repede, la ofițerul stării civile.

 Te-ai  îndrăgostit de o blondă orgolioasă? Relația este pasageră

Visul : Doru ne-a trimis un mesaj oniric emoționant!. În vis, se îndrăgostise de o blondă superbă, pe nume Daria.În mesajul lui, Doru ne mărturisește că nu s-a gândit vreodată că,  în realitate, se va îndrăgosti de o fată foarte orgolioasă și pretențioasă. În vis însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Semnificația visului:  Doru se poate îndrăgosti, cu adevărat, de Daria.  Între cei doi se poate vorbi și de o scurtă poveste de dragoste, care se va destrăma destul de repede, deoarece Doru și Daria  sunt temperamente diferite. Doru  mărturisește că, de câte ori s-a îndrăgostit  de o tânără, nu i- a făcut iubitei declarații de dragoste în fiecare zi. El crede că  într-o relație solidă contează fidelitatea, surprizele plăcute și o floare  pe care i-o dăruiești iubitei cu un prilej anume. Daria  însă voia să i se spună mereu că doar ea este persoana pe care el  o iubește și din această cauză relația lor se va destrăma foarte repede.     

Ești îndrăgostită de partenerul tău?  Sentimentele sunt reciproce

Visul: În vis, Maria era căsătorită cu Gelu, un fost coleg de facultate. În realitate, ea este prietenă cu Marius,  un tânăr serios, fără vicii. Il iubea pe Marius și, cu fiecare zi, sentimentele ei erau mai puternice. În ziua căsătoriei, Gelu îi  declarase că o iubește cu adevărat. Dar declarațiile nu s-au repetat prea des și Maria se întreba în vis dacă omul de care-și legase destinul o iubește la fel de mult.

Semnificația visului:  Marius face parte din categoria persoanelor care se  implică cu multă seriozitate într-o relație. El consideră că declarațiile  de dragoste din ziua căsătoriei vor fi valabile mereu. De aceea, Maria  nu are nici un motiv să  se îndoiască de onestitatea sentimentelor lui Marius. Visul este de bun augur pentru Maria, deoarece sentimentele lor sunt reciproce.  

Ești îndrăgostit de o șatenă? Înseamnă că ești o persoană norocoasă

Visul: Mihai a cunoscut o fată la un eveniment monden. Era o prezentă foarte plăcută, dar avea părul șaten, iar Mihai avea o slăbiciune pentru fetele blonde.  În realitate, și prietena lui este șatenă. Oare relația cu o șatenă are să-i  aducă bucurii?

Semnificația visului: De-a lungul timpului, visele în care un bărbat iubește o șatenă s-au dovedit de bun augur. Mihai se poate considera un bărbat norocos, deoarece femeile șatene se angajează cu seriozitate într-o relație.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
zodii pixabay jpg
cum faci zacusca de vinete si ardei fara coacere jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net