Traducătoarea de vise : Te întâmpină evenimente deosebite în vis? Situația ta materială se îmbunătățește

simeon stalpnicul png
Ai primit un pește mare? Situația ta materială se va îmbunătăți în curândSursa foto: Click.ro

În săptămâna care s-a încheiat, veștile primite de la pasionații de vise, au fost deosebite. Desigur, o întâmplare din visul care vă întâmpină în mod neașteptat prevestește un eveniment cu care o să vă confruntați în curând. Mă bucur de câte ori visele vi se împlinesc, așa cum le-am tradus eu.

Din mesajele voastre recente am aflat că unii dintre cei care ne-au scris urmăresc cu mare atenție semnificația viselor recente și că aveți cartea voastră de vise, în formare. Este important faptul că, în visele povestite predomină amănuntele și culorile.  

Am constatat că urmăriți cu mare atenție semnificația viselor, pentru că fiecare vis vă deschide calea spre noi împliniri sau anticipează noi evenimente pe care le așteptați cu multă nerăbdare..

Pentru etapa următoare,  este de bun augur orice vis în care evenimentele care vă întâmpină sunt inedite:

Călătoreai într-un oraș mare?  În curând, vei face o călătorie cu câștig!

 Visul: Daria ne-a povestit un vis foarte interesant. Cu hazul care o caracterizează, ea ne-a povestit călătoria pe care o făcea în vis, într-un oraș mare,  pentru prima dată în viața ei. Desigur, că ea ne întreabă ce   va urma în viața ei după un astfel de vis?!.

Semnificația visului:  Pentru Daria, este vorba despre un vis de bun augur. În mod neașteptat, ea va face o călătorie însoțită de avantaje materiale, de câștiguri. Și ea se întreabă unde se va petrece minunea? Se pare că destinul îi pregătește o surpriză și este bine de profite…  

Treceai pe sub o poartă superbă? Urci în ierarhie, foarte curând!

Visul: Maia ne-a povestit că, într-un vis recent,  trecea pe sub o poartă superbă. Era îngrijorată, pentru ce va interveni în viața ei în curând. De aceea, ne ruga ”să-i traducem”...

Semnificația visului: Pentru Maia urmează o etapă  în care va profita din plin de  unele avantaje , deoarece ea va fi promovată într-o funcție, așa cum și-a dorit. Așa se întâmplă când persoanele de decizie apreciază munca ta.

Ai primit cadou un pește uriaș?  Situația ta materială va spori în curând.

 Visul: Aurelia ne-a scris și ea în urma unui vis  inedit. Când a ajuns acasă, ea a găsit în bucătărie un pește uriaș. Nimeni nu știe cu a ajuns acel pește acolo.  De aceea, își făcea tot felul de gânduri; de aceea ne-a scris.

Semnificația visului:  Aurelia vă scăpa de multele ei griji materiale. Visul prevestește  o îmbunătățire a situației materiale și un lucru în care n-a crezut niciodată se împlinește acum: va scăpa de datorii.  

Ești oaspetele unor prieteni? Sănătatea te ajută; depășești greutățile!

Visul: George ne-a scris, și de această dată, în urma unui vis ciudat. Era  oaspetele unor prieteni cu care n-a mai vorbit de multă vreme. O fi de rău?  Așa ne întreabă el, direct...

Semnificația visului:  Dacă în vis ești oaspete înseamnă că vei avea puterea și sănătatea să depășești problemele care te frământă. Treci cu bine peste diferite greutăți de care acum te temi.          

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Liderul centralei nucleare Zaporojie, Igor Murașov, a fost răpit de forțele ruse. Foto: Twitter
01 Lucrari tronson 5 autostrada sibiu pitesti foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg